Angelsko sporočilo: Karmične povezave

Angelsko sporočilo: Karmične povezave

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

September vam lahko pomaga prečistiti karmo. Čas je, da se znebite nekaterih starih navezav, ki ste jih ustvarili v tem življenju, predvsem pa v preteklih življenjih. V preteklosti ste spoznali nekatere ljudi in se soočali z nekaterimi okoliščinami, na katere ste še vedno čustveno vezani. O katerih še vedno razmišljate. Glede katerih še vedno niste mirni. Če se vam dogaja to, pomeni, da ste z njimi še vedno karmično povezani. Pri karmi je tako, da človek ne more iti naprej, dokler ne zaključi z njo. Karma je nekakšna energijska prtljaga, ki jo človek nosi s seboj. In vsi vemo, da je s polnim kovčki starih stvari zelo težko priplezati na goro.

Če želite uživati v razgledu, katerega vam bo omogočilo uresničenje novih želja in ciljev, je čas, da greste na energijski „bolšji sejem“ in pustite stare stvari tam. Ne dovolite, da le-te preko nerazrešenih občutkov še vedno vplivajo na vas in tako soustvarjajo vašo trenutno situacijo. Preteklost je nekaj kar mora biti zaključeno in dokler ste z njo karmično povezani, se niti ne more zaključiti. Bodite pozorni na občutke in podzavestna čustva, ki se vam sprožajo neodvisno od trenutnega početja. Imate strah, za katerega ne veste iz kje izvira? Vam je nekdo, ki ste ga spoznali, že v naprej antipatičen? Potem ti občutki prihajajo iz naslova stare, nerazrešene karme iz preteklih življenj.

Kaj narediti?

Zaprite oči in si predstavljate, da stojite sredi vašega življenja. Okoli vas so nekateri ljudje in okoliščine, s katerimi pa ste povezani preko eteričnih niti. Sedaj vzemite v roke škarje in prerežite te niti. In se osvobodite.

Naj vas objemajo angelske energije, Cristy Žmahar

Deli to s prijateljem