Zakon privlačenja

ABRAHAM – Želim određenog partnera

 

Tags

Abraham Esther Hicks

“Abraham je sebe opisao kao “grupna svijest iz ne-fizičke dimenzije” (koja pomaže puno!). Oni su također rekli: “Mi smo ono što ste Vi. Nalazite se uz sami rub onoga što smo mi. Mi smo ono što je u srcu svih religija.”

Related Articles

6 thoughts on “ABRAHAM – Želim određenog partnera”

  1. Juce sam razmisljala ne bi li bilo lepo da neko prevede video na ovu temu …i eto ga….volela bih da jos ima prevoda na temu ljubavi….i zato pretplatila sam se na vas kanal u nadi da cete prevesti jos koji video o ljubavi. Hvala !

  2. Ne ti nisi kreator na ovoj ravnoj zemlji, kreator biva iznad sedmog neba u svom savršenom postojanju 😉 ti si obična individua stvorena ljubavlju vječnog kreatora koji nema početka ni kraja, koji nam je poklonio iz svoje beskonačne ljubavi ovo tijelo i dušu, i time nas testira kako bi se ponašali za budući vječni svijet, ta ideologija je ideologija egoizma i oholosti, da kreator hoće sve bi nas uništio sa lica ravne zemlje, Sotona ili šejtan nas uči da smo mi bog. Kao što je zadnji božiji poslanik rekao da će ljudi biti u tolikoj zabludi da će misliti da su oni bog 😉 peace

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Close