Astrološka napoved 4.6.2020: Smo v predmrčni fazi...

Astrološka napoved 4.6.2020: Smo v predmrčni fazi…

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

In dogaja…

Najverjetneje se počutite izžeti, utrujeni, boli vas glava ali se vam vrti… in vaš čustven barometer niha iz ene skrajnosti v drugo. Luna je bila do 19h danes še vedno Škorpijonu, zato svoje telo in svojega duha lahko nenehno izpostavljate novim preizkušnjam in stresnim situacijam. Ne pozabite, da v tej fazi delujete na meji svojih zmogljivosti, saj se zelo močno in neposredno odzovete na vsak izziv in dražljaj iz okolja. Nepotrpežljivi ste in vzkipljivi, morda celo jokavi ali besni. Čas je za raziskovalno delo in duhovno razvijanje. Zdaj je um namreč odprt, pronicljiv, dojemljiv, radoveden in hiter in se ne ustavi pred nobeno oviro,. Še vedno je Venera v spoju s Soncem… čas vas še vedno podpira, da seme zasadite v zemljo, v vezi odnosov. Torej… posvetite se jim. In pišite kakšne odnose hočete.

Današnja Luna vam omogoča globlji vpogled v stvari in dejanja, svoja in tuja, malenkosti boste zdaj z lahkoto povezali v celoto in si tako ustvarili enotno sliko o zadevi, s katero se ukvarjate. Dihajte in odpuščajte… in ja, težko je, nekaj pritiska. Tudi vreme se je spremenilo… kot vedno v času mrkov, saj mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna naključja, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, pretepe, posilstva, škandale, umore ipd. in to zagotovo ni ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti.

Jutri, v petek, 5.6.2020 ob 21:26 uri nastopi Lunin mrk v Strelcu….

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem