Astrološka napoved 17.9.2020: Dobro obdobje za začetek česarkoli novega

Astrološka napoved 17.9.2020: Dobro obdobje za začetek česarkoli novega

Danes nastopi Mlaj v znamenju Device

Nova Luna, ki bo v znamenju Device pošilja močne valove, ki vas opozarjajo, naj se povežete z modrostjo in močjo vašega telesa. Vodi vas, da ne živite v strahu in se spominjate prirojene moči in modrosti, ki jo imate vsi v sebi. Ta nova luna prinaša valove zdravilne energije in obljube o tako pričakovanem novem začetku.

Prazna luna ali mlaj prinaša dobro obdobje za začetek česarkoli novega, saj tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu. V tej fazi se vam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej. Je faza kreacije.

Zdaj lahko opravite več stvari kot običajno in si urnik prostovoljno napolnite z obveznostmi. Telo v tem času najbolj hvaležno sprejema zdravljenje in je sposobno hitre obnove. Nakazuje na pasivno obdobje, ko se je potrebno notranje umiriti, ter poiskati ravnovesje. Ta faza je čas, v katerem se naša energija poveča, zato postajamo bolj nemirni, razdražljivi in željni druženja.

Zapiranje vase in bežanje pred odgovornostjo vam lahko prinese težave, saj je v tej fazi njena negativna moč najbolj izražena.

To je faza, ko dajete »semena v zemljo«… torej, dobre, jasne namere iz srca, skozi priprošnje pošljete Stvarstvu, Bogu, Enosti

Čas bo za delo… delo, delo…. delovanje.
…čas je za meditacijo ob Mlaju…
Ohranite visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem