Astrološka napoved 28.9.2020: Velik energetski premik

Astrološka napoved 28.9.2020: Velik energetski premik

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes se Saturn obrne v direktno gibanje

Saturn se na ta dan postavi v svoje direktno gibanje, potem ko je bil od maja retrograden. Ko se bo Saturn ponovno začel premikati naprej, bo domoval na zadnjih nekaj stopinj Kozoroga in se pripravljal na pot, ko bo v decembru vstopil v znamenje Vodnarja, kjer bo ostal naslednje 2 leti in pol.

To bo velik energetski premik, ki ga je zdaj vsekakor treba opazovati, ko se bliskovito približuje. Ko se bo Saturn premikal ponovno direktno, boste lahko opazili informacije okoli vlade, predstavnikov oblasti ali tistih, ki so na položajih in vseh tistih, ki prihajajo na površje. Naredila se bo politična čistka.

Morda boste doživeli tudi ponovni pregled dogodkov, ki so se zgodili okoli februarja 2020.

Zdaj boste lahko dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli. Pojavi se lahko nov sistem verovanja, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, smrt stare identitete, načina obnašanja ali sistema verovanja, opuščanje pa bo zdaj kot simbol razvoja v popolnejše bitje.

Šli boste skozi »talilni lonec« in se ponovno vrnili v življenje spremenjeni, prenovljeni, odločeni, da želite znova. Vi, pa vendar ne več vi. Zdaj ste na vrsti vi in… ni se vam treba bati. Vaš strah vas bo le ranil, vaš pogum med testiranjem vztrajnosti, pa vam bo pokazal veliko vašega novega potenciala. Odložite svoj strah in vseeno sledite navdihu novega. Lekcije so bile potrebne, saj so vas naučile resnico o okrevanju od žalosti in odvisnosti. Naučila vas je, kako se soočiti s tem, česar se bojite, in kako vseeno iti naprej.

Zdaj ste v procesu globoke transformacije. S tem, ko vstopite skozi ta vrata in se soočite z nepoznanim, boste našli novo upanje, še preden si boste sploh upali sanjati o tem.

Zdaj je pomembno, da veste: Tisti trenutek, ko boste stopili v akcijo, boste spremenjeni. Več, ko raziskujete svoje sposobnosti za pogum, bolj boste osupli nad svojimi sposobnostmi, kako se je nekako skoraj čudežno, naravno transformirati. Intelektualno to veste, razumete. A vaše telo okleva ob odgovornosti, ki jo bo ta transformacija prinesla. Zaupajte temu pogumu in ukrepajte zdaj. Zdaj boste lahko začeli postopek premikanja na novo stopnjo.

Pa še to…. Zdaj se lahko pojavi tudi vprašanje, ker boste raziskovali nove opcije v življenju. Najbolj odmevna vprašanja v vas bodo: Se preSeliti na drug kraj? Naj iščem globoko spremembo v svojem odnosu? Potrebno bo, da se odločim o situaciji, ki že dolgo ni več zadovoljiva…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem