Astrološka napoved, 14.10.2020: Zadnji Merkurjev retrogradni obrat

Astrološka napoved, 14.10.2020: Zadnji Merkurjev retrogradni obrat

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Zadnji Merkurjev retrogradni obrat v tem letu je tu.
Čutite?

Poglejmo kaj se dogaja…

Včeraj, 13. oktobra se je začel ustavljati Merkur… vse do jutri, ko s 15. oktobrom zares vstopi v retrogradno fazo, v znamenju Škorpijona.

Začel se bo namreč osebni proces, komunikacija se bo obrnila navznoter, prišel bo čas bilance, poglobljene analize, predvsem poslovnih potez, ker mu vlada Pluton, ki se nahaja v Kozorogu.

Zdaj bo vaš um dobesedno »utopljen«, misli bodo pod vplivom lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Vaše veščine, govorjenje in razmišljanja bodo zdaj zelo subjektivni, približni, občutljivi, intuitivni in čustveno obarvane.

Ker bo vladavina retrogradnega Merkurja v Škorpijonu, bo komunikacija močna, globoka, strastna, intenzivna in prodorna, potreba po globini zahteva formiranost iz ozadja dogajanja, za učenje so potrebni globina, raziskovanje, poglobljenost in močne želje, proces razmišljanja pa poteka subjektivno, ker se vmešavajo močne čustvene reakcije, ljubosumnost, fanatičnost in neomajanost.

Retrogradni Merkur teži k upočasnitvi energije zunanjega sveta, zaradi česar tudi mi upočasnimo.
Morda boste ugotovili, da se soočate z zamudami, zastoji ali celo napačnimi komunikacijami. Njegov cilj je, da ste pozorni, da opazite manjše podrobnosti in poslušate prefinjene znake okoli sebe. To je čas, ko se lahko skrite misli ponovno pojavijo. Morda celo ugotovite, da se ljudje ali situacije iz vaše preteklosti prikradejo nazaj, da bi se enkrat za vselej lotili in rešili stvari. Ko ponovno pregledujemo preteklost, imamo priložnost, da spremenimo, popravimo stvari, pogledamo stvari in se počutimo bolj prepričani v svoje odločitve o tem, kako gremo naprej.
Retrogradna sta osebna planeta, Mars in Merkur.

V astrologiji, bližje kot je planet Soncu, bolj čutite vpliv retrogradne faze, v svojem neposrednem in vsakdanjem življenju. Ko bosta Merkur in Mars retrogradna, bosta okrepila energije in posledice bodo zelo opazne. Nastopila bosta v sredini meseca skupaj, zato lahko povzročita občutek počasnosti in večjo zmedo. Morda boste želeli iti naprej (Mars), vendar boste zmedeni glede korakov (Merkur), če prav čutite.

Mars vlada vaši sposobnosti ukrepanja, delovanja, medtem ko Merkur vlada nad vašimi mislimi. Morda se vam zdi, da sta ti dve dinamiki vašega nenavadnega ali ne tako enostavnega razumevanja.

Mars, ki je že sam po sebi agresiven, zdaj domuje še v neučakanem Ovnu, Merkur bo prehajal znamenje Škorpijona, pa zna (ker mu vlada Pluton) kakšna sporočila uničiti, lahko so to tudi oblike komunikacije ali pa se bo nekaj na tem nivoju regeneriralo. Tudi kakšen vsesplošni »komunikacijski izklop« se lahko v sredini meseca zgodi.

Vse bo prišlo na zadnje obrate in ker se bo globalni motor tako pregrel, ga po potrebno ugasnit.

Vedite, da odgovori, ki jih iščete, v zunanjem svetu ne bodo tako jasno vidni, kar pomeni, da morate iti vase in poslušati svoj notranji glas. Zdaj je potrebno da delate na sebi, se učite novega in naj vas ne bo strah, ker boste spremenili svoje mišljenje ali delovanje na podlagi novih informacij ali znanj.

Enako s sporočili…

polna bodo ustrahovanja, groženj, vezana na manipulacijo in skozi obvladovanje moči. Sporočila bodo prišla iz podzemlja, kruta in nepredstavljiva. Ponovno… Zelo zanimivo bo opazovati dinamiko ZDA, kajti obrat Merkurja nazaj v direktno gibanje sovpada z dnevom volitev, ki jih bodo imeli, 3. novembra. To lahko vsekakor poveča verjetnost zmede in zamud pri volitvah ali popolne nejasnosti, morda spletk ali naključnih eliminacije pomembnih veljakov?

No, saj veste, kaj sem vam že naPovedala, udobno se namestite in si oglejte predstavo do konca. Ker nič od tega kar gledate ni res, če ne Vidite.

In kako vi čutite tole “ustavljanje” Merkurja?

Še vedno pa, ohranjajte visoko vibracijo in če gre vse narobe, se samo usedite, preberite znova in bodite “opazovalec”… Fokus usmerjajte vase…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem