21. december 2020 bo popoln dan za manifestacijski ritual

21. december 2020 bo popoln dan za manifestacijski ritual

Vstopamo v čas resnice

Poravnava Sonca z galaktičnim središčem

Središče naše galaksije naj bi bilo na približno 27 stopinjah Strelca. Ko se Sonce poravna, doživimo stik z galaktično, visokofrekvenčno energijo, ki se ta dan spušča na Zemljo. To visoko vibracijsko energijo lahko uporabite za manifestacijo, alkimijo, obredno delo in še več! Na vas je, da samo občutite povišane energije tega dne in jih uporabite za polnjenje svojega življenja!

V astrologiji Sonce predstavlja jedro vsega, kar smo. Predstavlja tisto, zaradi česar se počutimo žive in smo kar smo. Sonce je kot motor duše. Predstavlja vaše bistvo in kaže na to kakšna darila prinašate, ko ste prišli in zasvetili v ta svet.

V tem posvečenem času, ko se Sonce poravnava, se aktivirajo energije Galaktičnega centra. Na osebni ravni boste poklicani, da se poravnate z Resnico: »Kdo ste«, se odprete vašemu resničnemu bistvu in klicu ter, da razmislite o načinu, kako se lahko predstavite svetu. Edini namen je biti to kar ste in delati na tem, da delite sebe s svetom. Vsi služite vlogi in izpolnjujete svoj namen, četudi vam ni jasno, kaj to lahko je. Vsak od vas je samo košček mozaika in vsak prispeva po svojih močeh v širši sliki. Vsi pomagamo ustvarjati resničnost in vsi ste enako pomembni in posebni. Drug drugega rabimo.

Ko se Sonce poravna z Galaktičnim središčem, galaktični valovi pritekajo na Zemljo in oznani se čas, da stopite v svojo moč. Opominja vas,  da veste, da ste močnejši od morebitnih strahov in da se spomnite, kako edinstveni, vredni in posebni ste.

Vaš klic v tem življenju je, da osvetlite svet na način, kot to čutite tukaj in zdaj, v trenutku vašega življenja.

Vedite… Ni napačnih načinov, kako zasijati, kajti tudi če se trenutno ne počutite posebej bleščeče, še vedno žarite. Čeprav se bojite ali se morda ne počutite tako, vaša luč še vedno sije. Noben strah, nobena žalost, nobena bolečina, nobena količina travme ne more zatemniti vaše svetlobe.

Ne silite in ne pritiskajte, da bi bili kaj drugega kot točno to, kar ste in kar čutite v tem trenutku. Kajti, ko sprejmete trenutek, v katerem ste, vaša luč zasije, vaša duša pa se izrazi, kot ji je namenjeno.

Ko Sonce prečka Galaktični center, pomaga aktivirati vašo dušo, vas globje prebudi in opozori, da je v tem življenju veliko več, kar lahko vidite ali celo zares dojamete.

Strelec je znamenje pustolovca in popotnika in čeprav imate na Zemlji fizično življenje, se vprašajte tudi kaj vaša duša lahko doseže, ko sanjate? Kdo naj reče, kam naj naša duša gre ali kakšne dogodivščine naj ima! Vi.

Ste veliko močnejši, kot se zavedate, zato izkoristite te kozmične energije, ko se Sonce združi z galaktičnimi energijami. Začutite, kako posebni ste, kako potrebni ste svetu in kako lepa je vaša misija, ki lahko naredi svet boljši. Na vas je, da s svojo svetlobo osvetlite vse kar počnete. Kakor koli se boste pokazali, je dovolj. Strah vas ne more ustaviti, saj ste močnejši od njega, le zavedati se morate, da ste.

Izkoristite energije galaktičnega Sonca, dvignite se, bodite ponosni nase in si ponavljajte »Zmorem vse«, saj so te besede resničnejše, kot se jih zavedate.

Velika konjunkcija in čas družbeno-socialnega vstajenja

Samo dan pred Solsticijem, 20. decembra, vstopi še drugi socialni planet Jupiter v Vodnarja. Poleg Saturna, tudi Jupiter naredi premik v znamenje Vodnarja, ki kaže na osredotočenost na humanitarna prizadevanja, gradnjo skupnosti, zdravljenje in osredotočanje na našo kolektivno zavest. Jupiter je prinašalec dobrega, širitve in obilja. Osvetlil bo določeno področje vašega življenja in vam pomagal pobrati nagrade in darila. Jupiter je bil nazadnje v Vodnarju leta 2009, zato lahko teme iz tistega časa, namignejo, kje lahko sije vaš žaromet zdaj.

To bo decembrski veliki pok in prinaša ne samo Solsticij in začetek sezone Kozorogov, temveč tudi poravnavo Jupitra in Saturna na 0 stopinjah Vodnarja.

Ta poravnava Jupitra in Saturna, znana kot Velika konjunkcija, nas vodi v novo dobo. Za Veliko konjunkcijo velja, da je 21. december tudi dan, ko se za naš planet začne proces vzpona v višje frekvenčne pasove. S širitvijo frekvence planeta lahko tudi mi razširimo svojo frekvenco in odklenemo nova darila, sposobnosti in spretnosti manifestacije. Zdaj bo resnično izjemno pomembno, koliko in kaj ste naredili na sebi.

Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Od tod tudi ime socialna planeta.

Na družbeni ravni se začne začetek reforme in revolucije.

Premik konjunkcije z zemlje (Kozorog) na element zraka (Vodnar) pomeni premik od materializma k novim idejam, informacijam, tehnologiji, enakosti in k zavedanju o naravi. Verjetno bo zaznamoval konec velikih sil in morda odražal odmik od prevladujočih »elementov zemlje«, kot so težka mehanizacija, fosilna goriva, kapitalizem in velike industrije.

Prehod življenja v skupnost

Namesto, da bi se za podporo obračali na velike vlade ali velika podjetja, bi se namesto tega lahko obrnili na manjše organizacije, ki jih vodijo skupnosti in mala podjetja. Zdaj se bomo bolj osredotočili na to idejo, da vsi uspevamo, ko uspeva kolektiv, namesto da bi se osredotočili na posameznike, ki poskušajo med seboj tekmovati, da bi prišli do vrha.

Velike konjunkcije, ki so se v zadnjih 200 letih dogajale v zemeljskih znamenjih, so nas usmerile v ambicije, veliko vlado in velika podjetja. Osredotočil se je na materialno bogastvo in imetje ter ustvarjal in gradil oprijemljive stvari za prihodnost.

Velika konjunkcija, ki zdaj prehaja na zračne znake, nam bo dala osredotočenost na kolektiv in pristop, ki bolj temelji na skupnosti. Pomembna bodo humanitarna prizadevanja in naklonjena nam bo tehnologija. Videli bomo več stvari, ustvarjenih na spletu kot v fizičnem svetu.

Na še globlji ravni bi nam Velika konjunkcija leta 2020 lahko omogočila, da bomo videli, da smo resnično vsi povezani.

Naš um bo začel odpirati višjim ravnem zavesti, ki razumejo, da med nami ni ločitve. 21. december 2020 bo popoln dan za manifestacijski ritual, v katerem bi vizualizirali, kaj želite pritegniti in kaj želite svetu.

Dober dan je, da razjasnite, na kaj se želite osredotočiti, se povežete s svojo lastno duhovnostjo in si popolnoma razjasnite svoje srčno usmerjene namene.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem