Astrološka napoved 15.10.2020

Astrološka napoved 15.10.2020

Danes se Merkur iz “stoječega” končno premakne v retrogradno fazo… kjer ostaja naslednje 3 tedne… Vzemite si čas za bilanco in razmislek…

Že včeraj sem vam nekaj napisala, na kaj bodite pozorni, zdaj pa, kako lahko obrat Merkurja izkoristite v svoj prid…

Vpliv retrogradnega Merkurja zna prinesti nevšečnosti na področju komunikacije in povezovanja vseh vrst. Če vam res ni nujno, ne potujte v tem času, saj se lahko sproži val nepredvidljivih situacij povezanih z vodo, naravnih nesreč in nevšečnosti, zato… si raje vzemite čas in se zazrite vase.

Ta čas lahko s pridom izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje, za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja.

Zdaj lahko opravite dela, s katerimi ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov ter celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.

Ker so v tem času pogosti zapleti s komunikacijskimi sredstvi na splošno… računalniki delujejo, pa spet ne, omrežja »padajo dol«, telefoni ne delajo kot bi morali, zastoji so v prometu, trgovini in posredništvu, težave so s povezavami, z računalniki in dostopom do omrežja… zato se ne čudite ali delajte zato nepotrebne drame. Napeto bo tudi na borzah, bankah, poštah in drugih ustanovah, kajti pogosto boste slišali, »se opravičujem, nimam dostopa do podatkov ali omrežje nam ne dela…«

Pri intelektualnem delu nasploh bi lahko dobili občutek, kot da se nič nikamor ne premakne, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… Enako bo ustavljal Mars, da bo akcija kaotična in nestvarna.

In kaj lahko še pričakujete?

Zamude, odpovedi, kakšne prometne kaose, zastoje zaradi nesreč, požarov in podobno. Če je le mogoče odpovejte operacije in druge posege na telesu.

Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov. Ne pozabite, da dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, da se po navadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi.
Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli… berite in se osveščajte…

P.s. pa pripnite pas, kajti prihajamo v fazo največje Teme, predno zasije Luč

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem