22. Karmični cikel od 2.8. do 11.8.2020

22. Karmični cikel od 2.8. do 11.8.2020

Dostojanstvo, srčnost, idealizem, močna volja, pravična sodba, slava in uspeh.

Konflikt nastane v skrajnosti dveh želja: na eni strani želja po doseganju absolutnega (popolnega) in na drugi strani želja po pravičnem delovanju.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Komu oz. čigavim idejam sledite?
Kakšen položaj oziroma odgovornost prevzemate?
Kakšna merila uspeha vam postavljajo drugi?
Vas pričakovanja drugih vznemirjajo?
Se vam viša stopnja zavesti?
Kakšne nagrade prejemate, v kakšni moralni zmagi uživate?
Kako bi lahko postali bolj spoštljivi do potreb drugih?
Ali opravljate dejavnost, ki ima v očeh množice velik pomen?
Imate nerealna pričakovanja?
Se vam obeta napredovanje?
Je bil nekdo drug postavljen na položaj, ki ste si ga vi želeli?
Se počutite superiorne ali inferiorne drugim?
Se počutite upravičeno ponosni, ali vam manjka skromnosti?
Ali se bolj ukvarjate s svojim statusom, kot pa s svojim delom?
Je pot do uspeha daljša kot ste pričakovali?

KARMIČNA LEKCIJA

Kako dober vodja smo?!

Ali vodimo ljudi (skupino) s srcem? Smo gospodar svojega življenja ali pa popuščamo do take točke, da ne živimo več svojega življenja in delamo zgolj to, kar ustreza drugim?! Ali smo zrele in odrasle osebe, tudi po duši in ne le po letih, torej smo odgovorni?! Če se večkrat zalotimo, kako za svoj neuspeh radi krivimo druge, smo morda pozabili, da smo tudi tiste druge sami povabili v naše življenje in jim dali moč odločanja ali pa jim slepo sledimo. Kriviti druge za naše (slabo) stanje, pa četudi nesrečno otroštvo in pomanjkanje česarkoli nas oddaljuje od naše resnične božanskosti. V kontekstu odgovornosti prevzemamo tudi odgovornost, da počistimo s preteklostjo, ki ni bila povsem rožnata, morda nas zaznamuje celo travmatična izkušnja. Vendar smo sedaj odrasli in sami gospodarji svojih občutkov – svojim misli, zato negativne občutke lahko »ozdravimo« in jih zamenjamo za bolj optimistične in pozitivne. (P)ostanimo dober gospodar svojega življenja – dober vodja.

Z ljubeznijo za vas
Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 karmičnih ciklov

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem