Astrološka napoved 1.10.2020: Polna luna v znamenju Ovna

Astrološka napoved 1.10.2020: Polna luna v znamenju Ovna

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes, 1. oktobra, imamo polno Luno, v znamenju Ovna

Mesec oktober se začne z udarcem, saj bo letna, tako imenovana Luna »žetve« prižgala vaš notranji ogenj in morda se v vašem življenju začne tudi malo drame. Gostuje v ognjenem Ovnu, ki je v retrogradni fazi… tako da… lahko vam kakšen odnos ali situacija “dvigne pokrov”.

V mesecu oktobru se zgodita 2 polni Luni, ena na začetku in druga ob koncu meseca, kar pomeni, da imamo na noč čarovnic, modro Luno. Prav današnja bo bo mesec pognala s kozmično intenzivnostjo, to pa zaradi domovanja v svojeglavem in gorečem znamenju Ovna. Vsi boste občutili napetost in strast, pa vendar bo na vsako znamenje vplivala na edinstven način.

Oven je glavno ognjeno znamenje, ki vlada nad našimi trdnimi lastnimi interesi, polna Luna pa bo stala v nasprotju s Soncem, ki je v Tehtnici in je znamenje, ki ceni mir, daje prednost partnerskim odnosom – in zdaj bo prav to usklajevanje povzročalo napetost. Ta lunacija bo vplivala še posebej na osebno raven, kjer gre za dinamiko vaših odnosov. Čeprav vas bo energija polne Lune v Ovnu spodbudila, da boste v ospredje pogumno postavili osebne cilje in neodvisnost, vsekakor te tekmovalne poteze umirite z diplomacijo in občutkom kompromisa, ki se bo izražal skozi dinamiko Tehtnice.

Ste pripravljeni požeti nekaj lunine čarovnije?

Se beremo… ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem