astro

Astrološka napoved 11.12.2018

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Počasi se približujemo zimskemu solsticiju in smo v obdobju, ko ima Sonce najnižjo ekliptiko, Luna pa najvišjo. To pomeni, da smo veliko bolj občutljivi in dovzetni na čustvene dražljaje in predvsem manj razumski in se tudi manj razumsko odločamo. Močnejši so podzavestni impulzi in prav zaradi tega je zimsko obdobje od novembra do solsticija zelo primeren čas, da se povezujemo s svojimi predniki in spoznavamo, v katerih pogledih si želimo živeti drugače in ustvarjati drugačne pogoje.

Danes je Luna v vodnarju, do 12. ure bo v kvadratu z Venero, kasneje v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni da bomo bolj družabni, večjo pozornost bomo namreč dajali druženju in raziskovanju novih idej… Dopoldan bo precej dinamičen, popoldan pa se bo energija umirila, kajti popoldanski sekstil je pozitivni aspekt, katerega energijo lahko uporabimo za različne namene, kot so načrtovanje praznovanja ali počitnic. Ob enem pa je aspekt povezan z delom in v tem pogledu lahko premaknemo veliko stvari naprej.

Vilinska misel: Sitnoba ni izkaz zrelosti, vendar zamorjenosti.

Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
No Tab Selected
Astrološka napoved 11.12.2018 8

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem