Astrološke napovedi

Astrološka napoved 21.2.2017

Smo v mesecu rib in se približujemo obročastemu Sončevemu mrku, ki ga danes že čutimo, saj je njegov psihološki vpliv prisoten že nekaj dni, pred mrkom.

Obročasti Sončev mrk vselej prinese spremembe, tako na družbeni, kakor tudi na osebni ravni. Nečesa se lahko osvobodimo, da postane naša pot čistejša in imamo več notranje sreče.

V obdobju med mrkoma se izogibajte konfliktom, ker se sicer zelo težko doseže kompromis ali sprava. Pogovarjajte se ustvarjalno in skupaj iščite najbolj modre rešitve. Razmišljajte trajnostno in načrtujte za več korakov v naprej.

Luna potuje skozi resno znamenje kozoroga, Merkur je v sekstilu z Uranom in v trigonu z Jupitrom. Aspekti nam pomagajo, da uresničimo kar smo namenjeni, govorili bomo s pravo osebo, v pravem trenutku. Vse se lahko kar najboljše zloži skupaj. Bodite odgovorni, osredotočeni in marljivi.

V.M.”Preveč razmišljate o sebi. Poskušajte pomagati”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !