Astrološka napoved 13.5.2020 – Venera se obrne retrogradno

Astrološka napoved 13.5.2020 – Venera se obrne retrogradno

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ali ste opazili, kako močno na nočnem nebu sije Venera? Venerin sijaj je res težko zgrešiti, ko gledate v nebo, se strinjate? Prav kmalu, se bo zaradi svojega obrata v retrogradno gibanje, spustila pod obzorje in se bo tako spet vrnila kot jutranja zvezda. To je njen preporod in hkrati je to preporod vaših vrednot, vrednostnega sistema, partnerskih odnosov in vašega srca.

Takoj po obratu Saturna, se danes,13. maja obrne retrogradno še VENERA, ki bo trajala do konca junija. Venera je planet vrednot, partnerstva, lepote in je znanilka ljubezni. Retrogradna Venera deluje »zmehčano« kot, da »spi«, oziroma je obrnjena vase. V tem obdobju se opravi introspekcija, doživljanja medčloveških odnosov v preteklosti in tudi v prejšnjih inkarnacijah. Vrednote in vrednostni sistem se reorganizirata v skladu z dognanji v tem obdobju.

Prihaja čas partnerske karme

Vsakdo izmed vas, bi se lahko zdaj soočal in se srečal skozi odnos, z novim odkritjem ali lekcijo, ki nam jih lahko zadajajo dogodki ali osebe s katerimi se takrat srečujemo in nam prekrižajo pot. Lahko se vam zgodi da v tem obdobju spoznate koga na novo, povsem nepričakovano, morda se noro zaljubite… Spet drugi bi lahko ponovno šli skozi proces »popravljanja zlomljenega srca« v ljubezenskem odnosu z nekom, ki vam prej ni uspelo. Ljubimci iz preteklosti se lahko nenadoma pojavijo in pridejo nazaj v vaša življenja. Celo ljudje, za katere si nikoli prej niste mislili, da bi se lahko z njimi povezali, se vam bi zdaj nenadoma zdeli bolj privlačni. Skratka…

»Nemogoče lahko postane v tem času mogoče.«

Čas trikotnikov bo…

Čas je sicer naklonjen ljubezenskim trikotnikom… tudi vsem tistim, ki ste že zapleteni v trikotnike, lahko pa bi se ponovno zapletli v odnose z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, pa vendar… naj vam bo v vednost, da resnično dvakrat premislite ali se boste v tem času pustili zapeljati in ali se boste ponovno spustili v nekaj, kar vas bo sprva zopet zaČaralo, na koncu pa ponovno razočaralo. Čas bo vsekakor izjemno naklonjen za poglabljanje obstoječih ljubezenskih odnosov in partnerskih vezi. Mnogi bi lahko imeli občutek, da se bo v vaš odnos naselila ljubezen, nežnost in romantika, da si boste s partnerjem bližje kot sicer, zato si resnično vzemite čas in se partnerstvu tudi posvetite. Odličen čas bo za terapevtski odnos in terapijo, skozi katero bi lahko prišli globlje do svojega jedra problema.

Bodite Resnični… Bodite v srcu…
čas neZvestobe in neResnosti je pred vami.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem