EdukacijaManifestiranje

Srđan Roje: Manifestiranje kroz čakre – Najava

VAŽNO: Preporučamo da prvo provjerite stanje vlastitih čakri ispunjavanjem testa na adresi

Puno predavanje potražite na

Pitate se kakve veze ima sustav naših sedam čakri sa manifestiranjem željene realnosti? Odgovor je jednostavan: ogromne!

Sustav naših sedam čakri puno je više od prolaznog kurioziteta. Riječ je rezultatu višetisućljetnog istraživanja energetskog tijela, što je usko povezano s temom podizanja osobne frekvencije, a što u konačnici rezultira percipiranjem realnosti sa više razine svijesti… ili u prijevodu: sretnijim i uspješnijim životom, bez straha, stresa i tjeskobe, u kojem život jednostavno… teče.

Sjajna stvar kod čakri je što povezuju naše emocionalne i intelektualne blokade sa fizičkim tijelom, što nam često omogući da shvatimo gdje se nesvjesno kočimo ili samosabotiramo promatrajući naše vlastite tjelesne simptome i senzacije.

Dakako, da bismo uopće mogli pristupiti temi manifestiranja s ove druge, energetske strane naše realnosti u najširem smislu – prvo ćemo objasniti što čakre jesu i kako rade. Odnosno, bavit ćemo se pitanjima kao što su:

✓ gdje su čakre i čemu služe
✓ za što je svaka od njih pojedinačno zadužena
✓ što svaku od njih blokira, a što stimulira
✓ kako čakre međusobno surađuju
✓ kako i zašto ih balansirati
✓ kako mi to sve skupa pomaže u životu

Vrhunska tema, neobično zanimljiva, inspirativna na svaki mogući način, a iznad svega – neobično korisna!

Šalabahter koji ide uz predavanje (PDF) skinite sa

Tags

Srđan Roje

Srđan Roje, dipl. ing. elektrotehnike, oduvijek je imao samo jednu želju – učiniti svijet boljim kroz dijeljenje znanja.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Close