Išči
Generic filters
foto pixabay.com

11. november: Danes je dan, ko pazite na svoj fokus

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Sekvenca 11:11 je digitalna koda časa

Naša fizična realnost je zavestni program, ki je ustvarjen z digitalnimi kodami. Številke in številčne kode pravzaprav definirajo vaš obstoj. Človeška DNK, vaš genetski spomin, je kodiran in se sproži z digitalnimi kodami ob točno posebno določenem času in frekvencah. Te kode prebujajo vaš mentalni novo, da se ta spreminja, s tem pa se dogaja evolucija zavesti, ki smo ji vsi skupaj priča.11:11 je ena izmed teh kod, ki pomenijo aktiviranje naše DNK, s tem pa aktiviranje naših uspavanih potencialov in sidranje energije na nov in višji nivo. 11:11 je močno mojstrsko število, ki kaže na usklajenost in pripravljenost pokazati kakršno koli resnično željo vašega srca!
Če želite delati z močno energijo današnjega časa, se povežite z modrostjo in resnico svojega srca.
Vedite, da ko se uskladite z energijo srčnega polja, boste lažje ustvarjali in manifestirali svojo realnost. To je dober dan za ustvarjanje namere, za prihodnost in razmišljanje o tem, kakšno vibracijo oddajate.Enako privlači enako.Izkoristite ta dan in močno energijo, ki se bo sidrala za povezovanje z angeli varuhi, mojstri in duhovnimi vodniki. In kreirajte. Če drugega ne, vsaj mislite pozitivno in s tem ohranite svojo vibracijo visoko. Ne opravljajte in se ne zapletajte v konfliktne razprave.Ohranjajte visoko vibracijo. Preživite lep dan… In imejte jasno namero, kam želite v svojem življenju.Se Vidimo iz srca, Shana

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem