Astrološka napoved 14.5.2020 – Tudi Jupiter se obrne retrogradno

Astrološka napoved 14.5.2020 – Tudi Jupiter se obrne retrogradno

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Tri dni po Saturnovem obratu, in samo dan po obratu Venere, se danes, 14. maja v retrogradno gibanje obrne še planet obilja, priložnosti in vsega dobrega, JUPITER v Kozorogu.

Njegova retrogradna faza bo vse do 13. septembra, kar bo pripomoglo k upočasnitvi energije v kozmosu. To je res »čas za nazaj«, pregledovanje stvari in razmislek. Bilanca bo. Retrogradni Jupiter bo osvetlil teme obilja in vaše občutke blaginje.

V času svoje retrogradnosti vam podarja čas za preverjanje in analiziranje informacij, stališč in vrednot.
Jupiter je planet, ki se ukvarja z ekspanzivnostjo in razmišljanjem o širši sliki. Je pozitiven planet, zato tudi njegov retrograden vpliv na vaše znamenje ne bo tako oster, kot ga povzročajo nekateri drugi planeti v času svoje retrogradnosti. Jupiter v celoti obravnava peto, sedmo in deveto hišo in najbolj ugodno vpliva na rojene v znamenju Strelca in Rib, najmanj ugoden pa je njegov vpliv za Device in Dvojčke.

Vpliv retrogradnega Jupitra se običajno občuti bolj na družbeni kot na osebni ravni, vendar vsem posameznikom, ki imajo poudarjeno znamenje Strelca in Rib, prinaša številne spremembe, saj je njun vladar, ki ju preko lekcij uči napredovati.

Planet Jupiter obljublja velike sanje, vendar so te sanje v času retrogradnosti zelo nerealne, lahko celo zavajajoče. Pričakovanja in hrepenenja po boljši in lepši prihodnosti se bodo povečala, vendar to ni zagotovilo za uspeh ali napredek brez vloženega truda. Na področjih, ki so v domeni Jupitra, v obdobju retrogradnosti ne pričakujte večjega razvoja, napredka ali pozitivnih razpletov.

Zdaj lahko požanjete sadove preteklega dela in uživate v nagradah, če ste v preteklem obdobju dovolj trdo delovali.

V vas bo povečana hvaležnost in skozi sočutje boste veliko lažje reševali morebitne napetosti v odnosih. V tem času bo potrebno posebno pozornost nameniti načrtovanju študija ali potovanja, saj lahko pride do napačnih odločitev, za katere boste v danem trenutku popolnoma prepričani, da so najboljše. Ker je to faza odločanja dijakov, kaj bi naj izbrali naprej, se lahko zgodi, da se bo v tem letu, mnogim izbor šole sprva ponesrečil in bodo izbirali kasneje znova, novo.  Dragi starši, samo povem, da boste vedeli, spodbujajte svoje otroke pa kakorkoli že…

Vsekakor je faza Jupitrovega obrata obdobje, ki je dobra priložnost za razmislek o osebnih moralnih vrednotah in o spremembah, ki bi jih lahko naredili. Lahko se zgodi tudi, da boste doživeli nepričakovane in nenavadne spremembe, katerih pomena ne boste takoj zaznali. Zelo bodite pozorni, da ne kršite nobenega zakona, kar ironično… bomo videli kako se bo to odražalo skozi dogodke in ukrepe naših vladnih veljakov, ker bo še zelo zanimivo po 20. maju, boste videli… V smislu, »jaz nič kriv«…

To je odličen čas, za razmišljanje o različnih vidikih življenja, kot so višji namen, vera, morala in vrednote ali etika. Skozi ta proces, pa bi lahko odkrili, zakaj ste bili v preteklosti nemočni in kaj je potrebno narediti, da bi popravili nekatere napake. Morda bi lahko celo rekla, da je ta vpliv malce podoben Saturnu v retrogradnem gibanju. Pa vendar je tu razlika v tem, da Jupiter prinaša povsem drugačen pogled na življenje, zaradi katerega lahko rastete. Vpliva tudi na vaše želje in točno ve, kaj se dogaja v vaši notranjosti.

Velik izziv retrogradnega Jupitra je: strah pred neuspehom. S tem se boste zdaj soočali… zato, UČITE se novega znanja, da se premaknete v življenju iz trenutne točke, kjer ste obstali.

S tem bi se lahko kar veliko srečevali, da morate za svoj uspeh garati. Zdaj je čas, da se soočite in se s težavami, ki vam stojijo na poti do uspeha soočite. Prinaša vam možnosti, zgrajene na podlagi temeljev preteklih lekcij in izkušenj, tudi dobra priložnost, da izboljšate svojo prehrano ali začnete z delom na sebi. Pravzaprav je Jupiter najbolj ugoden v svoji retrogradni fazi za diete, zato res izkoristite ta vpliv in v tem času očistite telo in posledično izgubite še kakšen kilogram.

V tem obdobju bi vam uspelo pridobiti velike stvari, včasih zelo nepričakovano. Zaupajte pa, da se bodo rešile, ko bo pravi čas za to.

Vsekakor vas bo izzval, da se ozrete na teme, ki so bile v decembru 2019 močno v ospredju, tako da se bodo ponovno v ospredje zbujale teme, zlasti okoli vaših financ.

Bilanca bo na vseh ravneh našega bivanja.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem