Astrološka napoved 10.12.2020: Planet Eris

Astrološka napoved 10.12.2020: Planet Eris

Danes, 10. decembra naredi Pluton kvadrat na mali planet Eris

In kaj nam prinaša?

Pluton je planet transformacije, smrti in ponovnega rojstva, medtem ko je Eris planet prepirov in nesoglasij. Povezana sta skozi kvadrat, kot 90 stopinj. Da boste bolje razumeli, kaj pomeni kvadrat vam opišem, kaj prinaša, česa se skozi kvadrat učite in kaj morate narediti.
 
Kvadrat predstavlja izziv na vaši poti, lahko celo silo, spopad in konflikt z nekimi zahtevami, osebo ali situacijo. V biti vas preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami prisili, da lahko izrazite svoj potencial. Tako lahko razvijate in krepite svojo voljo.
 
Kvadrati v astrološki karti nakazujejo tiste stvari v vašem življenju, s katerimi se morate boriti in jih premagovati, ker predstavljajo nekakšno oviro, frustracijo vaše spontane kreativnosti.
 
Ker bosta v tej kombinaciji dva zelo močna planeta, ki sta že v osnovi sama po sebi nezmožna harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, se lahko v tem obdobju pripravite na cel kup frustracij, blokad, oglasijo se lahko celo potrebe po nasilni in glasni uveljavitvi.
 
Na vsak način se boste soočali skozi nek izziv.
 
Pa vendar, vedite da zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Ti dve energiji lahko sprožita val močne energije, zato je pomembno, da imate v mislih, da ta dva planeta prinašata nestanovitnost le, kadar sta potrebna rast in spremembe.
 
Če se boste počutili slabo, kaotično ali neurejeno, se vprašajte: »Kako lahko presežem to?«
 
Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem