Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

5 ključev do kraljestva v tebi

20210301_144809-857069b2
Oglas

Z uravnavanjem svojega menstrualnega cikla, uravnamo in uredimo svoje življenje.Poznamo 3 cikle, ki vplivajo na naše življenje, to je bioritemska ura dneva, cikel narave in pri ženskah mesečni cikel (menstrualni cikel). Tako v naravi kot v nas se prepleta 5 elementov, to so les, voda, ogenj, zemlja in kovina.Vsak element v tebi je povezan z določeno žensko. Celotna kitajska medicina temelji na teoriji petih elementov, petih notranjih organov.Glavni organ elementa lesa predstavljajo jetra, gre za Vizionarko v tebi.Ledvica predstavljajo element vode, gre za Čarobnico v tebi. Sestavljena si iz zemlje, ki se materializira v vranici. To je tvoja Zdravilka. Ognju vlada srce, to je magnetična ženska v tebi. Predstavnik elementa kovine so pljuča, to Kraljica v tebi.Ženske smo ciklična bitja in imamo drugačen hormonski sistem kot moški. Ženski skozi mesec nihajo in se spreminjajo, spolni hormoni, čustva, potrebe in moči. Ko ženska pozna svoj cikel in prilagodi življenje vsem svojim fazam, poskrbi tudi za zdravje in boljše počutje, ter zna uporabljati svoj cikel za samozdravljenje, magnetizem in manifestacijo. Vsak mesec greš skozi 5 žensk.

Čarobnica (element vode)

Čarobnica predstavlja stik s sabo. Začne se dva dni pred krvavitvijo oziroma pred prazno luno (pri menopavzi). Višek pa doseže na dan krvavitve (na prazno luno). Takrat je ženska v polni energiji svoje Čarobnice. V tem času je pomembno, da se poslušamo, saj imamo najmočnejšo intuicijo. Prav tako je pomemben počitek, regeneracija in sproščanje. V tem času poskrbi zase in se razvajaj. Pomembno je, da skrbiš za svoje ledvice, spolne organe, hrbtenico, možgane, tako da meditiraš, počivaš, izvajaš obrazno jogo in dihalne vaje.

Vizionarka (element lesa)

Vizionarka je 5. – 10. dan po krvavitvi oziroma po prazni luni. Tvoja energija se dvigne, si lepa, žareča in vedno polna idej in elana. Tvoja produktivnost je najvišje. Prav tako se ti dvigne libido, si igriva hkrati pa tudi zelo potrpežljiva, nič te ne izčrpa. V tem času imaš najmočnejšo vizijo, si fleksibilna in družabna. V tem času je pomembno, da se dosti gibaš, piješ več vode in ješ več probiotične hrane, ter zmanjšaš uživanje kofeina.

Magnetična (element ognja)

Magnetična ženska doseže višek na dan ovulacije oziroma polne lune. Traja od 12. – 17. dne po krvavitvi. To je čas ko si magnetična za okolico, imaš nove zamisli in ljudje te bolj opazijo. Pri ženski je tukaj glavni magnetizem. Si močna in odločna, nič te ne ustavi. To je pravi čas za sestanke, saj si v magnetični energiji in stvari stečejo bolj lahkotno. V tem času imaš dvignjen oksitocin, ki ti omogoča, da si bolj sproščena. Ta čas je primeren za masažo prsi, jogo obraza in ples. To je čas, ko znaš uživati v sedanjem trenutku. V tem času si lahko tudi masiraš svojo žlezo timus in podpreš svoj imunski sistem.

Zdravilka (element zemlje)

Zdravilka je čas prehodov, iz ene faze cikličnosti v drugo. Bolj kot se opazujemo, bolj čutimo prehode in spremembo energije, lahko tudi čutimo več utrujenosti. Ko imamo zdravo zdravilko se znamo poslušati in upoštevati. V tem času lahko tudi izvajaš medicinski zvoki HU za vranico.

Kraljica (element kovine)

Začne se od 20. do 25. dan po krvavitvi. To je čas, ko naredimo red v svojem življenju. Vidimo bolj realno sliko in nič več ne potlačimo svojih čustev. Tej fazi lahko rečemo tudi PMS, ki je čisto naravni mehanizem ženske. V tem času smo občutljive na svoje meje, včasih negotove, utrujene ali prestrašene. Lahko te zmoti vse, zato se umakni vase. Pomembno je, da čuvamo svojo energijo in se ne opravičujemo za to, kar smo. Ta del cikla lahko uporabimo za pregledovanje pogodb in pregled nad financami. Moder moški te bo v tem času upošteval in poslušal, saj bo od tebe dobil najbolj dragocene nasvete in iskreno mnenje. V tem času lahko skrbiš za svoja pljuča, ki so glavni organ elementa kovine z različnimi dihalnimi vajami.Lucija Tao, licencirana inštruktorica Tao face yoga &  Juicy Golden Woman by Savina Atai in Mantak Chia.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Dobrodošli! Moje ime je Lucija. Skozi življenje sem raziskovala različne teme povezane z duhovnostjo in osebno rastjo. Tako kot vsi sem šla skozi življenjske izzive, na področju zdravja, odnosov, doživljala izgube, bolečine, težave, stres itd…
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem