Astrološka napoved 11.7.2020: Planetoid Kiron gre v retrogradno fazo v Ovnu

Astrološka napoved 11.7.2020: Planetoid Kiron gre v retrogradno fazo v Ovnu

Danes, 11. julija, se začne ustavljati tudi planetoid Kiron in začne svojo retrogradno fazo v Ovnu, na 9 stopinji. Tu ostane vse do sredine decembra, ko se na 4 stopinji Ovna, znova postavi v direktno gibanje.

Ko gre Kiron v retrogradno stanje, se to iskanje integracije premakne navznoter. Letna faza zdravljenja se je začela ob poletnem solsticiju, ko se je odprla vladavina nadangela Rafaela. Ta traja do jesenskega enakonočja, zato…

Začnenja se faza zdravljenja

Kadar je Kiron direkten, iščemo odgovore zunaj, da gremo k zdravniku, šamanu, k duhovnemu guruju ali k trenerju. Lahko potujemo v daljne kraje. Najdemo mentorje in ljudi, ki nas lahko naučijo stvari, ki jih ne poznamo.
Z retrogradnim Kironom pa poiščemo odgovore v notranjosti. Postanemo lastno zdravilo. Postanemo šamani mi sami. Na nek način se lahko resnično »zacelimo« šele, ko je Kiron retrograden, kajti takrat vse naučeno razumemo in postane smiselno za nas.

Za razliko od osebnih planetov, Kiron, Uran in Pluton veliko časa preživijo v retrogradnosti (skoraj pol leta vsako leto). Težje jih je razumeti in potrebujemo več časa, da »prebavimo« njihovo energijo.

Od zdaj pa vse do decembra se boste potopili v zdravilne vode Kirona, ko se boste obrnili k sebi… Postali boste svoje zdravilo. Njegovo znanje presega vaše razumevanje, kaj je mogoče. Ko boste pripravljeni, vas bo notranji Kiron ozdravil od kakršnih koli bolezni telesa ali duše. Tudi če v preteklosti nič drugega ni delovalo, lahko zdaj Kiron naredi čudež, lahko vas ozdravi.

Ko je Kiron retrograden, ste VI »Kiron«.

Zdaj je čas, da združite vse svoje zlomljene dele, tudi tiste, ki se jih najbolj sramujete. Pomirite se s sovražnikom. Sprejmite se v celoti. Ko si lastnik svojega sramu ali svoje neprimernosti, to postaneš, ko postaneš cel, to je čas, ko ozdraviš.

Torej, ozdravite svoje rane, bolezni, vse bolečine, tako na fizičnem kot čustvenem nivoju. Zdaj je čas…
In, kako se počutite? Kaj želite v svojem življenju ozdraviti vi?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem