Angelsko sporočilo: September odličen za namere

Angelsko sporočilo: September odličen za namere

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

September je odličen mesec, v katerem je čas, da prečistite svoje namere in notranja hotenja. Vsak človek se je rodil s sposobnostjo ustvarjanja želja. To mu omogoča, da lahko sploh kreira svoje življenje.

A Vesolje lahko prepozna želje in jih pomaga uresničiti samo takrat, ko so te želje jasne in nedvoumne.

A včasih imamo ljudje dvoumne želje. Včasih bi šli levo, nato pa si premislimo in bi radi šli desno. In Vesolje ob tem postane zmedeno. Ker ne ve katero željo naj posluša. Ne ve katero željo naj uresničiti. Včasih si človeški um želi vse. Vendar pa je potrebno vseeno jasno vedeti kaj in kako, nato pa tudi jasno delovati, da se te želje uresničijo. Mešani signali ne delujejo. Samo zmedejo – vas in vesolje. Zato je čas, da se poglobite vase in pogledate kaj vam je všeč in kaj ne. Kaj tolerirate in česa ne. Nato pa stojte za tem. Obstaja pa način na katerega lahko poenotite svoje življenje in tako ločite zrnje od pleveli. Tako v svojih mislih kot tudi v resničnem življenju.

Kako?

Zaprite oči. Predstavljajte si, da stojite na travniku in v roki držite balone. Sedaj pa v vsak balon dajte tisto česar ne želite več v svojem življenju (ljudi, obveznosti, občutkov, okoliščin…), nato pa balon spustite v Vesolje. Tako se boste osvobodili tistega, česar ne želite, posledično pa boste poenotili svoje misli in občutke.

Naj vas objemajo angelske energije, Cristy Žmahar

Deli to s prijateljem