Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Astrološka napoved 12.11.2020

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Zadnji spoj Plutona in Jupitra, aktivira znova ukrepe, ki bi lahko zaprle meje in znova se bomo soočali s cel kup omejevanj…Ta tretji in tudi zadnji pomemben spoj Plutona in Jupitra v tem letu, bo prinesel drastične spremembe v svetu. To bo pozitivna poravnava z dobrodejnimi učinki za narode, pa vendar velja poudariti, da bo navkljub optimistični in ustvarjalni plati, ta konjunkcija prinesla tudi nekaj večjih preizkušenj.Konjunkcija Jupiter-Pluton je bila v znamenju Kozoroga: 4. aprila, 30. junija in danes 12. novembra 2020.Spoj Jupitra in Plutona je novo leto 2020 zaznamoval kot obdobje regeneracije in ozdravitve. Vnovična poravnava lahko še zadnjič “razširi virus” čez meje.Pluton je namreč planet transformacije, ima pa tudi močne tendence regeneracije. Zato nekaj začnite delati na svoji preventivi! Če ne delate nič v tej smeri, potem je skrajni čas, da začnite.Ta poravnava bo obnovila zapuščena področja gospodarstva in politike ter utirala pot novim začetkom. Ljudje bomo čutili notranji impulz za uspehom in dosežkom. Druga plat tega spoja Jupiter-Pluton, pa kaže, da lahko težave še poslabša, kar pomeni, da bo vzbudila občutek obsedenosti – počakajte zdaj na ukrepe, ki bodo…
Ljudje, obsedeni z močjo bodo razkrinkani in prikrita resnica bo ugledala luč.
Poleg zgoraj omenjenega spoja, ima velik astrološki pomen za leto 2020 tudi spoj Plutona in Saturna ter Saturn z Jupitrom ter trenutno še v retrogradni fazi do 15. novembra, Mars v Ovnu. Vse je na potenco, s pridihom »nenadnih« in šokantnih ukrepov na Zemlji. Slednje obvladuje Uran, v znamenju Bika. Spodbujala bosta korenite spremembe in uvedla nove možnosti v svetu financ in ekologije. Pa še v vednost, Uran je tudi planet napredne tehnologije in eksperimentov, s katerimi že kar nekaj časa obvladujejo Zemljo.Spoj Jupitra in Plutona prinese neke vrste povečanje moči. Pretiravanje. Seveda to pomeni, da lahko nekaj negativnega razširi in potencira, enako kot s pozitivnimi stvarmi. Lahko vam pomaga povečati ambicije po izboljšanju sebe ali razmer.Ta poravnava lahko prinese tudi, da boste lahko trdno odločeni, da boste nekaj izboljšali, lahko pa bi stvari odneslo predaleč, na kar kaže znamenje Kozoroga in se to lahko nanaša na Moč. Dokler svoje intenzivne ambicije ustrezno usmerjate, je lahko ti izjemno močno obdobje za doseganje le teh.
»Usmerjeni boste k izboljšanju razmer in iskali boste blaginjo skozi odločnost.«
Želeli se boste dvigniti na povsem novo raven. Prišli boste do trenutku v svojem življenju, da definirate uspeh, saj boste pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da ga uresničite. Resnično boste dobili občutek, da lahko zdaj dosežete nekaj pomembnega. To energijo lahko usmerite na pomemben projekt ali pa ga usmerite navznoter – k boljšemu razvoju in z večjim samorazumevanjem. Premagovanje ovir je tisto, kar vas lahko med tem tranzitom močno zaznamuje.Morda je najbolj zanimiva plat tega tranzita odkritje vaših globljih želja.V bistvu lahko zdaj pridete v stik tudi z vsebinami, kot so, kako vam vaše zamere ali ljubosumje dajejo okno v stvari, ki jih morda niste vedeli (ali si jih ne upate priznati), ki ste si jih želeli in zdaj je čas, ko lahko te želje sprejmete. Jupiter čudovito odpira vaš um možnostim, skozi višje.Ta spoj je kot zadnji poziv, da prepoznate svoje globlje želje, želje in ambicije ter sledimo tem strastem, pa naj gre za hobi, pustolovščino, življenjski slog ali delo.Pripnite pasove in naredite vse, da poskrbite za dobro podporo telesu – hrana, vitamini A, C, D, E… detox telesa in ohranjajte visoko vibracijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem