Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

2019 – Leto zemeljskega Prašiča

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

5. februarja 2019 – 24. januarja 2020

Kitajski horoskop je naravnan po luninih ciklih, astrologi na zahodu, pa upoštevamo sončev cikel. Sama upoštevam oba in delam nekakšen prerez smernic obeh. Lunino leto kitajskega horoskopa tako sestavlja dvanajst luninih mesecev, od mlaja do mlaja, vsakih dvanajst let pa dodajo še en lunin mesec. Prav zato Novo leto na Kitajskem in v drugih azijskih deželah, ne pade vedno na isti dan, temveč na dan pred prvim mlajem v novem letu.5. februarja 2019 zapustimo vladavino Psa in nastopi vladavina Prašiča. To je 4716 kitajsko leto. Element, ki mu vlada je jin zemlja, kar pomeni, da je vladar Prašiča rjava zemlja. Prašič je 12. žival v zodiaku in je mesec, ki je povezan s prvim zimskim mesecem. Spada v skupino vodnih znamenj, predstavlja začetek zime in je mesec rojevanja lesa, zato simbolizira rastlino in rojstvo nove življenjske oblike.

Pred nami je leto sreče in obilja!

Leto 2019 bo odlično leto za zaslužek in dobro leto za vlaganje! Srečno bo, polno veselja, prijateljstva in ljubezni. Leto bo zelo ugodno, saj Prašič privlači uspeh na vseh področjih življenja. Leto Prašiča lahko prinese nov začetek v mednarodnih odnosih in lahko se vzpostavi nov družbeni red. V nekaterih državah lahko vodi do novih režimov in novih vlad. Ker šteje tudi za »Potujočo zvezdo«, bo to leto naklonjeno potovanjem in boste morda več potovali, kot druga leta. V tem letu bo turizem zelo cvetel.Po kitajski tradiciji je arhetipsko Prašič ljubitelj življenja, zato se moramo v tem letu naučiti, kako na inteligenten način izkoristiti, vse, kar je lepo in lepega v življenju. V tem letu bodo vse lastnosti Prašiča našle način, kako se izraziti: prijaznost, nežnost in velikodušnost. Zato bomo morali biti bolj pozorni na druge, na kolektivni ravni pa bi spodbujali vse altruistične pobude. Druga odlična kakovost Prašiča pa je veselje za življenjem in Prašič je znamenje, ki je optimističen in zelo rad uživa. Ta značilnost je lahko zdaj navdih za vse nas, saj izboljšuje razpoloženje, pa vendar, previdno!Tudi Prašič ima svoje slabosti. Obdarjen je z izjemno domišljijo in včasih ni realen. Namesto, da bi deloval, lahko samo sanja, zato je pomembno, da v letu ki je pred vami, ne odpoveste tik predno pridete do cilja. Druga slabost Prašiča pa je tudi naivnost. Njegova prijaznost mu preprečuje, da bi videl izkoriščanje, zato je lahko lahka tarča.
Nasvet: bodite nekoliko bolj previdni in sumničavi v tem letu ter poskušajte, da ne gledate na življenje ves čas skozi rožnata očala.

In kakšno bo leto 2019 za vas, če se rojeni v letu…

Podgana – leto bo polno sreče in blaginje! Bivol – dobro leto, čas za dobre priložnosti za zaslužek. Tiger – rojen v močnem in neodvisnem znamenju in praviloma delaš, kar si želiš. V tem letu se boste morali naučiti, kako se sprijazniti z drugimi. Zajec – odlično leto vas čaka! Bolj boste previdni kot običajno, zlahka se boste približali drugim in ustvarjali nova prijateljstva. Zmaj – za vas bo vpliv prašičjega miru pomenilo leto ponovnega preučevanja, poglobitev vase in kako naprej. Kača – letos boste morali biti borbeni in prepričljivi. Konj – leto bo bolj prijetno, kot je bilo leto 2018! Koza – leto bo pod znamko naključja, ko bodo izpolnjene vse vaše ambicije. Opica – leto pod vplivom priložnosti! Petelin – v tem letu morate dejansko pozornost nameniti kakovosti vaših odnosov z drugimi, če želite uspeti. Pes – letos štejejo samo vaša lastna prizadevanja, da bi uspeli. Prašič – leto 2019 je vaše, kajne? Začnite ga tako, da določite svoje prednostne naloge in nato začnete delati: ko se boste začeli premikati v življenju in delati, boste imeli rezultate.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu - Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem