Astrološka napoved 9.3.2020: Polna luna

Astrološka napoved 9.3.2020: Polna luna

Današnja Polna Luna bo 2 superluna v tem letu in bo v znamenju Device.

Kaj nam prinaša?

Ta superluna bo osvetljevala in tako pomagala razkriti nekatere nove resnice ali spoznanja.

Bodite posebej pozorni na svoje zdravje, kajti spoprijeli bi se lahko s kakršnimi simptomi, ki vas pestijo ali pa s ponavljajočimi se vzorci, v katerih se lahko takrat zdaj znajdete.

Čeprav lahko ta polna luna razsvetli in prinese stvari na površje, boste morali biti pozorni kako boste delali zaključke odločitev, dogovorov ali predpostavk, preden boste naredili končne korake.

Ne delajte jih vse dokler ne boste res prepričani.

Zaupati boste morali svoji intuiciji in notranjemu občutku, hkrati pa ne dovoliti, da vaša čustva prevzamejo in obarvajo resničnost situacije.

Dan za odpuščanje in čiščenje na vseh nivojih je… izkoristite ga v svoj prid…

In kaj lahko še pričakujete?

Glede na to, da se bo Merkur ravno v času superlune obračal nazaj v svoje direktno gibanje in ker bo Luna v Devici, se že od vikenda, dan prej ali potem, “morate zaposliti z delom”. Neka nuja znotraj vas, vas bo še vedno gnala k načrtovanju, planiranju, pospravljanju, lotili bi se lahko temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, doma, v pisarni in v odnosih. Lahko bi rekla celo takole…

“Trdno boste pristali na realnih tleh.”

Kot da ste se zbudili iz sanj in znašli pod hladnim tušem. In prav res, Luna v Devici pogosto prinaša tudi dež. To bo čas, kot sem že omenila, ko bi lahko čutili, da ste se prebudili iz spanca, zato bo to najprimernejše obdobje za zbiranje najrazličnejših podatkov, analiziranje, razvrščanje in učenje.

Izkoristite danes energijo Lune in se ukvarjajte z deli, ki od vas zahtevajo zbranost, natančnost, vestnost in spretnost. V vas bo spodbudila potrebo po samoorganiziranju, vendar pa pazite, da ne boste pretirano kritični ali pa se ukvarjali z nepotrebnimi skrbmi. Če drugega ne, vas bo nekaj gnalo da stvari pospravite in odnose uredite, je res?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem