Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

2019: Leto karmičnega razkola

Oglas
Stopamo v eno izmed najbolj ključnih let svojega življenja. 2019 je najbolj karmično leto tega tisočletja, zato tovrstnega obdobja ne bomo več doživeli; ne glede na našo starost. Ključ se skriva v številu 19.Vsakodnevne napovedi lahko berete v knjigi Popolnoma pripravljeni – 365 numeroloških vodil. Več: TUKAJNisem pristaš škandaloznih naslovnic in zastrašujočih misli, zato tehtno premislim preden zapišem: stopamo v leto karmičnega razkola. Tema in Luč bosta stopili v ring. Vsak v sebi nosi tako eno kot drugo, zato bomo nemalo kdaj notranje razklani tudi sami. Možen bo občutek razdvojenosti. V osebni sferi se bodo v ospredje postavili naši karmični dolgovi. Opaziti pa bo tudi Karmo kolektivnega zavedanja človeštva, sveta kot celote.
Zaradi same intenzivne energije v svoji notranjosti in močnih pritiskov okolice se bo marsikatera duša poslovila, zato naj nam vsem ostane v spominu opozorilo: bodite pozorni na tiste, ki se spopadajo z depresijo ali pa so v stiski. Bodimo žarek upanja ali vsaj prijaznosti, saj lahko tako dejansko rešimo življenje.
Poleg Karme predelujemo tudi svoje otroštvo in delamo na svojem notranjem otroku. Opazili boste prebliske, ki vas bodo ponesli nazaj v rana, najbolj ranljiva leta. Občutek nemoči in beg v iluzijo ne bosta nič nevsakdanjega. Ne ustrašite se.To je pravzaprav naravnost fantastično!Naši najbolj zakoreninjeni vzorci so se oblikovali v otroštvu. Vsakdo, ki jih je poskušal spremeniti in ozdraviti čustvene rane otroštva, bo pritrdil, da je to vse prej kot preprosto. Kadar se nahajamo v letu, katerega letnica nosi seštevek 3, lažje dostopamo do tistih delov podzavesti, ki nosijo spomine na otroštvo, naš lasten občutek nedolžnosti in zaupanje v lepo Življenje.
Beseda Karma zveni tako grozeče, a ni grožnja, niti kazen, niti prekletstvo. Je ponovna priložnost.
Stopimo skupaj kot človeštvo in ravnajmo bolje! Bolje do sočloveka, nam enakega ali ne, bolje do narave in planeta, ki poka po šivih zaradi našega onesnaževanja ter bolje do sebe.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 6. 7. 2021

KAJ PA VAS ČAKA?

2019: Leto karmičnega razkola 1Število življenjske poti 1 Pazite na svoj temperament. Veliko prehitro izrečenih besed bi lahko obžalovali že v hipu, ko jih boste izrekli.Število življenjske poti 2 Morali se boste postaviti za sebe. Morda boste za to ob prijateljstvo, a dovolite: je to res bilo prijateljstvo (do vas)?Število življenjske poti 3 Uživajte v svojem notranjem otroku saj tako prinašate lepoto tudi v svojo okolico. Pazite se sladkih, a praznih obljub.Število življenjske poti 4 V ničemer ne bodite trmasti. Ravnajte se po svoji (pošteni) vesti in v roku treh let boste nagrajeni za korektnost.Število življenjske poti 5 Nikamor naj se vam ne mudi. Trava ni prav nič bolj zelena na drugem koncu sveta. Nič vam ne bo ušlo.Število življenjske poti 6 Ne dovolite nikomur, da vas zaničuje ali podcenjuje. Čas je, da ljubite sebe takšne kot ste, saj ste super.Število življenjske poti 7 Dovolite si sprostiti. Pretirana strogost in zahtevnost do sebe bi lahko povzročila fizično izgorelost.Število življenjske poti 8 Aktivno usmerjajte svoj ego in čas in uspeh vam ne bo ušel. Pazite, da vam ne stopi v glavo.Število življenjske poti 9 Sočutje je krvavo potrebno sedaj, zato ga učite okolice. Pazite, da ne srkajte tuje bolečine nase.Z Ljubeznijo za vas, LiLi Sorum
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem