Astrološka napoved, 26.10.2020: Idealen čas za poglabljanje vase

Astrološka napoved, 26.10.2020: Idealen čas za poglabljanje vase

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Če se počutite zatirano na katerem koli področju svojega življenja, je lahko trenutna situacija ali odnos tudi sprožilec, da se boste premaknili in šli v akcijo. Dovolj vam bo.

Razmišljate o šolanju ali študiju, kakšnem tečaju?

Čas Svečenika, ki je vladar tega meseca, je zelo ugoden za notranjo rast in razvoj, zato boste lahko nagnjeni k raziskovanju sanj, meditaciji, h kontemplaciji in k duhovnemu življenju.

Želeli si boste časa zase, biti sami s seboj. Zdaj je faza, ki prinaša idealen čas je za poglabljanje vase, za obisk tečajev, seminarjev, čas bo za brskanje po sebi, za študij ali izobraževanje. Lahko boste celo vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali svetovali drugim. Lahko pa ugotovite, da projekta ne boste mogli izpolnite, če ne boste naredili nekaj na sebi ali dobili dodatnega znanja.

Zdaj bo čas učenja in proučevanja tudi o družini, izvoru vaših korenin iz katerih izhajate (mati, oče, sorodniki) ali se boste poglabljali v odnose, vam pomembnih ljudeh v vašem življenju, rojenih v znamenju Bika.

Ker boste veliko razmišljali o šolanju ali posebnem urjenju, bo lahko mogoče v vaše življenje vstopil pomemben učitelj, oziroma nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. To bo lahko kot zunanja oseba ali je lahko to celo kot situacija ali dogodek.

Življenjsko energijo zdaj, lahko črpate iz glasbe in umetnosti.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem