Astrološka napoved 30.11.2020: Lunin mrk bo prinesel spremembe

Astrološka napoved 30.11.2020: Lunin mrk bo prinesel spremembe

Astrološka napoved 30.11.2020: Lunin mrk bo prinesel spremembe 7Astrološka napoved 30.11.2020: Lunin mrk bo prinesel spremembe 8Astrološka napoved 30.11.2020: Lunin mrk bo prinesel spremembe 8

Danes, 30. novembra imamo ob 10:44 uri LUNIN MRK v znamenju Dvojčka.
 
Velik novembrski dogodek je Lunin mrk v znamenju Dvojčka. Ta Lunin mrk bo prinesel vetrove sprememb in morda se bo nekaj v vašem življenju končalo. Morda ste dosegli točko zaključka in boste bili prisiljeni ukrepati po tem.
 
Ker prinaša kar nekaj napetosti in skrbi, se pripravite tudi na spremembo vlade ali na nove volitve.
 
Ta Lunin mrk lahko osvetli tudi nove resnice ali pa na površje pripelje nova razodetja, ki spremenijo vaš pristop in način, kako ste kaj delali in kaj ste počeli.
 
Lunin mrk nam daje vesoljni zagon, da naredimo potrebne spremembe v svojem življenju. Življenjska področja, ki jih aktivira mrk, lahko doživijo dramatične prekretnice, po katerih bo pot jasna za naprej.
 
Upoštevajte, da kar koli se zgodi v tem trenutku, ni nič zares novega. Težave so se dogajale že prej, v nas pa so se čustva že krepila. Veliko bo ta mrk prinesel na plano, saj posveti natanko tja, kaj je treba spremeniti ali kaj mora iz življenja oditi.
 
Medtem ko mrki lahko prinesejo intenzivnost, je energija tega mrka zelo očiščevalna in obnovitvena – skoraj tako kot, da bo stvari samodejno pripeljal v ravnovesje.
 
To je zadnji lunin mrk leta 2020 bo viden v Severni in Južni Ameriki, Avstraliji in delih Azije.
 
Ne glede na vse kar se dogaja pa… ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem