Išči
Generic filters
foto pixabay.com

34. Karmični cikel od 3.12. do 12.12.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

V tem ciklu je pomembo planirati, načrtovati, si zastaviti prave cilje. Tokrat je na karmičnem testiranju odločnost. Več o tem pa v nadaljevanju.

ZNAČILNOSTI:

Karizma, intuicija, prilagodljivost, vitalnost in odpornost, moč in odločnost.

Konflikt nastane med ljubeznijo po užitkih in tendenco po kreativnih aktivnostih.

POZITIVNA POLARITETA

Strast spodbuja domišljijo. Pod vplivom močnih čustev nastajajo umetnine vseh zvrsti in tudi težave vseh vrst. Naš pristop k reševanju življenjskih ciljev naj bo poudarjen s prožnostjo – prilagodljivostjo. Prilagodimo se situacijam in izzivom kot elastika, vendar nikar s popuščanjem na tak način, da bi svojo moč odločanja predali v roke drugih. Če nam to uspeva, smo na pozitivnem polu.

Ta cikel je naklonjen mnogim interesom in zanimanjem, ki napolnijo našo dušo, vsemu, po čemer hrepeni naše srce (in ni rezultat ega ali preračunljivosti). Plemenita dejanja, povezana s sočutjem do naših najbližjih, kot tudi do širše množice, obrodijo sadove. Bodimo globoko predani temu, kar počnemo, z dušo in za dušo, zase in za druge, kajti občutek enosti in pripadnosti je pomemben za izražanje na pozitivnem polu. V tem času se bomo z lahkoto povezali z enako mislečimi in čutečimi.

Družabnost je v ospredju, gostoljubje in človekoljubje – brez egoističnih primesi. Začutimo notranjo, bolj dušno moč, in se zavedajmo, kaj vse zmoremo, ko se nam prebudi hrepenenje po nečem ali nekom.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Ali je ranjen vaš ponos, ker se vam sanje niso uresničile?
Kako bi lahko varno zaščitili sebe in svojo lastnino, tudi intelektualno lastnino?
Bi bil sedaj pravi čas, da bi zaprosili za strokovno pomoč?
Ste mogoče izčrpani, ker ste vedno na preži, nadzorni?
Ali ste si izbrali zelo zahtevno življenje?
Kako bi poenostavili vaš vsak dan?
Ali ste deležni pasivne ali aktivne agresije?
Se počutite samozavestne?
Ste pripravljeni na kompromis ali premirje?
Pri čem oklevate?
Ali se držite dogovora?
Ali zanikate svoje potrebe?
Ste tako navajeni na to, da ste vedno preobremenjeni, da niti ne pomislite, da bi kaj spremenili?
Na katerem področju potrebujete več odločnosti?
Kaj vas utrjuje navkljub vsem oviram in težavam?
Ali zaupate v lastne sposobnosti?

34. Karmični cikel od 3.12. do 12.12.2020 1

Karmična lekcija

ODLOČNOST

Kdaj potrpeti in do kje ima vaša potrpežljivost še smisel? Trpeti ali potrpeti …Trpljenje ima primes nečesa, kar lahko traja, medtem ko je potrpežljivost bolj kratkoročna, včasih trenutna, tudi modra izbira. Morda določeno trpljenje že dlje časa traja in ste to pripravljeni končati. Prenašati ponižanja in nespoštovanje do take mere, da imate morda že opazne znake fizičnega nasilja ali simptome psihičnega maltretiranja.

Tokrat bo v ospredju uvid v to, koliko spoštujete sebe in kje so meje vzdržnega, kje je smisel in kam vse to pelje. Nekateri nimajo zdrave meje niti pri uživaškem načinu življenja. Pretiravanje s hrano, alkoholom, drogami, ponočevanjem, zapletanje v zunajzakonska razmerja in podobno. Vse to potrebuje zdrave meje. Na karmičnem testiranju je vaša odločnost.

Pri mnogih mojih tečajnikih sem opazila, da ravno v tem obdobju vstopita v ospredje popačen arhetip »prijatelja« in popačen arhetip »tirana«. Arhetipi so namreč sami po sebi nevtralni; dober ali slab predznak jim doda le človeška napačna uporaba.

Odločnost ima mnogo plati in mnoge testira v kontekstu ega, ki je lahko pozitivno naravnan ali negativno. Pozitiven ego se bori za svoje pravice, s čimer pa ne krši ali zapostavlja pravic drugih, medtem ko se negativen egoizem izkaže kot dejanje, kjer se povozi čustva ali interese drugih.

Odločnost se vam bo dobro obrestovala in deležni boste rezultatov svojega truda.

Avtor: Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem