3. junij 2020, rojstvo Venere: Kaj to pomeni za vaše odnose in finance

3. junij 2020, rojstvo Venere: Kaj to pomeni za vaše odnose in finance

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Zakaj je pomembno rojstvo Venere in kaj to pomeni za vaše odnose, finance in vrednote

Z vsem se trenutno najverjetneje ukvarjate zelo poglobljeno, zato izkoristite Venerin pentagram ali vrtnico za zavestno kreiranje in fokus kakšne odnose želite. Zdaj polagate seme za prihajajoči 8 letni cikel… poglejte kakšno seme ste zasadili daljnega leta 2012 in preverite…

Venera se je 12. maja obrnila v retrogradno gibanje in počasi izginjala z nočnega neba. 3. junija se bo poravnala s Soncem in se ponovno predstavila kot jutranja zvezda. Ta prehod Venere iz svetle večerne zvezde v jutranjo zvezdo velja za preporod Venere in pomembno točko v retrogradnem ciklu Venere.

Retrogradna Venere je čas celjenja srca.

To je čas, ko vas potegne navznoter, da se prečistite skozi izzive in ovire, ki vam preprečujejo dostop do Ljubezni, ki ste. Ponovno rojstvo Venere pomeni čas, ko ste zaključili kakršno koli ozdravitev, ki jo navdihuje retrospektiva Venere in si tako omogočite lastni preporod. Če se vam zdijo teme o ljubezni, odpuščanju, sprejemanju, sporazumevanju ali odnosih občutljive in, če se vam zdi, da iščete smernice, bodite pozorni na znake, ki vam jih vesolje pošilja danes. Zapišite si svoje sanje, saj boste veliko sanjali, pojdite vase, kjer se vaša srčna energija prerodi in verjetno se bo pojavila v vašem življenju povsem nova jasnost.

Ponovno rojstvo Venere je tudi dan moči, s katerim lahko v ljubezni postavite svoje cilje, kaj želite pritegniti v svoje življenje. Zato, dajte si 3. junija namero za odnos.

3. junija se bosta torej Sonce in Venera poravnala, kar velja za preporod Venere. Na tej točki se bo Venera začela pojavljati kot jutranja zvezda, na tej stopnji retrogradnega potovanja dosežemo novo jasnost. To je tisti močni »aha trenutek«, ko je čiščenje končano in Venera lahko začne sejati semena za naslednji cikel. Čeprav bo ta trenutek jasnosti lahko močan pobudnik odpiranja in aktivacije srca, pa je letos prisoten še en akter, na katerega moramo biti v tem obdobju pozorni…

Neptun… ta bo v povezavi z vsemi petimi retrogradnimi planeti

Venera bo v retrogradni fazi skupaj s petimi drugimi planeti – Merkurjem (njegov obrat je dan pred Solsticijem), Jupitrom, Saturnom, Neptunom in Plutonom. To bo dodalo težak občutek za razmislek, ki ga boste čutili in morda se boste celo znašli v položaju, da se ustavite in odidete iz odnosa.

Venerin retrogradni cikel ki je zdaj, je izjemno duhovno usmerjen in lahko vam prinese, kar nekaj močnih intuitivnih spoznanj ali sanj o zadevah, ki se nanašajo na vprašanja vašega srca. To je posledica dejstva, da se Venera trikrat poravna z Neptunom, skozi kvadrat. Kvadrat je aspekt, ki prinaša konkretne dogodke ali križišča. Prvi se zgodi tik pred retrogradnostjo 3. maja, drugi 20. maja, nato pa finalno 27. julija.

Kaj bo reklo vaše srce?

Morda bi se lahko počutili negotovi, kako naprej, ali pa boste zmedeni glede najboljšega ukrepanja v dani situaciji. Poleg tega bodo prav aspekti Venere, ki jih naredi z Neptunom, planetom iluzije, domišljije in sanj, ustvarili zmedo. Neptun sicer lahko prinese lepo, poetično in romantično energijo, kar vam lahko pomaga, da odprete svoje srce na široko, lahko pa bi se počutili tudi malce razočarani in boste težje postavljali meje z drugimi.

Bodite pozorni na datume poravnav, ki sem jih navedla zgoraj, kaj vas v teh dneh vse »strese«, zato bi bilo dobro, če si morda zapišite svoje misli in občutke.

Medtem, ko bo prisotna energija Neptuna, je protistrup komunikacija, ne samo z drugimi, ampak tudi s seboj. Razlog za to je, da bo Venera retrogradna v znamenju komunikacije, Dvojčka.
Tako da, izziv, ki vam ga postavlja retrogradna Venera v Dvojčkih bo komunikacija.

Naučite se govoriti svojo resnico, to bo zdaj ključno in je pomembno, toda tudi da boste poslušali s sočutjem. Da bi bili res učinkoviti v svoji komunikaciji, se morate naučiti poslušati s celotnim telesom. Poslušati morate ne le druge, ampak tudi znake Vesolja in svojega telesa.

Naredite takole: Vzemite si trenutek in postavite svojo roko nad svoje srce in nežno vprašate svoje telo – Kaj zdaj potrebuješ?

Poslušajte odgovor, ki vas znotraj nagovori s strani višjega vodstva in sledite modrosti. Ko se boste naslednjič znašli v besednem prerekanju in boste v odnosu v konfliktu, se ustavite in vprašajte drugo osebo – Kaj trenutno resnično potrebuješ? Nato isto vprašanje zastavite sebi.

Komunikacija je temelj vsakega zdravega odnosa, vključno v odnosu s telesom, umom in dušo.

Venerin cikel – pentagram in pomembnost srečanja Venere in Sonca

Zdaj se bosta srečala Sonce in Venera v znamenju Dvojčka… prav ta kombinacija, pa označuje nov cikel. Zdaj se odpirajo nove priložnosti skozi komunikacijo, da se določene stvari in trenutne situacije obrnejo in premaknejo na nov nivo delovanja. Kako dobro boste ta val energije izkoristili vi sami na področju posla, financ in partnerstva, pa je seveda na vaši strani, skozi VAŠO Izbiro.

Venerin cikel je izjemno fascinanten, zato bi predstavila še zelo zanimivo povezavo Venere in simboliko pentagrama. Pentagram je eden najstarejših simbolov na svetu. Uporabljali so ga več kot 4000 let pred Kristusom. Pentagram je predvsem poganski verski simbol. Zdaj je beseda poganski postala tako rekoč sinonim za čaščenje hudiča, kar je velika zmota. Korenina besede sega k lat. izvoru paganus, kar pomeni podeželan, »pogani« so bili dobesedno neuki podeležani, ki so se oklepali starih podeželskih verovanj in so častili naravo. Cerkev se je tako zelo bala tistih, ki so živeli v vaseh, villes, da je nekoč nedolžna beseda v mnogih evropskih jezikih dobila pomen negativca. Pentagram je simbol iz obdobja pred Krščanstvom in je povezan s čaščenjem narave. Naši predniki so si predstavljali, da svet sestavljata dve načeli, moško in žensko. Njuni bogovi in boginje so se trudili obnavljati ravnovesje moči. Jin in jang. Ko sta bila moško in žensko načelo v ravnovesju, je bil na svetu mir. Ko je bilo porušeno, je izbruhnil kaos.

Pentagram predstavlja žensko načelo – koncept, ki ga verski zgodovinarji imenujejo »sveta ženskost« ali »božanska boginja«.

Naj osupljivejša lastnost pentagrama pa je »grafični« izvor njegovih vezi z Venero. Planet Venera vsakih 8 let izriše popolno zvezdo na ekliptičnem nebu. Ta popoln geometrijski vzorec, je videti tudi kot vrtnica. Naše prednike je ta pojav tako presunil, da sta Venera in njena zvezda postala simbola plodnosti, lepote in cikličnih lastnosti spolne ljubezni. Ne vem, če ste to vedeli, a v čast čarobni Veneri so Grki pripravili Olimpijske igre v skladu z njenim osemletnim ciklom. Danes redko kdo ve, da Olimpijske igre vsake 4 leta sledijo Venerinim polovičnim ciklom. Še manj ljudi ve, da je zvezda s petimi kraki skoraj postala uradni olimpijski simbol, a so ga v zadnjem hipu spremenili v pet sekajočih se krogov, da so poudarili olimpijski duh celovitosti in harmonije.

Na vsakih 8 let, se med Soncem in Venero zgodi spoj ali konjunkcija, ko se Venera ob svojem obratu znajde v istem znamenju kot je Sonce. Ko se ustvari med Soncem in Venero tesen spoj in če bi vse te točke stopinj spojili, dobimo popolni pentagram. Njen cikel prinaša zmožnosti za odpiranje novih vrat in nove priložnosti. Mnogi se pod tem vplivom zaObljubijo in se podajo na popolnoma novo ljubezensko pot, medtem, ko se lahko spet drugi soočajo s tistim manj prijetnim, kot so prekinitev odnosa ali ločitev.

Ne pogrevajte starega… pojdite naprej…

Ta geometrijski vzorec, ki ga Venera naredi skupaj skozi spoje z Zemljo v osmih letih, se imenuje vrtnica Venere ali Pentagram Venere. Vsak od teh »cvetnih listov« se oblikuje, ko se Venera giblje skozi svoj 18-mesečni cikel. Po petih od teh ciklov se Venera vrne na isto mesto, kjer se je začela in tako dopolni vrtnico ali pentagram. Nato se cikel spet začne z novo vrtnico, ki čaka, da se oblikuje. Torej… Vrtnica Venere je geometrijski vzorec, ki ga Venera naredi z Zemljo na 8 let. Vzorec je sestavljen iz 5 Venerinih ciklov, ki trajajo približno 18 mesecev. Pa vendar za cikel Venere obstajata dve pomembni komponenti, ki sestavljata cikel prehoda Venere od »Jutranjke« od »Večernice«, ko se giblje direktno in nato nazaj iz retrogradnosti.

3. junij 2020 Venerina konjunkcija s Soncem zaznamuje dokončanje vrtnice-pentagrama, saj se Venera vrača na mesto, kjer je proces začela pred 8 leti, pri približno 13 stopinjah Dvojčkov. Na ta dan se Venera prerodi in z njo tudi mi. Vso delo, ves trud, ki ste ga vložili v svoje srce, svojo resnico in svoj notranji glas, se bo končno uresničilo in postali boste kot cvet v polnem razcvetu.

Ponovno rojstvo Venere je čas, ko je vrtnica popolna. Takrat dosežete stanje polnosti, hkrati pa tudi nove začetke. Pred tem datumom se boste lahko počutili, kot da greste skozi nekakšen proces umiranja in se pripravljate na nekaj novega. Seveda. Začne se nov cikel in razčistiti je potrebno, da se novo lahko uresničiti. Vsak »list cveta«, v katerega ste trdo vlagali v zadnjih 8 letih, ima tudi svoj pomen.

Da bi lahko videli kaj vam Venera prinaša zdaj in kaj zaključujete, morate pogledati prejšnji ciklus, ki je bil aktiviran pred osmimi leti, v letu 2012.

Prvi cvetni list se je začel oblikovati junija 2012:
V tem času je bilo globoko v vašem srcu posajeno seme. V tistem obdobju ste morda srečali nekoga, ki je spremenil vaša stališča glede načina življenja ali vašo pot. Morda ste se zaljubili ali prekinili odnos in tako odkrili novo ljubezen do sebe.

Drugi cvetni list se je začel oblikovati novembra 2014:
V tem času se je to majhno seme začelo dvigovati skozi temo in iz zemlje. Morda so vas spodbudili, da se potopite globlje vase in raziskujete zaobljube svojega srca. Morda ste sledili novemu odkritju, ki se je pojavilo že leta 2012.

Tretji cvetni listi se je začel oblikovati avgusta 2015:
V tem času je mali zeleni poganjek vedno višji in že oblikuje liste. Ideje se kristalizirajo, počasi se pojavlja nova vizija. Vaše srce se razteza na nove dimenzije ljubezni, odpuščanja in sočutja.

Četrti cvetni list se je začel oblikovati marca 2017:
V tem času zeleni poganjki tvorijo droben popek, ki čaka, da zacveti. Obstaja nova jasnost, globlji občutek razumevanja. Nekatera večja vprašanja začnejo imeti smisel. Naučite se ljubiti tako, kot je še nikoli niste ljubili.

Peti cvetni list se je začel oblikovati oktobra 2018:
V tem času je popek na pol odprt in čaka, da se razkrije svetu. V naslednjih 18 mesecih se bo cvet odprl in svetu razkril svojo resnico. To je čas sprejemanja vaše pristne resnice.

3. junij 2020 se je cvet spet vrnil k semenu, tako da lahko ponovno posadite novo in začnete znova. Ciklus je zaključen, potovanje se je končalo, na obzorju pa je novo.

Sledite ciklu naslednje Venerine vrtnice – Venerinemu pentagramu

3. junij pomeni začetek novega cikla Venerinega pentagrama in na ta dan bo posajeno novo seme. V tednih pred tem datumom boste morda čutili občutek čiščenja in sproščanja. Morda boste čutili, da se pripravljate na nov cikel, zlasti ko gre za srčne zadeve.

Če ste pred tem dobili namig in uvid, kaj vam je prejšnji Venerin cikel prinesel pred 8 leti, preverite, kdaj bodo mejniki naslednjega. Spremljajte svoje izkušnje, ki ste jih pridobili skozi leta in si oglejte, katere teme prinaša vaša naslednja Venerina vrtnica ali pentagram:

Datumi naslednjih, preostalih 4 cvetnih listov, ki prihajajo so:
· 9. januarja 2022
· 13. avgusta 2023
· 23. marca 2025
· 24. oktobra 2026
· junij 2028 – Začne se nova vrtnica

Pentagram ali vrtnica Venere, kot jo vidimo z Zemlje, je opomnik na sveto geometrijo in mistične vzorce, ki v življenju obstajajo od nekdaj. Ko se sprehajamo skozi življenje, nas vedno spodbujajo, da nadaljujemo pot naprej, pa tudi, da ponovno obiščemo dele sebe, da se bomo lahko potopili globlje.

Torej, zdaj veste in na vas je da skreirate partnerstvo po svoji meri, po meri Srca. V tem tednu bodite pozorni na emocije, kajti razmetavalo vas bo vse do skrajnosti, Luna bo v Škorpijonu, tako da bo vse prihajalo iz najtemnejših globin na plan, da se presvetli, očisti in transformira.

Petek , 5. junija 2020 bo Lunin mrk v Strelcu in aktivacija nove karmične osi Dvojčka – Strelec, tako da bo vsa napetost v tem tednu povezana s tem, da vam bo preteklost, pretekli odnosi in nerazrešena finančna vprašanja dihala za ovratnik… Samo povem in zdaj veste, kaj je potrebno, da res zaključite, kar je v odnosih potrebno.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem