Astrološka napoved, 4.10.2020: Pluton se obrne nazaj v direktno gibanje

Astrološka napoved, 4.10.2020: Pluton se obrne nazaj v direktno gibanje

Danes, 4. oktobra se obrne nazaj v direktno gibanje Pluton, ki je v retrogradnem gibanju od 24. aprila 2020. Morda vas bo pritegnilo to, da se boste ponovno soočali s temami, odnosi ali situacijami, vse zato, da preučite te dogodke, ki so se dogajali že aprila.

Obdobje, ki je za vami, je bil čas globokega notranjega vpogleda, skozi močno transformacijo. Vse, kar ste želeli videt ali pa tudi ne, vse kar je bilo Resnično globoko v vas skrito ali pa odkrito, prav Vse, se je v temu obdobju pokazalo iz globin podzemlja, iz vaše podzavesti. Tako, kot vsak mesec vpliva gibanje Lune na Zemljo, gredo tudi planeti skozi obdobje različnih sprememb. Učinke nihanja Vesolja, ki ga s tem povzročajo, prinašajo spremembe in odklone, te pa… seveda posledično čutimo seveda tudi mi.

Kaj je prinesel v svojem retrogradnem pohodu?

Vsi, ki niste imeli ali nimate dobrih temeljev v življenju… ste padli pod njegov drobnogled in dobivali ste lekcijo po lekcijo… vsaka lekcija, pa je imela skupen imenovalec in ključ… »preživetje, umiranje in regeneracijo«… tako v direktnem kot v prenesenem pomenu. Zdaj ste se morali soočiti in postati resni, stabilni, prizadevni, potrpežljivi, rahlo rezervirani in predvsem Stvarni. Izziv vam je bil in bo… zavedati se svojih obveznosti.

Ob Plutonskih obratih je vedno čutiti silovito Moč. Ta je zdaj ko je Mars v svojem retrogradnem gibanju najbolj občutna, kar pa lahko pomeni tudi konec razmerja ali odnosa, ki lahko v vas pusti občutek »blokiranosti«… predvsem bi se to lahko zgodilo z ljudmi, ki imajo nadzor nad vami, predvsem gre to lahko za relacije odnosov, s katerimi ste povezani na delovnem mestu.

To je lahko tudi čas, ko se srečate z neolikanostjo ali celo krutostjo, pa vendar vedite, da ti rezultati pogosto delajo v vašo korist, saj vas potisnejo in prisilijo v to, da naredite nujne spremembe.

Tudi vaše finančno stanje lahko pride ponovno pod drobnogled, lahko bo to čas neprijetnega pregleda, vpogleda ali revizije, a velja vedeti, da čeprav vam morda ne bo všeč tisto, kar boste videli, vam bo pa dalo možnost, da dobite bolj pošteno oceno vašega življenja in se odločite, katere ukrepe morate sprejeti, kot naslednje korake. Zdaj jih boste morali sprejeti in to… zlepa ali pa zgrda…

Opazili boste lahko tudi, da bo zdaj ob obratu Pluton izpostavil nekatere informacije, ki morajo priti v kolektivno zavest. O ja… maske bodo padle!

Pa vendar …predstava še ne bo končana. Nasprotno… na odru se bo zaostrovalo.
Pripnite pasove… pristanek bo trden.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem