Angelsko sporočilo dneva: Misli

Angelsko sporočilo dneva: Misli

Angeli vam želijo danes nekaj sporočiti…in pravijo…

»Dragi naši, čas je za ohladitev. Mnogi izmed vas hitite ves čas. Vaše misli so intenzivne in v odnosu do vas mnogokrat neizprosne. Naučili ste se misliti hitreje kot pa čutiti. Zato se v svojih življenjih pogostokrat izgubite.

Vas zanima zakaj navkljub obilju polnega življenja mnogi čutite pomanjkanje? Zakaj ste v svetu v katerem je mnogo ljudi, včasih osamljeni in neslišani? Zakaj ste v svetu polnem priložnosti izgubljeni glede tega kaj početi v svojem življenju? Zakaj imate občutek, da v svetu, ki je prepojen z informacijami, nikakor ne morete izvedeti tistega, kar je za vas zares pomembno in kar vam bi omogočilo razvoj naprej?

Odgovor se glasi: preveč vsega. Ker je vaše življenje napolnjeno z nešteto energijami, se včasih izgubite v odločanju, katere so res pomembne in katere predstavljajo navlako. Naj vam tukaj pomagamo. Pomembne so tiste, katere lahko občutite tudi v svojih občutkih. In nepomembne so tiste, glede katerih ne ustvarjate čutnih zaznav. Mnogi ste prevečkrat obremenjeni ravno s slednjimi. Tako imate na prvi pogled sicer občutek, da je vaše življenje zapolnjeno in, da se (kot bi se mnogi izmed vas izrazili) dogaja. A se ne. To je samo iluzija. Če se v svojem življenju ne ukvarjate s stvarmi, katere čutite, potem se ne dogaja nič. Opravljate nekaj, kar bi lahko poimenovali po vašem zgodovinskem junaku Sizifu – sizifovo delo. Delo, ki ne ustvarja rezultata.

Zato se ustavite. Ohladite se. Vdihnite hladen nočni zrak. Umirite svoje strasti in misli. Ugasnite zahteve do sebe in drugih. Nato pa začutite najprej svoje telo. Verjamemo, da boste ozavestili mišice, za katere ste že dolgo tega pozabili, da jih sploh imate. Nato globoko vdihnite v svoje misli. Začutite praznino v njih. Veste, misli niso namenjene samo temu, da so »polne«. Če so polne, ne morete več dodajati novih. Zato, je nujno, da jih izpraznite. In tako naredite prostor za nove.

Hvala, Angeli.

Deli to s prijateljem