Išči
Generic filters
foto pexels.com

Astrološka napoved: 21.12. se bo zgodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Zimski solsticij

21.12. se bo dogodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna, ki bosta prvikrat v konjunkciji, vodnarju. Zadnjih 200 let sta bila ob konjunkcijah v zemeljskem znamenju, kar označuje industrijsko dobo in materializem.
 
Zdaj pa prvič naredita konjunkcijo v vodnarju in začneta popolnoma nov ciklus, po dolgem, dolgem času. Saj smo vendarle v vodnarjevi dobi, a ne?

Vstopili smo v novo dobo.

Značilnost te dobe je, da se bo zabrisala meja, med zasebnim in poslovnim. Poslovni uspeh bo odvisen od osebne razvitosti, menegment se spreminja v liderstvo, uspešni bodo vodje, ki imajo razčiščeno s svojo osebno preteklostjo, imajo sočutje in odprt um, torej so razsvetljeni, za vsakogar je pomembno, da hodi po poti svojega srca, kajti uspe lahko vsak le v uresničevanju svojega poslanstva, pa karkoli to je.
 
Danes je Luna vstopila v vodnarja, že danes bo zavel vodnarjev duh.
 
Izjemnega pomena je, da gradite lepe odnose, da se izogibate vsem, ki so zamegljeni s teorijami zarote, ker to škoduje zdravju. Dovolite si biti to, kar ste. Uspete lahko v dejavnostih, ki jih sploh še ni bilo, svet se bo korenito spreminjal. Nova doba je zares tukaj.
 
Naj vam povem, da Luna nakazuje obdobje zdravljenja, ki bo trajalo do konca desetletja. V tem času se bodo v načinu življenja in v samem družbenem sistemu naredile gromozanske spremembe.
 
Torej leto 2021 bo še vedno obdobje intenzivnega zdravljenja in spreminjanja, mi pa potujemo skupaj, objeti s svetlimi energijami.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem