24. Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2020

24. Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2020

Ambicije, bogastvo, previdnost, vztrajno delo, samo-motiviranost, samostojnost, jasna predstava.

Konflikt nastane med zahtevami ambicije in omejitvami previdnega, analitičnega razuma.

POZITIVNA POLARITETA

To je čas bogastva in dosege ambicioznih ciljev. Za svoj trud (pa naj bo iz te ali prejšnjih inkarnacij) prejmemo nagrado. V tem ciklu se bodo najbolje počutili vsi, ki premorejo fokus na detajle. Vsi poklici, kjer je pomemben perfekcionizem, predanost delu in miselno logično sklepanje. Poseben blagoslov bodo deležni vsi, ki premorejo trdno voljo, da začete stvari tudi dokončajo. Če imate jasno predstavo o tem, kaj je za vas dobro, da počnete, kako delujete, kaj bi še lahko izboljšali z učenjem, in vse to izpeljete tudi v sovji fizični realnosti – uporabite praktično izkušnjo (se vpišete v tečaj, odprete podjetje, zaključite z nečim, ki vas omejuje ipd.), potem ste na pozitivnem polu.

24. Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2020 7

To obdobje je naklonjeno tudi tradiciji. Seveda lahko obstoječe tradicionalne stvari tudi izboljšate z novimi, nekaj dodelate, posodobite, izboljšate embalažo svojih izdelkov ipd. Pomislimo na vinogradnike, ki že mnogo generacij gojijo vinsko trto za pridelavo vina. Vsaka generacija nekaj izboljša, doda ali pa trži na nov način. V vsem je tako. Gojimo vse dobre tradicionalne vrednote, npr. skupno nedeljsko kosilo ali sobotni obisk ostarelega starša ali sorodnika. Sobota je namreč Saturnov dan in na ta dan velja izvesti kakšno dobro delo. Če smo pošteni, potrpežljivi in tolerantni, se tega cikla lahko upravičeno veselimo. Širimo ljubezen na vse in vsako delo opravimo z ljubeznijo, tudi tako, ki nam ni povsem po volji. (Se nadaljuje…)

Odlomek iz knjige 36 Karmičnih ciklov

Z ljubeznijo,
Vaša karmična diagnostičarka
Aleksandra Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem