Astrološka napoved: 21.12. se bo zgodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna

Astrološka napoved: 21.12. se bo zgodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna

Zimski solsticij

21.12. se bo dogodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna, ki bosta prvikrat v konjunkciji, vodnarju. Zadnjih 200 let sta bila ob konjunkcijah v zemeljskem znamenju, kar označuje industrijsko dobo in materializem.
 
Zdaj pa prvič naredita konjunkcijo v vodnarju in začneta popolnoma nov ciklus, po dolgem, dolgem času. Saj smo vendarle v vodnarjevi dobi, a ne?

Vstopili smo v novo dobo.

Značilnost te dobe je, da se bo zabrisala meja, med zasebnim in poslovnim. Poslovni uspeh bo odvisen od osebne razvitosti, menegment se spreminja v liderstvo, uspešni bodo vodje, ki imajo razčiščeno s svojo osebno preteklostjo, imajo sočutje in odprt um, torej so razsvetljeni, za vsakogar je pomembno, da hodi po poti svojega srca, kajti uspe lahko vsak le v uresničevanju svojega poslanstva, pa karkoli to je.
 
Danes je Luna vstopila v vodnarja, že danes bo zavel vodnarjev duh.
 
Izjemnega pomena je, da gradite lepe odnose, da se izogibate vsem, ki so zamegljeni s teorijami zarote, ker to škoduje zdravju. Dovolite si biti to, kar ste. Uspete lahko v dejavnostih, ki jih sploh še ni bilo, svet se bo korenito spreminjal. Nova doba je zares tukaj.
 
Naj vam povem, da Luna nakazuje obdobje zdravljenja, ki bo trajalo do konca desetletja. V tem času se bodo v načinu življenja in v samem družbenem sistemu naredile gromozanske spremembe.
 
Torej leto 2021 bo še vedno obdobje intenzivnega zdravljenja in spreminjanja, mi pa potujemo skupaj, objeti s svetlimi energijami.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem