Astrološka napoved 2.9.2020

Astrološka napoved 2.9.2020

Ozrimo se v nebo… in poglejmo kaj nam energije namenjajo danes…. Sonce trigon Uran in Venera v opoziciji s Saturnom

To poravnavo je aktivirala včerajšnja polna luna in prinaša pomirjujočo, harmonično energijo. Trigon se pojavi, ko sta dva planeta med seboj 120 stopinj, prinaša kreativni, ustvarjalni tok. Ko bo Sonce v trigonu z Uranom označuje, kar koli se vam prikaže na vaši poti pred pod Polno Luno, lahko ponuja nepričakovane priložnosti. Tu je dober primer, kje ste popolnoma zaščiteni. Osredotočite se na to energijo tako, da se osredotočite na širšo sliko, še posebej, če vam na pot pridejo težave ali izzivi.

Venera predstavlja vrednote, Saturn predstavlja pravila in meje. To poravnavo nasprotij bo sprožila tudi Polna Luna in osvetlila bo, kje se počutite zadržane, omejene ali pod nadzorom drugih oseb ali dogodkov v vašem življenju.

Na ta dan se lahko zgodi kaj, ko vas lahko nekaj prizadene ali da ste omejeni. Lahko se zgodijo ponovno neki novi ukrepi, ki bodo povezani z vrednostnim sistemom in vrednotami na splošno. Ta energija bo delovala na način, da kolektivno (Saturn) prevzamemo odgovornost, kot tudi odgovornost za svoja dejanja ter da postavimo rešitve.

Pozvani bomo, da pospešimo in ustvarimo dolgoročne rešitve in ne le kratkoročnih popravkov.

Kako ste danes? Ste dobro? Ste spali? In kako je v odnosih z vašimi najbližjimi…. je kdo ostal na “balonu”?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem