Numerološko sporočilo za 23.11.2015

foto:Hans Braxmeier ,pixabay

Po malo bolj intenzivnih dnevih, je pred nami dan našega srčka in notranjega otroka. Dan za romantiko, vročo čokolado, objem in lepe trenutke.

Ne glede na to ali ste samski, srečno zaljubljeni ali v res hladnem odnosu, se danes spomnimo, da je najpomembnejši odnos, ki ga imamo, ravno odnos nas s seboj, zate se danes pocortajmo.

Ne pojdimo spat preden ne storimo nečesa res lepega za sebe. Nekaj, kar sicer ne bi storili. Kupite si vrtnico, podarite si drago revijo o vam ljubi tematiki – nekaj, kar bi sicer dojemali že skoraj na meji pregrešnega.

In v tem OBVEZNO NA POLNO UŽIVAJTE!


Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES.
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Pošiljam velikanski objem!
Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: