Astrološka napoved 23.4. - 26.4.2020

Astrološka napoved 23.4. – 26.4.2020

Včerajšnji mlaj v Biku nam je kazal svoje zobe… tehnične težave, izpadi omrežja, nenadne “čudne” okoliščine in izpadi ljudi niso bili nič nenavadnega za to združitev “prazne” Lune in Urana v zemeljskemu Bika.

Doživite lahko presenečenje ali nenadne, nenavadne spremembe in dogodke… kot so čustveni šok ali preobrat. Kot strela z jasnega bo… V zraku bo nemir, vznemirjenje, napetost, instinktivne reakcije, hitro bi lahko kaj bleknili ali pa lahko kaj storite, kar morda sicer ne bi.

Možna je tudi nova, nenadna, usodna ali pa ne čisto običajna čustvena zveza, ki pa je sicer redko potem tudi trajna… Sicer se lahko prej zgodi kakšna ohladitev na področju čustev.

Dober čas bo za ukvarjanje z znanostjo, elektroniko in računalništvom. komunikacijo, pogovore in dogovore…

Možni pa so razni izpadi vseh vrst – električni in računalniški mrki zaradi preobremenjenosti sistemov.

Težnja bo po višjem znanju in na pohodu bo močna intuicija. Odgovori na vaša, morda še ne povsem izoblikovana vprašanja, se lahko pojavijo v hipu – kot duhovni preblisk. Čutili boste notranji nemir, razdražljivost in “električnost” – polni boste statične elektrike, zato res bodite previdni pri rokovanju z električnimi aparati in napeljavo!

Ob mlaju se Luna zadržuje v istem znaku kot Sonce. Ta združena energija nam daje veliko nove moči – zato smo nemirni, njuna združena moč pa se danes lahko izrazi tudi negativno; skozi jezo, agresijo in celo krutost.

Opazujte se, kajti vaši instinkti so povečani, lahko imate tudi večji apetit, občutili pa bi lahko tudi tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo.

To je sicer dobro obdobje za začetek česarkoli novega, saj tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu, poti se vam lahko kar same odpirajo, in to na najbolj nenavaden način in tako rekoč “klice” čez noč.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem