Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

2019 leto Merkurja – spremembe in preboji na poslovnem področju

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

»Smrt ega…« vstopamo v leto sprejemanja in predaje – konec upiranja.

Pred vami je leto, v katerem vas bodo okoliščine silile k dokončanju preteklih zadev, če jih niste dokončali v letu vladavine Puščavnika, v letu 2016. Če ste jih, lahko zdaj pričakujete nagrado. Cikel bo sklenjen in prekinili boste začaran karmični krog v katerem ste se vrteli zadnjih nekaj let. V tem letu bo ključna komunikacija in povezovanje ter jasna namera, kaj hočete.

Leto 2019 bo pod taktirko arhetipa Obešenca

Vodilo leta bo prekinjanje vzorcev in starih neustreznih načinov odzivanja, kar bo predstavljalo največji izziv v odnosih vseh vrst. V letu 2019 se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti. Ti vam bodo kot ogledala, pokazali vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali jih še niste prelomili in se jih znebili. Leto Obešenca je najboljše obdobje za dejavno prekinjanje uničujočih navad in razvad, ki vas vežejo ali omejujejo v rasti ali razvoju. Zdaj boste izkoristili globlje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza in opuščanje omejujočih potreb lastnega ega. Predali se boste globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Predani boste prekinjanju ponavljajočih se vzorcev. V vas se bo rodila želja po gledanju na stare teme z novega gledišča.
Obešenec je močan simbol prehoda – naveličanost starih vzorcev, volja do njihovega prekinjanja in razrešitev karmičnih zadev.
Energija tega leta vam bo pomagala razkriti kdo ste onstran ega. V tem letu se boste mogoče rešili iz škodljivih odnosov ali razmerij. Njegov vidik predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globlji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena. Zdaj boste na vrsti vi. Delali boste na sebi, lahko pa vas v to prisilijo okoliščine in vzorci preteklosti.

Izziv v tem letu bo: biti in ne ostati »žrtev«… zaradi intrig drugih

V tem letu bodo padale maske… nekaj jih je že ob koncu leta 2018, v oktobru, pa vendar vas energija leta 2019 svari, da je potrebno da ste pozorni v vsaki situaciji in se pazite slabih ljudi, ki lahko vas ali druge izkoriščajo v svoje namene. Potrebno bo, da ste nekoliko rezervirani do tistih, ki bi vam ponujali višje položaje, na vas je, da pazljivo analizirate motive. Lekcije bodo iz naslova nizke samopodobe, saj bi prav pomanjkanje mentalne samozavesti povzročile potrebo po žrtvovanju osebnih ciljev za ambicije drugih. Treba se bo veliko učiti na vseh nivojih, ponavljati in ponavljati, da se lekcije naučite. Ego bo primoran odložiti svojo krono in delovati iz pozicije »odrasle« in odgovorne osebe, sicer vas bo vaš lastni ego »obesil«.

Snemite maske. Dol z njimi.

Opazujete. Na naši družbeno-socialni in politični sceni bo te dinamike v tem letu veliko. Maske bodo padale in z Njimi Iluzija. Se spomnite morda mitološke zgodbe o Meduzi? Meduza je bila gorgona, žensko bitje z lasmi iz kač in močnih strupnikov. Vsak, ki jo je pogledal v obraz, je okamenel. Zgodba pravi, da je bil edino le Perzej tisti, ki se ji je uspel približati. S pomočjo svojega ščita, ki ga je uporabil kot ogledalo, se ji je lahko dovolj približal, da ji je odsekal glavo. Iz njenega vratu je ven skočil veliki mitični konj s krili, Pegaz in veliki heroj Kruzaver, lastnik zlatega meča.Zakaj omenjam to zgodbo? Simbolično Meduza predstavlja najgloblje strahove, ki se skrivajo v notranjih jamah, notranje pošasti, ki imajo moč, da nas spremenijo v kamen – otopelost in rutino. Meduzina glava predstavlja masko ki, ko je odrezana, ustvari Pegaza, ki postane konj muz na uslugo pesnikom. Pravijo, da povsod, kjer pade Pegazovo kopito, vznikne nov izvir navdiha… zato, naj bo tudi ta zgodba vaš navdih za leto 2019… Meduza vas naj spominja na Moč, ki se prikaže, ko si snamete maske, ki skrivajo vaše najgloblje strahove. Ti strahovi niso več pošasti in naj postanejo zdaj čarobna bitja navdiha. Če morda prav zdaj, na nekem področju svojega življenja okušate strah, ki vas je paraliziral, in ne zmorete napredovati, je tukaj edini način, kako premagati te strahove… Z uporabo zrcala.
Ko sodite druge, vedite, da v sami biti pravzaprav veliko poveste o sebi.
Kar je v vas, se odraža skozi situacije, ki so okoli vas. Torej… začnite pri sebi.Soočite se s svojimi strahovi in ti se bodo pognali k višku kot novo življenje v vas. Soočite se s svojim egom in večnim »imeti prav«. Saj veste, da Strah čarobno ne izgine, če vam tako ukaže vaš Razum. Čustva bodo sledila Dejanjem. Prav razumevanje, od kod prihaja vaš strah in zakaj ni dobro, da se ga oklepate, vas bo osvobodilo.Konec koncev pa… vsi se morate soočiti s svojimi strahovi, biti prestrašeni in se pomakniti naprej. Le tako se lahko Prepustite,… da dovolite Sprejeti nova Čustva v svoje življenje ter vse druge rezultate, ki so posledica prePuščanja in Sprejemaja. Ukrepajte zdaj, ne glede na svoje strahove… in življenje se vam bo odprlo.

Simbolika Obešenca in pomen števila 12

Dvanajst je simbol kozmičnega reda. Dvanajst je število prostora in časa. V letu je 12 mesecev. Čas se meri v dveh skupinah po 12 ur. Dvanajstletni cikel najdemo v Aziji. Dvanajst živalskih znamenj zodiaka je.2019 leto Merkurja - spremembe in preboji na poslovnem področju 1V tarotu je 12 karta vidik Obešenega. Obešeni človek je simbol samo požrtvovanja in meditacije, obrnjeno pa predstavlja sebičnost.Letu 2019 vlada planet Merkur. V novo leto bomo vstopili z Merkurjem na 23° Strelca, ob koncu leta pa se bo premaknil do 4° Kozoroga. Področje, ki ga bo pri vas to leto zaznamovalo, preverite v svoji rojstni karti, kjer imate v hiši Kozoroga in Strelca ter Devico in Dvojčka, saj sta to znamenji, ki jim Merkur tudi vlada. Seveda bodo pomembni tudi aspekti z drugimi planeti v vaši rojstni karti in mrki, ki bodo sprožili vsebine in lekcije na karmični osi Rak – Kozorog, ki se bodo odražale predvsem v temah statusnega vprašanja in družinskih vrednot.
Vladar Merkurja je vibracija števila 5, sprememba pa je njeno glavno vodilo; sprememba okolja, zveze, bivališča, duhovnega in političnega prepričanja in tako naprej, kar pomeni, da bo leto izjemno dinamično in spremenljivo.
Število 5 ima vibracijo Merkurja in predstavlja komunikacijo, povezovanje, gibanje in zgovornost. To je število intelekta, mentalnega nivoja, pisanja in ustnega izražanja. V tem letu bo velik izziv, da ne bi bili zaradi aktivnosti Merkurja površni, nervozni in zato nebi dokončali naloge. V komunikaciji bo veliko naravnega šarma in lahko boste imeli neko notranjo potrebo, da bi bili bolj vljudni. Hitrost komunikacije bo izjemna, saj bi lahko brez oklevanja marsikaj tudi povedali, sploh če bo šlo za kakšne napake ali zmote. Težko se boste prepuščali občutkom in intuiciji, kajti zdaj bo intelekt imel vodilno vlogo. V situacijah boste iskali logične zaključke. Pa vendar previdno, kajti ta obsedenost z analizo lahko uniči osebne zveze. Izziv vibracije števila pet je, da petice do mrtvega govorijo o ljubezni, namesto da bi jo občutili in dopustili, da postane del njih samih, brez zakajev in zatojev.
V tem letu boste lahko izrazili sami sebe, če boste opustili vzorce preteklosti.

Splošna slika leta 2019

Leto 2019 bo polno presenečenj za vse rojene v znamenju Bika, Škorpijona, Ribe, Vodnarja in Kozoroga, saj bodo nepričakovano dosegli rezultate in uspehe, za katere verjetno niso v lanskem letu, 2018 niti sanjali. Tudi Strelci, Ovni, Levi in Tehtnice bodo izpolnili sanje, ki so jih že dolgo imeli, zato lahko za njih rečemo, da bodo v letu 2019 najsrečnejša znamenja.

Finančna plat leta 2019 in kariera

Leto bo zelo naklonjeno Ovnom, Tehtnicam, Strelcem in Ribam, za te bodo uspešna vsa finančna sodelovanja, tako da denarja jim manjkalo ne bo. Pa vendar je dobro, da denar pametno porabljate in nalagate, ter da si nekaj denarja prihranite tudi za druge naložbe. Vsi rojeni v znamenju Bika, Dvojčka in Škorpijona boste imeli veliko možnosti za profesionalno evolucijo, vendar z malo truda in v sodelovanju. Kozorogi lahko pričakujete pomembna napredovanja in povečanje plače. Device pa, če boste dovolj dolgo vztrajale v novem projektu, boste v tem letu lahko uživale v nagradi, sledi vam lahko… finančna neodvisnost.

Ljubezen in partnerski odnosi

Ljubezen in družabno življenje bosta v leta 2019 glavni interesni področji. Raki, Dvojčki, Levi in Vodnarji bodo imeli veliko uspeha in zadovoljstva, za pare, ki pa so že več let zapored poskušali imeti otroke, bo zdaj Jupiter v tem kontekstu naredil čudeže in ustvaril ugodno obdobje za zanositev. Leto 2019 ne obljublja nikakršnih spektakularnih sprememb v partnerskih zvezah pri Bikih, Kozorogih in Ribah, na splošno bo za ta znamenja, leto precej mirno. Obstoječi odnosi se bodo nadaljevali po ustaljenih tirnicah, v primeru novih odnosov, pa je malo verjetno, da bi se razvili v neki strasti ali da bi kakšne to vrstne turbulence lahko pomembno vplivale na njihov obstoj. Pri Škorpijonih bodo čustva in strast dosegle najvišje ravni, še posebej za vse tiste, še posebej zaljubljene. V letu 2019 se trije planetarni giganti nahajajo v svojih lastnih znamenjih, v svojem domu in tu imajo največ moči.Neptun je od leta 2011 je v svojem domu, v Ribah, decembra 2018 se je Saturn vrnil domov, v Kozoroga, novembra 2018, pa se je Jupiter preselil domov, v Strelca. Čas, ko se planet vrne v svoj dom, ima večjo intenzivnost in takrat imajo najmočnejši vpliv, saj se združijo moči več planetov, ki so istočasno v svojih domovih.Tako kot se oni počutijo dobro v svojih domovih, za nas pomeni to obdobje s polno energije. Stvari se v naših življenjih dogajajo bolje, počutimo se bolj živahno in bolj pripravljene za vse situacije. Če ste eden izmed teh znamenj – Strelci, Ribe in Kozorogi, potem res v celoti izkoristite to obdobje, saj vam zdaj dajejo največ planetarne energije za dokončanje velikih projektov.

Ker je Merkur vladar leta 2019, bo njegova retrogradna faza še toliko bolj pomembna.

• 5. marec – 28. marec (v znamenju Rib) • 8. julija (v znamenju Leva) – 1. avgusta (v znamenju Raka) • 31. oktobra – 20. novembra (v znamenju Škorpijona)5. marca 2019 bo Merkur naredil prvi obrat in ohranil svoj retrogradni položaj do 28. marca. Njegov vpliv bo močan ne le za vse rojene v znamenju Rib, temveč tudi za drugi dve vodni znamenji, za Raka in Škorpijona. Merkur v vodnih znamenjih kaže na to, da so misli pod vplivom lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Veščine, govorjenje in razmišljanja pa so subjektivni, približni, občutljivi, intuitivni in čustveni. Ko bo naredil drugi obrat, med 8. julijem in 1. avgustom bi lahko razpravljali o obdobju introspekcije, bilance in vpogleda vase, reorganizacije, popravkov in vračanja v nekatere projekte, odnose in dejanja. Takrat ni priporočljivo, da začnete nove akcije, da začnete nove projekte ali odpirate podjetja. Čas je, da nadaljujete z razpravo, naredite nekaj popravkov pri projektih, ki so se začeli pred nekaj leti, da se ponovno pogajate o pogodbah, partnerstvih in ponovnem zagonu nekaterih stvari ali pa spremenite svoje mišljenje o kakšnih tečajih ali prijateljskih odnosih. Oktobra 2019, bo Merkur ob svojem tretjem obratu prinesel nagrado, saj boste priča pri prepoznavanju prave vrednosti in kaznovanju vseh tistih, ki so v zadnjih 27 letih poskušali izkoristiti druge. Ko se Merkur vrne nazaj v svoje direktno gibanje, 20. novembra 2019, v znamenje Škorpijona, bo to najboljši čas za konkretizacijo projektov, za izvedbo sprememb, ki jih želite in tiste stvari, s katerimi ste se srečevali v drugem delu julija, saj se bi te začele razjasnjevati. Imeli boste več energije, kot da bi želeli obnoviti izgubljeni čas, saj bo pravi čas za nov zagon. Devicam in Dvojčkom pa lahko to obdobje prinese odgovore in realnejšo sliko, tako pri poslovanju kot v odnosih.

Kaj nam prinašajo ostali planeti, Venera, Mars, Saturn, Jupiter, Neptun, Uran in Pluton, ob vstopu v leto 2019

Venera bo s 1. januarjem 2019 vstopila v znamenje Škorpijona. Čez hiše prehaja približno 20 dni in ni nikoli več, kot dva znamenja oddaljena od Sonca. Pogosto se nahaja v isti ali sosednji hiši kot Sonce v tranzitu. Ker je Škorpijon pragmatičen znak, vam bo ta Venera prinesla sposobnost, da boste pogledali na katera koli bolj sentimentalna vprašanja s kritičnim pogledom. Pomagala vam bo pri iskanju rešitev in zaradi njenega vpliva se boste lahko izognili igricam, dramam in vsem zapletenim situacijam. To bo čas, ko vam bo pomembno s kom ste v družbi, tako boste že na začetku leta naredili nekakšen seznam prioritet in vsega kar želite v svojem življenju, izbirali boste pa tudi ljudi, s katerimi se želite obkrožati. Venera vlada tudi denarju in premoženju, zato bo njena prisotnost v Škorpijonu prinesla še večjo finančno odgovornost. Tisti, ki ste rojeni v znamenju Škorpijona, pa bodite previdni, kako vsakodnevno porabljate denar, kot tudi za naložbe, ki jih bi opravljali.Mars, planet akcije, spolnosti in pobude bo ob vstopu v leto 2019 v znamenju Rib. Zaradi dejstva, da je Riba eden najbolj pasivnih astroloških znamenj, se Mars tu ne počuti dobro in bi predstavniki tega znamenja, lahko imeli kar nekaj težav, da bi uresničili svoje načrte. Mars je pogosto aktiven med tistimi velikimi trenutki, deluje pa bolj kot »sprožilec« za aktiviranje drugih pomembnejših tranzitnih konfiguracij, ki se odvijajo v tem času. Prav Ribe bi lahko naletele na težave pri sprejemanju odločitev in bile preobremenjene v situacijah, ko bi se morale postaviti za svoje stališče. Namesto da bi se posvetili dejanjem, bi se bolj osredotočali na čustva in občutke, tudi vseh tistih, ki bi rabili podporo. To bo dobro obdobje za skrb za vaše zdravje in zdravje vaših najdražjih.Jupiter je od novembra 2018 v svojem domu, v Strelcu, obrat v retrogradno gibanje pa naredi med 10. aprilom in 11. avgustom 2019. Jupiter velja za enega planetov, ki ureja družbeno življenje in vse, kar je povezano s komunikacijo in povezovanjem okolja. Je naša širša slika in prinašalec novih priložnosti ter obilja. Je tudi kot kupid, še posebej za zračna znamenja. Retrogradno gibanje tega planeta pogosto spodbuja širjenje intelektualnega obzorja in poglabljanje znanja o duhovnosti, ezoteričnosti itd. Štiri mesečno obdobje, ko bo Jupiter retrograden, bodo prav na dan obrata, 11. avgusta, prav Strelci deležni največjih sprememb v življenju.Jupiter bo ugoden za vse rojene v znamenju Strelca, Dvojčka, Kozoroga, Device, Leva, Vodnarja in Ribe. Ti bodo na vseh ravneh svojega življenja prešli na naslednjo raven, še posebej v strokovni domeni. Device in Ribe bodo imeli priložnost delati v tujini, mladi ljudje, rojeni v teh dveh znamenjih, pa lahko pridobijo štipendije v tujini. Kozorogom in Levom bo dano ugodno ljubezensko življenje, medtem ko bodo Vodnarji in Strelci popolnoma spremenili svoj pristop in odnos v svojih odnosih, saj bodo delovali v njihovo korist.Jupiter je vstopil v znamenje v Strelca 9. novembra 2018 in ostaja do 3. decembra 2019Temeljna tema tega tranzita je širitev. V vaši rojstni karti preverite, v kateri hiši – področju, imate znamenje Strelca. Tukaj so zdaj možnosti in priložnosti za širitev, rast in razcvet. Ko se Jupiter premakne v Strelca, se aktivira veliko možnosti za potovanja in izobraževanja. Vendar pa, velja vedeti, da bo v prvih desetih mesecih svoje enoletne vladavine, Jupiter še naprej potoval tudi skozi Škorpijona, 25. maja in 19. avgusta pa bo z Neptunom naredil še dva trigona. Ta energija bo verjetno povečala vašo ustvarjalnost in vašo notranjo zavest, da smo v osnovi vsi enaki. Jupiter bo v tem letu precej zaseden, večino januarja in prvi del septembra, bo v sekstilu s Plutonom. Plutonova osrednja tema, ker potuje skozi znamenje Kozoroga – da boste lahko opustili vse teme in strukture v vašem življenju, ki niso avtentični, saj jih bo v tem času utrdil Jupiter. Vedite, da mesto, kjer se v vaši rojstni karti nahaja Pluton, področje na katerega bo vplival ta tranzit. Karkoli je verodostojno vam, se bo v tem času okrepilo.Vpliv tranzitnega Jupitra prinaša razširitev in povečanje, saj omogoča rast in širitev zavesti, na področju – hiši, kjer se bo v tem letu gibal. Pomembno bo, v kakšnih aspektih bo z vašimi drugimi rojstnimi planeti. Izboljšalo se bo razpoloženje, slika razjasnila, v vas se bo naselil optimizem in veselje, hkrati pa boste občutili motivacijo za pridobitev na področjih – vezano na hišo, skozi katero vam prehaja. Počutili se boste nekoliko bolj svobodno in samozavestno, pomembno je le, da nebi pretiravali, kajti zdaj se omejitev niti nebi zavedali. To vas lahko pripelje do težav, ko bi lahko pretiravali in bili tako sveto prepričani v kaj, da bi odmislili realnost in nebi razmišljali o posledicah. Vendar pa, tako kot vas mora Saturn opominjati, da morate zategniti pas, potrebujete tudi Jupitra, da vas opominja, da ne boste prišli daleč, če ne verjamete vase.Jupiter ima veliko potrebo po napredovanju, izboljšanju stvari, več svobode gibanja, sprejemanja in učenja iz drugih kultur in prepričanj, da bi svet postal boljši kraj. Torej v tem času obstaja verjetnost povečanja števila ljudi, ki bodo šli na pot ter iskali novo in boljše življenje. Ponovno se bomo lahko soočali z migranti in tematiko priseljevanja.Jupiter v Strelcu prinaša čas, ko boste bolj dovzetni za učenje, na situacije boste gledali s širše perspektive, raziskovali bi lahko povsem nova področja v življenju ali pa se odpravili na novo avanturo, da bi našli bolj, za vas, ustrezen način življenja. To bo čas, se boste hoteli osvoboditi trenutnih odgovornosti in obvez, vezane na vaše nezadovoljstvo in nezadovoljstvo s tem, kako se stvari povečujejo. Torej je to čas za velik “premik” od tistega, kar je bilo. Ne glede na to, ali bo šlo za službo, dom, odnose, prepričanja, interese, znanje,… karkoli boste čutili, da vam ni več dovolj ali vas omejuje, da bi lahko nadaljevali, boste pustili za sabo. Taka želja po spremembah, za svobodo sebe, se zdi lahko neodgovorna, vendar pa je potrebna za rast in razvoj.Čas bo, da začnete nove projekte in razširite svoje dejavnosti, tako da lahko življenje izkusite iz širšega vidika. Morda boste ugotovili, da lahko pobegnete iz nekaterih omejujočih okoliščin in situacij, ki vam preprečujejo, da bi spoznali svoj polni potencial.Cikel Jupitra v Strelcu traja približno eno leto. Da obhodi celotni zodiak potrebuje 12 let, kar pomeni, da je njegovo zadnje domovanje v znamenju Strelca bilo pred 12 leti, natančneje med 25. novembrom 2006 in 18. decembrom 2007. Ali se spomnite kaj se je dogajalo v vašem življenju v tem letu? Pa 12 let pred tem? (December 1994 – januar 1996) in 12 let pred tem? (December 1982 – januar 1984). Ali vidite vzorec? Kako so se vaša obzorja razširila? Kakšna nova širitev in učenje so postala pomembna za vašo prihodnost? Odgovori vam bodo dali idejo o tem, kaj vam prinaša kot temo zdaj, za vašo prihodnost, saj veste ne? … 2019 je leto razreševanja karmičnih zadev. V vsem tem času, ste dosegli večjo modrost in samozavest, zato kar najbolje izkoristite to!

Smo v letu, ki vam lahko prinese velik uspeh… ste pripravljeni?

Če imate, v svoji rojstni karti, Sonce ali Luno v Strelcu, se lahko še posebej veselite tega obdobja. To bo faza velikega napredka in spremembe v vašem življenju, povečala se bo vaša samozavest, razširila pa se bodo tudi vaša obzorja. Z vašim rojstnim Soncem v Strelcu lahko občutite uspeh in postanete zelo ponosni na to, kdo ste. Vaši ustvarjalni sokovi bodo verjetno tekli v potokih, novi projekti in pustolovščine, pa bodo vaše življenje polnile z veseljem in zabavo. Morda se boste počutili, kot da ste prišli iz nerealnega, nadrealnega časa, kjer ste se počutili izolirane ali skrite na nek način, kot da ste se zbudili iz čudnih sanj in lahko zdaj začnete potovanje v novo življenje. Z vašo rojstno Luno v Strelcu, pa boste verjetno občutili velike izboljšave v vašem domu in družinskem življenju, morda se boste preselili v večji, boljši dom, premaknili v situacijo, ki bolje ustreza vašim potrebam ali kje drugje daleč stran. Lahko bi prišlo tudi do povečanja družine, večjega občutka za “družino” ali morda celo novo nosečnost.Jupitrov aspekt z Uranom v Biku, bo povzročil rušenje starih načinov zagotavljanja proizvodnje in prinesla radikalne spremembe v načinu, kako zadovoljimo naše osnovne potrebe. Zdaj bo potreba o tem, da preučimo tudi druge načine in sredstva za pridobitev zadovoljstva in izpolnitve v življenju. V tem času lahko izkoristite spretnosti in lastnosti Strelca, kot so poštenost, odprtost, velikodušnost in optimizem ter razvijanje duha, da se odprete pustolovščinam, novim izkušnjam in raziskovanju, kaj vse še življenje ponuja, in kar je najbolj pomembno, da se v procesu tudi zabavate. Takšne izkušnje nam omogočajo večjo modrost, da bolje razumete svet in zakone življenja, predvsem pa, da vidite večjo sliko.

Čas bo za iskanje bolj načelnega in etičnega načina življenja.

V tem obdobju bi se lahko srečali s pridigarji, učitelji in mentorji, ki vas lahko res navdihnejo, da se boste začeli spraševati o vaših prepričanjih in moralnih vrednotah. Sami bi lahko k situacijam pristopali bolj preprosto, enostavnejše, bolj bi lahko bili radodarni pri dajanju in delitvi tistega, kar imate, bolj pa boste odprti tudi za velikodušnost drugih, brez občutka, da ste kaj dolžni. Povečala se bo prosta izmenjava bogastva, blaga in znanja, pri čemer boste dali tisto, kar bi pomagalo drugim in sprejeli, kar bo ponujeno.Na globalnem nivoju, si kot posamezniki lahko pridobite boljše razumevanje različnih sistemov prepričanja, kulture in načina življenja, kar bi vam sprva lahko bilo tuje. Možnosti, za to bodo, saj se boste lahko odpravili v nove kraje, potovali po svetu, spoznali različne ljudi in načine življenja, preučevali pa bi lahko predmete, kot so religija, politika, filozofija ali pa se celo odločite za učenje novega jezika. Vse, kar vas spodbuja, da presežete vaše običajne parametre mišljenja in vedenja ter se odprete do večjega, razumnejšega razumevanja in vidite večjo sliko… vse to, vam bo pomagalo, da boste rasli in se počutili bolj izpolnjene. Imeli boste priložnost, da se razvijate in pogledate, kje ste se v vašem razmišljanju morda zataknili v znane, ozko misleče, okvirje. Obstajajo lahko izzivi za vsakršne nepoštene in površne odnose. V vas bo potreba, da boste bolj usmerjeni v prihodnost, povečali boste strpnost ter sprejemali druge in njihov način življenja, saj boste spoštovali svobodo in pravico vsakogar, da sledi svojo pot.Saturn nadaljuje s tranzitom v znamenju Kozoroga, vse do 17. decembra 2020, v letu 2019 pa bo retrograden od 30. aprila do 19. septembra. Saturn ali »veliki mUčitelj«, je v Kozorogu zelo močan, ker je tu doma in je vladar tega znamenja. Ta pozicija velja za zelo ugodno, saj je ena izmed redkih lokacij, kjer daje Saturn od sebe vse najboljše in naredi čim manj »škode«. Saturn odobrava težke in naporne projekte, ki zahtevajo nenehno prizadevanje že daljše časovno obdobje. Zelo rad prevzame dodatne odgovornosti, ceni vztrajnost, previdnost in zmernost, zato je leto 2019 dobro za začetek tovrstnih projektov.Uran bo ob vstopu v leto 2019, še prvo četrtino leta v znamenju Ovna, potem ostaja v znamenju Bika, od 12. avgusta 2019 pa vse do konca leta pa v retrogradnem položaju. Uran v Ovnu prinaša številne velike spremembe, pa tudi vrsto čustvenih ali celo zdravstvenih težav za nekatera znamenja. Uran je sedmi planet od Sonca in je povezan z nenadnimi, revolucionarnimi spremembami. Znan je po prekinitvah ovir, ki imajo pogosto posledice, saj ruši, kar ni več ustrezno. V prvem delu leta 2019, bi se lahko soočili z novimi izzivi na delovnem mestu, nadrejeni pa bodo zahtevali več, ta prizadevanja pa bi bila tudi finančno ustrezno nagrajena.Neptun je v svojem domu, v Ribah od leta 2011, kjer bo ostal do leta 2026, od 21. junija do 27. novembra 2019 pa bo v retrogradnem gibanju. Neptun spodbuja vaše želje, da bi izpolnili svoje sanje, bili ambiciozni pri ustvarjanju lepih stvari, namenjenih obogatitvi vaše duše. Vsakič, ko je Neptun v retrogradnem gibanju, imate priložnost pridobiti razumevanje in jasnost v nerazumljivih zadevah. Ta senzibilnost lahko ustvari stanje letargije in močno željo, da se »ločite« od vsega, kar pomeni vsakdanji kaos. Če pride do želje po počitku, meditaciji ali preživljanju časa zase, ga ne bi smeli prezreti. Ko bo Neptun nadaljeval svojo pot v novembru naprej, boste vsi tisti, ki se boste zavestno zavedali izkušnje retrogradnega Neptuna, dobili boljšo in jasnejšo perspektivo točke, na kateri ste v življenju. In od tega trenutka, boste pripravljeni sprejeti ustrezne potrebne ukrepe in bili sposobni graditi vašo pot v tej smeri.Pluton je od leta 2008 do leta 2024 v znamenju Kozoroga, v letu 2019 pa bo med 24. aprilom in 3. oktobrom spremenil svoje direktno gibanje v retrogradno. Pluton, najpočasnejši in najtežji planet sončnega sistema, je vladar Škorpijona, zato je močan katalizator za globoke transformacije, skrite vire, velike ambicije, moč, regeneracijo, obnovo, smrt in ponovno rojstvo. Kozorog je znamenje organizacije, omejitev, družbenega vzpona, je odpor do težkih pogojev, gospodarstva, ambicij, doslednosti ter trdnih in pristnih vrednot. V letu 2019 se bodo politični voditelji, vlade in gospodarski sistemi spremenili, vendar le, če bo moč dobesedno pridobljena in tam, kjer ne bo trdnih temeljev ali kjer obstajajo velike ideološke razpoke. Z drugimi besedami, Pluton uničuje vse, kar nima kakovosti, pristnosti in je brez možnosti, da prenese preskus časa. Namesto tega gradi nekaj trajnega, na povsem drugačnih temeljih kot prej. Vse, kar se v teh letih spremeni, bo težko, da bi se postavilo v prvotni položaj. Pluton je povezan tudi s temno stranjo človeka, z magijo, okultizmom, silami, ki delujejo tajno, istočasno pa pomeni materialno bogastvo, spolnost, reinkarnacijo, preobrazbo in regeneracijo. Zato, čeprav deluje globalno, se ne smejo prezreti vplivi, ki jih bo prinesel tudi na osebni ravni posameznika. Nekateri so za njegov vpliv manj občutljivi, to velja za vsa ognjena znamenja, zemeljska znamenja in Škorpijoni, pa bodo najbolj občutili energije, ki jo bo pokazal Pluton.

Mrki, kot sprožilci karmične osi in s tem vsebin, ki so potrebne da pridete na svoje prave tire…

Mrki bodo sprožali dinamiko na karmični osi Rak – KozorogDelni Sončni mrk 5. januarja 2019 na 15° Kozoroga 25′ Popolni Lunin mrk 21. januarja 2019 na 0° Leva 52′ Popolni Sončni mrk 2. julija 2019 na 10° Raka 38′ Delni Lunin mrk 16. julija 2019 na 24° Kozoroga 04′ Obročast Sončev mrk 26. decembra 2019 na 4° Kozoroga 07′V lanskem letu se je 16. novembra 2018, aktivirala nova karmična os, z njo pa nove kolektivne lekcije. Severno lunino sečišče se je premaknilo iz domovanja na osi Lev – Vodnar in se podalo na 18 mesečno popotovanje po osi Rak – Kozorog. Kaj vam prinaša in kje boste imeli največ lekcij in učenja v letu 2019 na osebni ravni, je odvisno, kje na katerem področju – v hiši, imate znamenje Raka.
Južni vozel govori o dediščini preteklosti, severni pa je projekt sedanjosti, ki izhaja iz nepotešenih želja in neopravljenih nalog iz prejšnjih življenj.“Kar si sejal, to boš požel.”
Rahu in Ketu sta točki karmičnega povračila.Karmično os sprožajo mrki – eklipse, ki poženejo v tek dinamiko in teme, ki jih potem kot posamezniki predelujemo v približnem obdobju pol leta. In prav preko eklips – mrkov se kače Rahu in Ketu dvigata in poskušata doseči do Sonca in Lune. Prav januarski sončev mrk, prinaša zaradi konjunkcije s Saturnom, zelo dober vpliv za začetek novega poslovanja ali rast podjetja, ker bo dobro osvetlil Neptunovo razpoloženje. Izpolnitev željenega bo. S celovitostjo in dobrimi nameni je mogoče, da zgradite vaš mali projekt v nekaj zelo velikega, celo v podjetje. V tem letu bo to mogoče!
Če ste trdo delali, boste v tem letu bogato nagrajeni!

Kaj prinaša dinamika na karmični osi Rak – Kozorog… v letu 2019

Glavna dinamika in dilema razreševanja na osi Rak – Kozorog: konflikt čustvenih potreb; čustva-instinkti-prilagajanje trenutnim potrebam nasproti skrbno načrtovanim ciljem in organiziranim dejavnostim.Točka spremembe: Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.Z drugimi besedami, najbolj bo izstopalo zasebno življenje, družinsko življenje, potreba bo po domači bazi in negovanju, hrana (Rak in 4. hiša), nasproti pa bo: javno življenje, kariera, ugled in odgovornost (Kozorog in 10. hiša). Povezanost in ljubezen vladajo Raku in 4. hiši, medtem, ko dosežki in nagrade-kazni, vladajo Kozorogu. Na nek način, prav ta polarnost obravnava ravnotežje med brezpogojno ljubeznijo in pogojno ljubeznijo.Severni Lunin vozel v Raku, Južni Lunin vozel v KozoroguSeverni Vozel bo v Raku – »sem moramo priti«, Južni vozel pa v Kozorogu in ta predstavlja izziv, ki ga je potrebno predelati; mučno nujo za uspehom, kar v nadaljevanju pomeni, da bo izziv merjenje uspeha z »zunanjimi« simboli uspeha ali dosežki pozicije v družbi (npr. oblačenje, materialni status, naziv, nagrade, »prave« prijatelje, itd.). Severni Vozel v Raku kaže, da je zdaj resnično merilo uspeha, čustvena izpolnitev, kar pomeni, da če se ne počutite sigurno in zadovoljno v notranjosti, uspeha ni. To ne zanika vaš uspeh v vaši karieri, ampak pomeni, da najdete zadovoljitev v življenju samo, ko uporabite močno delovno etiko in veščine za upravljanje na način, ki je čustveno primerno za vas in na odziv drugih.Sedenje na južnem vozlu, v Kozorogu, bo zdaj zbujalo dinamiko nagnjenosti, da ste hladni, preračunljivi, previdni, rezervirani, izolirani in preveč zaskrbljeni z materialnimi zadevami na račun čustvenih potreb. Severni vozel v Raku pa bo zdaj v kolektivnem smislu dinamika, na čem bo potrebno delati in pomeni, da se čustva in instinkti morajo razviti kot tudi Rakova sposobnost negovanja. Zdaj boste vaše ideale in energije usmerjali na domače področje, družino. Prav to, pa vas zdaj lahko pripelje do izpopolnitve. Pogosteje bi se lahko zdaj znašli kot ključna oseba v družini ali ožji življenjski skupnosti. Postali boste bolj senzibilni in imeli globoko sočutje za skrbi in pomanjkljivosti drugih. Morda pa si boste želeli več javne pohvale ali dosežek, morda celo pozicijo moči. Če je tako, potem morate preveriti ali ne igra pri tem vlogo vaša ranjena nečimrnost. Lekcija: premisliti morate ali sta vredna javni uspeh in javno spoštovanje toliko, da bi zaradi tega trpelo družinsko življenje.
Negujte svojo družino, ta bo v tem letu vaše zavetje, mesto regeneracije in podpore. In… nove poslovne priložnosti so vezane na uspeh v tem letu. Te vam lahko korenito spremenijo vašo pot v življenju.
2019 leto Merkurja - spremembe in preboji na poslovnem področju 2V tem 18 mesečnem obdobju bodo teme za delo na sebi in dvig kolektivne zavesti, povezane z družino, domom, materinstvom, čustvenim, občutljivim, varnostjo, gnezdenjem, hrano, kuhanjem, vzgojo in težnjo, da vas imajo radi. Zdaj bo prisotna intuicija, kako predani ste, za podporo otroka v vas in ali imate možnost izraziti svoje najgloblje občutke, brez strahu prikazovanja vaše ranljivosti. Vračali se boste k iskanju vrednot, družinske tradicije, vloge ženske doma, pomen materinstva in negovanja. Misija zdaj bo poskrbeti za svoje otroke, negovanje partnerskega odnosa, kako izgraditi toplo in zapeljivo domače okolje in biti mama, ki je doma in vzgaja, ki kuha in hrani svoje najbližje… s svojo ljubeznijo.
Ljubezen gre skozi želodec…
Vodila in smernice v tem 18-mesečnem obdobju aktivirane osi Rak – Kozorog, od 16. novembra 2018 do 4.junija 2020:1. Negujte se 2. Obkrožite se z ljudmi, ki vam dajejo občutek varnosti 3. Ne zatirajte svojih čustev, povežite se z njimi in jih izrazite 4. Ustvarite družino, kot si jo želite v svoji duši 5. Začnite živeti in ustvarite dom, ki vam bo drag, kuhajte in negujte 6. Identificirajte se z otrokom v sebi 7. Opustite potrebo po kontroli in dosežki… zemlja (Kozorog) bo še vedno pod vašimi nogami 8. Zaupajte občutkom in temu kar čutite, ne bojte se jih 9. Obdajte se s simboli, ki bodo vaše vizualno sidro, kaj želite ustvariti 10. Svoje bližnje in otroke vzgajajte s srcem po formuli: Ljubezen + Disciplina

Kakšne lekcije lahko pričakujete v letu 2019… glede na karmično os Rak – Kozorog

Lekcije, s katerimi se boste zdaj ukvarjali in kaj morate preseči predstavlja južni lunin vozel, ki je kot nekakšna »Ahilova peta« ega. O ja, tukaj bo bolelo in tu je vaša cona udobja, ki jo bo potrebno preseči. Na čem boste morali delati v času 18 mesečnega obdobja, ko je ta os aktivirana, pa kaže severni lunin vozel in pooseblja »nalogo« ali »smisel življenja«, ki ga po navadi nikoli zares ne spoznamo ali pa zelo pozno. Os luninih vozlov bi lahko poimenovali tudi kot os zavesti, kajti z njo je povezano življenje in razvoj osebnosti na več ravneh: telesni, psihološki in duševni, brez da uporabimo tisti nekoliko manj ljubi izraz, ki je karma ali usoda. O ja, zdaj se bodo dogajali usodni premiki na področju, kjer imate znamenje Raka…Lunina vozla sta od 16. novembra 2018 v tranzitu na osi zavesti: Rak – KozorogV letu 2019 se bo tranzitni severni vozel nahajal v znamenju Raka. V svoji rojstni karti preverite, kateri hiši imate znamenje Raka. Lahko se vam znamenje začne v eni hiši in se nadaljuje v drugo, zato je pomembno, da gledate stopinje v znamenju Raka, od 29 nazaj, saj lunina vozla potujeta čez znamenja retrogradno. Tam, kjer se nahaja tranzitni severni vozel – v Raku, boste deležni nagrad, spodbud, zavestno boste delali na tem področju in razvijali lastnosti te hiše. V hiši, kjer se nahaja tranzitni južni vozel, pogledate področje – hišo v vaši rojstni karti, kjer imate znamenje Kozoroga, tu pa se boste morali zdaj nečemu odpovedati, saj je to nekaj, kar že poznate in je vaša »cona udobja«.Vas zanima kakšne lekcije vam prinašata lunina vozla v tem 18-mesečnem obdobju, na karmični osi Rak – Kozorog?Opomba: Da boste lažje pogledali v svojih rojstnih kartah, v kateri hiši – na katerem področju se vam bo v tem obdobju dogajalo, sem spisala ključne teme in lekcije tako, da sem pripisala znamenje v hiši. V svojih rojstnih kartah preverite, v kateri HIŠI imate znamenje Raka, ta predstavlja darmo – tu se nahaja zdaj tranzitni severni vozel in kjer imate znamenje Kozoroga je karma – tu pa se nahaja tranzitni južni vozel. Ne pozabite ta dinamika nas bo spremljala 18 mesecev. Tekst ki je spodaj, vam daje smernice, kaj morate v tem obdobju na tem področju paziti, ozavestiti, opustiti, narediti ali predelati…Južni vozel (Kozorog) v 7. hiši – Severni vozel (Rak) v 1. hišiZdaj bo vaš velik izziv, da boste poskrbeli zase. Izziv bo vaš partnerski odnos, kako naprej. V preteklosti ste pustili, da so vas vodili drugi, ali pa ste upoštevali samo mnenja drugih, morda pa ste se tudi povsem posvetili svojemu zakonskemu življenju itd… to je karmičen del, zato morate zdaj razvijati svojo samostojnost, svojo av¬tonomijo, spoznati samega sebe, ne da bi se vam bilo treba opirati na ljudi okrog sebe. Postati morate odgovorni ter neodvisni od drugih.Južni vozel (Kozorog) v 1. hiši – Severni vozel (Rak) v 7. hišiLekcija bo kako preseči, da ste sebični, zdaj se morate naučiti sodelovati z drugimi in se prilagajati potrebam drugih. Izziv bo prilagajanje, sodelovanje in odnosi vseh vrst bodo na preizkušnji; nadaljevati ali končati bo vaša večna dilema v tem obdobju.Južni vozel (Kozorog) v 2. hiši – Severni vozel (Rak) v 8. hišiPrej ste se v življenju ukvarjali predvsem z zemeljskimi dobrinami, zdaj pa je vaša lekcija, da se morate od tega odtrgati in sprejeti negotovost ali nestabilnost. Učite se sprejemanja. Vaša lekcija je, da se naučite in spustite svojo materialno ujetost in razmišljanje o varnosti, ki je povezan s strahom pred revščino. Poleg tega gre tu tudi za skupno lastnino in posest. Celotna dinamika in izzivi bodo vezani na preobrazbo materialnih potreb. Zdaj se boste učili deliti svoje vrednote z drugimi, s partnerjem. Ta faza je povezana tudi z občasnimi življenjskimi preporodi, ki vas bodo vsekakor doleteli. Pomagati drugim ni znak slabosti. Učite se, da bolečina in krize vedno prinašajo priliko za rast in pozitivne spremembe.Južni vozel (Kozorog) v 8. hiši – Severni vozel (Rak) v 2. hišiZdaj je v vas močna potreba, da zaslužite denar na svoj, poseben način. Naučiti se morate razviti lastne občutke vrednosti. Kot oseba ste se prej v življenju zadovoljili z življenjem na meji realnega, zdaj pa je vaša lekcija, ko morate skozi pridobljeno znanje obroditi konkretne sadove ter morate vključiti dobljene izkušnje, predvsem na področju spolnosti in skupne lastnine. Ja zdaj boste morali začeti delati, sami služiti in poskrbeti zase bo vaša lekcija, ki bo prinesla veliko nesoglasij v intimnih odnosih.Južni vozel (Kozorog) v 3. hiši – Severni vozel (Rak) v 9. hišiV preteklosti ste si kot oseba nabrali obsežno praktično in bazično znanje. V tem obdobju pa si morate pridobiti višje vedenje, se posvetiti delu na sebi skozi duhovno ozaveščanje, višjim znanjem, lahko se odločite za študij ali da boste vi učiti druge tisto, kar ste spoznali, lahko pa bi se tudi odmaknili od svoje okolice. Raziskujte druge kulture, potujte in ne bodite zapečkar. Velike izzive vam prinaša tujina in vse kar je povezano s tujci in višjim znanjem. Veliko razpetost bi lahko občutili med površnim zbiranjem informacij, vedoželjnostjo in med tem, da je potrebno to množico informacij zbrati v neko sintezo. Zdaj bo potrebno razviti lastno življenjsko filozofijo in najti distanco od množične ponudbe informacij. Naučiti se boste morali zaupati lastnemu mišljenju ali lastni religiji v življenju. Zdaj je vaš izziv, da preveliko naslanjanje na logiko in racionalnost zmanjšujete saj je potrebno razvijati intuitivno, sočutno in kreativno stran.Južni vozel (Kozorog) v 9. hiši – Severni vozel (Rak) v 3. hišiKer ste imeli prej v življenju najvišja vedenja, morate zdaj to znanje uporabiti v korist drugih. Vaša intuicija je dobra, zdaj pa jo je potrebno vključiti v vsakodnevno življenje. Zdaj bo vaš izziv potreba po razvijanju logike in racionalnega mišljenja, ne pa da se prepuščate usodi. Komunikacija bo ključna za vas, predvsem v vašem vsakodnevnem okolju s sosedi, brati in sestrami.Južni vozel (Kozorog) v 4. hiši – Severni vozel (Rak) v 10. hišiVi se sicer dobro zavedate svojih korenin, zato bo zdaj vaš izziv status, kako se soočiti z izzivi zunanjega sveta in poklicno prevzeti odgovornost. Zdaj se bo potrebno razvijati skozi službo ali kariero. Veliko se boste v tem obdobju ukvarjali s svojim statusom. Za žensko to pomeni, da ne boste zadovoljna samo kot gospodinja, saj boste želel svoj naziv. Po drugi strani, pa bo treba odrasti in se osvoboditi od družinskih pričakovanj, ker ste bili v prej v življenju preveč navezani na svoje korenine, dom, lahko celo finančno odvisni, zato se morate zdaj, dokazati in postaviti v zunanjem svetu. Postaviti se boste morali na svoje noge.Južni vozel (Kozorog) v 10. hiši – Severni vozel (Rak) v 4. hišiKer ste prej živeli preveč v javnosti in se niste dovolj zanimali za svojo družino, je vaš izziv zdaj, da to spremenite in se posvetite družini. Če je nimate, si jo ustvarite in jo varujte. Ker je ste bili prej preveč usmerjeni v javnost, se bi lahko zdaj celo sami oklenili intimnih, družinskih vrednot. Potrebovali boste čas, saj bo rast potekala skozi notranjost in skozi postavljanje korenin. Morda se celo odločite za družino ali družinsko življenje ali se celo preselite.Južni vozel (Kozorog) v 5. hiši – Severni vozel (Rak) v 11. hišiKer ste prej v življenju najverjetneje živeli preveč egoistično in individualistično ali samo z mislijo na trenutne užitke, morate zdaj svojo čustveno sfero povečati in se posvetiti radosti drugih, skratka usmeriti se v kolektivno. Ključno za vas v tem obdobju je sodelovanje v skupinah. Ustvarjalnost in kreativnost je potrebno deliti. Morda bi zdaj v svojem življenju celo izrazili, da ne želite imeti otrok, prijateljstvo in pripadnost skupini pa bi lahko igrala bistveno vlogo v življenju. Vključite se v skupinske zadeve in razvijate družbeno ali politično zavest in ne bežite v lastne zadeve in interese.Južni vozel (Kozorog) v 11. hiši – Severni vozel (Rak) v 5. hišiKer je prej vaše življenje temeljilo na prijateljstvih in podpori drugih, boste zdaj lahko ustvarjali sami zase. Veliko se boste v tem obdobju morali ukvarjati tudi s svojimi otroki in njihovim razvojem, lahko se odločite za naraščaj. V vas bo močna potreba razvoja osebne kreativnosti, svoje lastne spontanosti in zavedanje občutkov.Južni vozel (Kozorog) v 6. hiši – Severni vozel (Rak) v 12. hišiKer ste se v prej v življenju posvečali malim vsakdanjim problemom, se boste lahko zdaj posvetili višjim ciljem, na primer lahko boste pomagali trpečim ali pa se bi posvetili meditaciji v samoti. Ukvarjanje z duhovnostjo, ezoteriko, razvoj intuicije, socialnih in zdraviteljskih sposobnosti bo igralo zdaj za vas pomembno vlogo in izziv. Delo in vsakdanje obveznosti niso področje, s katerim bi se v tej fazi ukvarjali. Zdaj je na vas, da svoje srce odprete tako, da vzpostavite kontakt z nečim, kar je večje od vaše lastne osebnosti in najdete smisel. V preteklosti ste lahko živeli osamljeno, lahko se celo trpeli je zaradi pomanjkanja svobode, pa vendar ste zaradi tega razvili posebno modrost. Prav zato, bi zdaj morali uporabiti svoje karmične izkušnje in pomagati olajšati vsakdanje življenje drugim. Lahko obvladate zdravilske veščine. Več pozornosti boste morali posvečati drugim, saj je zdaj to potrebno za uravnoteženje vaše zelo kritične osebe, ki je lahko zelo usmerjena h kontroli in je pretežno racionalna a se ne izraža navzven. Vi verjamete samo tisto kar vidite in kar lahko izmerite ter poskusite, zato bo zdaj izziv zaupanje intuiciji.Južni vozel (Kozorog) v 12. hiši – Severni vozel (Rak) v 6. hišiV vašem življenju bo zdaj potrebno, da več pozornosti posvetite praktičnim zadevam. Razvoj lastnih talentov in praktičnih sposobnosti. Tudi telo zahteva nego in spoštovanje. Prehrana in gibanje bosta dve temi, ki lahko v tem obdobju stopita v ospredje. Lahko se odločite za dieto, vodeno vadbo ali pa lahko spremenite svoje delovno mesto. Lahko se boste ukvarjali tudi z idejo, da bi morali nekaj spremeniti v svojem vsakodnevnem življenju, če je to postalo rutina.

V tem letu predajte svoja pričakovanja in bodite potrpežljivi.

Skozi jasno namero, z delom in dobro komunikacijo boste daleč prišli. S časom boste dobili, kar želite, čeprav morda ne v taki obliki, kot ste pričakovali. V vmesnem času pa ne pozabite, da ne morete nadzorovati, kako drugi gledajo na stvari ali kaj mislijo, govorijo ali delajo. S časom boste razumeli, da so vsi sedanji dogodki blagoslov. Iz tega obdobja vašega življenja boste vzplavali z novim občutkom jasnosti, ki vam bo omogočila samozavestno se pomakniti naprej v življenju. Odpustite vzorce preteklosti, odvrzite maske in se podajte na pot, ki vam jo narekuje vaše srce. Če se boste počutili negotovi, poskusite biti prilagodljivi v svojem razmišljanju in odprti za nove ideje. Svetla prihodnost vas čaka!Naj bo uspešno in srečno 2019!

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem