Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Astrološka napoved – 17.8. se je v retrogradno gibanje obrnil tudi Uran

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
17. avgusta se je kot zadnji, v retrogradno gibanje obrnil še planet Uran.Pod velikim vprašajem bo svoboda.Uran je planet, ki simbolizira svobodo ter prinaša nenadne spremembe. Je upornik in revolucionar. Predstavlja genialni um, nepredvidljivost, prinaša presenečenja, inovacije, radikalne spremembe in predstavlja razmišljanje izven meja.Ko bo Uran v retrogradni fazi se bodo stvari upočasnile, povezale vas bodo s preteklostjo in nedokončanimi dolgovi, zato lahko v tem času stopijo v ospredje družinski odnosi ter različni dolgovi iz preteklosti.Retrogradni Uran želi, da postanete resnični, se spopadete s svojimi strahovi ter popravite vse, kar ne deluje zato, da lahko postanete, kar si želite; tako na osebni kot na globalni ravni. Pod drobnogledom bodo vsi neharmonični odnosi, ki jih boste morali bodisi urediti ali prekiniti, enako službe, v katerih ste nesrečni, pod drobnogledom bo vaš dom, predvsem okolje, za katerega se morda izkaže, da ni več pravo za vas, ker vas ne podpira in navsezadnje, bi lahko kar nekaj ljudi odšlo iz vašega življenja.
Prekinite, odpustite, pobotajte se, zamenjajte, preselite se… samo premaknite se za božjo voljo!
Ne čakajte, da »mine«, ker ne bo! Sistem v katerem smo bili, delovali in živeli se je zrušil, ga ni več. Zato se prebudite iz svojega milnatega mehurčka in začnite urejati, kar je ostalo, kar ni pa začnite graditi na novo. Karkoli je potrebno, naredite, da dobite spet nazaj svojo svobodo, zato se znebite vsega, kar vas omejuje. Bodite iskreni in resnicoljubni glede tega, kaj si želite. Raziskujte, kaj za vas pomeni svobodo, kdaj se počutite zares svobodni in kaj vam to svobodo preprečuje; so to nezavedni vzorci v vas? Kateri? Katere misli vas uničujejo?
Mogoče te zanima  Prihaja sezona mrkov - Lunin mrk
Svoboda je bistvo življenja. Dovolite intuiciji, da vas vodi po poti. Vaša duša ve, kaj si želi, le um preveč analizira, zato utišajte ga.Lahko bodo prišle spremembe nenadno, ker vas v te prisilijo okoliščine v katerih bi se ob koncu poletja in v jeseni znašli.Pa vendar… Svobodo bo tista, ki bo zdaj bistvena, zato… spraševali se boste, koliko ste zares svobodni… predvsem bo svoboda govora tista, s katero se boste ukvarjali največ in ali lahko sploh poveste še na glas kaj mislite in si zares želite.Torej v drugi polovici poletja boste imeli dovolj časa, da razmislite, vidite in spoznate, zakaj niste svobodni.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem