Astrološka napoved 22.10.2020: “Pripnite pasove, to bo divja vožnja!”

Astrološka napoved 22.10.2020: “Pripnite pasove, to bo divja vožnja!”

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Danes Sonce vstopi v znamenje Škorpijona

Počasi nas zapušča zračno znamenje Tehtnice in vstopamo v vodno znamenje Škorpijona. Na zodiakalnem kolesu Škorpijon velja za točko »smrti in ponovnega rojstva«. Kot da se levimo in si dovolimo, da se prerodimo, medtem, ko se počasi prebijamo skozi zadnje faze astrološkega kolesa. Ker je Mars tudi vladar Škorpijona, bo imel v tem obdobju veliko vlogo, sploh ker je retrogradni fazi.

Planet Mars je bil poimenovan po bogu vojne. Zato je smiselno, da naj bi ta astronomska rdeča krogla vladala jezi, dejanju, egu in želji. Zdaj ko je v retrogradnem gibanju lahko pričakujemo obilo drame in ognjenega kaosa.

»Pripnite pasove, to bo divja vožnja!«

Vožnja po podzemlju… Zapomnite si samo, da ko bo Mars zapustil svojo retrogradno fazo, boste vsi strmeli v nov začetek. Enako boste čutili potem ob obratu Merkurja, veliko olajšanje. Bodite pozorni na to nagrado, da boste lažje preživeli še dober mesec. Tudi zato, ker bo Mars tako blizu Zemlje, v svoji retrogradni fazi, boste vsi občutili svojo jezo.

Pričakujete lahko tudi, da bi ta nizka in groba energija lahko privedla do pomanjkanja spolnega nagona, do vročine, jeze in dušenja strasti… to so samo nekatere od možnosti, ki bi vas doletele v tem v času retrogradnosti Marsa. Vem, ne sliši se zabavno… in ni!

V tem času bodo pod drobnogledom vaše ambicije, ko si boste skozi izzive prizadevali na novo opredeliti svoje cilje.

Poglobite se vase in sprejmite tisto, kar vas osrečuje. Na drugi strani bomo vsi tu in tam imeli kakšne mini napade zaradi dejstva, da Mars upočasnjuje. Zato vseeno imejte to v mislih in pazite, kako ravnate z drugimi, predvsem se izogibajte prestrogemu obsojanju… za vse je težek čas.

Ohranjajte visoko vibracijo.
Hvala ker ste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem