Astrološka napoved 13.9.2020: Jupiter se obrne nazaj v direktno gibanje

Astrološka napoved 13.9.2020: Jupiter se obrne nazaj v direktno gibanje

Danes je 13. september, že numerično je to dan, ko prinaša konec in nov začetek. Arhetip Smrt/Rojstvo. Nekaj umira, da se novo lahko rodi. Danes je dan, ko se Jupiter obrne nazaj v direktno gibanje.

Največji planet našega sončnega sistema, planet širjenja, obilja in vsega dobrega se obrača nazaj v direktno gibanje. Še vedno se nahaja v znamenju Kozoroga. Preden pa bi to energijo lahko resnično izkoristili, bomo morali počakati nekaj tednov.

Jupiter je planet širitve, zato lahko ugotovite, da se področje vašega življenja, na katerem ste delali, nenadoma na nek način razširi. Morda ste sposobni poseči po več priložnostih ali pa ugotovite, da se vaše trdo delo začne nagrajevati.

Pomislite, kaj ste delali ali se osredotočili v mesecu maju, saj bo to tisto, kar bi lahko v prihodnjih tednih lepo poraslo.

In kakšno je vaše počutje?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem