Astrološka napoved 24.9.2020: Vse, kar počnemo v tem času, ima večje možnosti za uspeh

Astrološka napoved 24.9.2020: Vse, kar počnemo v tem času, ima večje možnosti za uspeh

Z današnjim dnem Luna začenja svoj nov cikel. Gostovala bo v znamenju Kozoroga v katerega vstopi ponoči. Ko se začenja njena faza prvega krajca, prinaša ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov, organizacijo kakšnega dogodka, za vse, kar bo resnične rezultate šele prineslo. Znamenje Kozoroga bo seveda vse to še okrepila, saj se bo srečala na svoji poti s Saturnom, Plutonom in Jupitrom, kar prinaša kar nekaj konkretnih tenzij ob koncu tedna.

Obdobje, ko se Luna postopoma krepi – raste (D), je najbolje uporabiti za načrtovanje in začetek projektov, pa tudi za odpravljanje nezdravih navad in čiščenja telesa. To je obdobje, ko se postopoma napajamo v skladu z biološkim ritmom.

Vse, kar počnemo v tem času, ima večje možnosti za uspeh. Mlada luna je tesno povezana z začetki in zavedanjem. To je faza, ko bi morali začeti akcijo, od katere pričakujete pozitiven rezultat.

Energija v nas bo prav tako kot Luna nad nami še vedno naraščala. Delali bomo s polno močjo in verjeli v to, da lahko spremenimo okoliščine, ki nas motijo. Energiji Lune in Sonca tokrat ne bosta usklajeni, zato se lahko pripravimo na nekaj neskladij, nesporazumov ali burnih reakcij.

Maske so dokončno padle, glejte samo, da vaša motivacija ne bo. Delujte poTiho in počasi. Imejte odprte oči, poslušajte intuicijo in vedite, da z načrtom, “skupaj in skozi delovanje” lahko pridemo do željenega cilja.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem