Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved 11.5.2020: Danes se Saturn obrne v retrogradno gibanje

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Danes se socialni planet, meja, reda, discipline in strukture, SATURN obrne v retrogradno gibanje… tako da, pripravite se na ukrepe, ki bodo “iz danes na jutri” in čez teden dni pa bo spet povsem drugače… Dihajte in glejte “nad” vsem…Zdaj bo čas, ko boste morali okoli svojih vizij zgraditi praktično mejo resničnosti, da se niste izgubili v lastnih iluzijah. Kako je s tem zdaj? Ste gradili in zgradili ali ste se izgubili v svoji lastni iluziji?Pluton odkriva tudi miselne strukture in čustvena stanja, ki se kot izziv postavljajo na vaši poti. Pluton in Saturn sta kot dve težki uteži. Skupaj sodelujeta pri ustvarjanju resnih sprememb. Lahko se počutite dobesedno »moteni in težavni«, ko se soočate z deli sebe, kar vas vozi izven vaše cone udobja. Ampak vedite, samo tako se lahko zgodi resna preobrazba.
Kajti veste, da tako kot je v vašem življenju bilo, ne bo več nikoli.
Zdaj morate resno pogledati, kaj bi bilo dobro spremeniti v vašem osebnem in kolektivnem življenju. Vaša lekcija je… Poskrbeti zase!Saturn dober del osrednjega leta preživi retrogradno, čutili pa ga boste na podzavestni oziroma na bolj subtilni ravni. Saturnova faza bo izjemnega pomena zato, ker se je v znamenje Vodnarja preselil šele marca. Na družbeno – socialni ravni se je zgodil velik premik in upam, da ste pripravljeni, da to Saturnovo retro fazo podoživite kot »hočeš – nočeš – moraš«. Ko se bo Saturn gibal skozi Vodnarja, se boste znašli v temah, ki so v vašem življenju prisotne od 21. marca. Veste, da je bilo to približno v času, ko so se začeli ukrepi vsesplošne karantene zaradi korona virusa, prepovedi in omejitve gibanja, zato bomo v maju verjetno ponovno močno občutili, na družbeno-socialni ravni, saj bo ponovno vezano na ukrepe. Ti se lahko sprostijo… zamrznejo… povsem spremenijo.Saturnova faza prinaša globok uvid, kaj je od sistema ostalo. Lahko boste čutili kot, da vas je vse skupaj prisililo, da ste šli iz cone udobja in poZnanega v tisto, kar si res želite. Ker »niSte imeli izbire. Morda bo prisoten nek strah, kako naprej… Ta pa vas bo v osnovi motiviral, da skočite v neznano, v smislu: Če ne zdaj, kdaj?Okoliščine so vas prisilile, da nekaj spremenite v svojem življenju in načinu delovanja. V juliju bo Saturn še zadnjič dosegel znamenje Kozoroga in tako dostavil končna darila karmičnih lekcij, s katerimi ste se ukvarjali v zadnjih 2,5 letih. Dinamika bo okoli statusa in nadaljnje poslovne poti.Torej…Vse česar ste se naučili, prebrali, dajte zdaj v svojo prakso. Ne razlagajte samo kaj vse veste, ampak… spravite vse to, v svoj vsak dan, skozi dnevno rutino. Na primer praksa joge je izredno pomembna za uskladitev telesa, uravnoteženje čustev in prebujanje vaše zavesti. Tehnike dihanja in čiščenje eteričnega telesa bodo blagodejno čistile toksičnost emocij in stres. Ključnega pomena je, da gojite stabilno mesto v sebi, da najdete notranjo harmonijo ter tako svoje telo in možgane preusmerite iz stresnega in obrambnega načina »sej bom enkrat…«, skozi energijo, ki se napaja iz notranjega miru. Ne čakajte. Delujte. Učite se! Tukaj in zdaj. Zase!
Zdaj je čas načrtovanja in strateškega plana.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem