3. Adventna nedelja

3. Adventna nedelja

3. ADVENTNA NEDELJA je.
 
Danes prižgemo na namiznem venčku tretjo svečko. Prižigamo Luč VESELJU.
 
V tem tednu bo v prevzgoji naš duševni svet, kamor uvrščamo jezo, žalost, strah, skrbi, neučakanost, egoizem, antipatijo.
 
V tem času lahko vsaj nekaj časa namenimo negi živali, tudi tistim v zavetiščih. Hranimo lahko gozdne živali, po potrebi polnimo ptičje krmilnice, in še bi lahko naštevali.
 
V tem tednu nas bodo sile skušnjav napadle skozi tri sposobnosti duše (razmišljanje, čustvovanje in udejanjanje).
 
Če podobnih skušnjav ne bomo prepoznali in jih presegli, bomo postali lažnivci, prevaranti v razmišljanju in govorjenju, čustva bodo postala hinavščina, moči volje pa nestrpnost, netoleranca.
 
V tem tednu moramo postati še bolj budni, da bomo omenjenim trem sposobnostim duše omogočili zdrave povezave. Misli bodo morale postati čistejše, torej bolj prave, resnične in dobre, čustva naj bi postala pogum, volja pa naj ne ostane nestrpnost, temveč sila delovanja v svetu ali moči služenja Božanski volji.
 
Pomembno je da je vaša energija usmerjena v vas…
 
Tisti, ki postavljate jaslice, v tretjem adventu sledi postavljanje na mineralno-rastlinsko podlago polaganje figuric ali lutke živalskega sveta domačih živali, kot so ovce, koze, krave, svinje, psi, muce, osli, konji.
Vstopamo tudi v energetsko najmočnejši teden pred Solsticijem, saj vpliv prihajajočega mrka deluje že izjemno močno, zato bodite pozorni na vse… tema in svetloba se bosta izmenjavali tako v vas kot okoli vas v okolici in vremenskimi spremembami, zato dobro izkoristite energije mrka, kreirajte željeno in pazite na svoj fokus.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem