Astrološka napoved 9.9.2020: Retrogradni Mars

Astrološka napoved 9.9.2020: Retrogradni Mars

Danes je 9. september in Mars, planet akcije, začenja retrogradno fazo… pravzaprav se na današnji dan »začenja ustavljati«, Sonce pa bo v trigonu z Jupitrom.

Mars bo na ta dan vstopil v retrogradno gibanje v znamenju Ovna, retrograden je vsaki dve leti, vendar je to prvič, po več kot 30 letih, da je v znamenju Ovna. Ko se bo Mars premikal retrogradno, boste čutili, da se stvari upočasnjujejo. Morda se vam bo zdelo, da so vaše ravni energije nekoliko utišane. V tem času se lahko na kolektivni ravni začnemo spraševat, ali so naša dejanja usklajena s tem, kar si resnično želimo, da bi napredovali naprej. Lahko se boste tudi znašli pred izzivi nekaterih ciljev in želja, ki ste si jih zastavili ali si prizadevali.
Ko se Mars zdaj upočasni in postane retrograden, bo začel tudi nekaj močnih in močnih poravnav z Jupitrom, Saturnom in Plutonom. Ti trije planeti so ključni akterji vso leto, njihova energija pa je mogoča v številnih stvareh, ki jo bomo videli do konca leta. Z Marsom, ki aktivira te tri planete, boste opazili več aktivnosti, ki bo podobna tistemu, ki smo jo videli v januarju in marcu. Strogi ukrepi in… Karantena?

Kaj nam retrogradni Mars prinaša na globalni ravni?

Medtem, ko ga bomo vsi občutili na osebni ravni, vedite, da bo Marsovo delo vplivalo tudi na dogodke na svetovni ravni. Večinoma je bodo to posledice poravnav, ki jih bo Mars imel s Saturnom in Plutonom med njegovo retrogradnostjo. Mars bo sprožil stvari, ki smo jih videli na svetovnem prizorišču, na področju politike, vlade, moči in nadzora. Letu 2020 je usojeno, da bo prineslo razpad temnejših, gostejših energij, da bomo lahko planet preusmerili v višje stanje zavesti. V času njegove retrogradne faze bo izpostavljena korupcija, moč bo narasla in pripravljeni se bomo »boriti«, pripravite se lahko na vsesplošne nemire, prekinitve, proteste in vstaje… odnosi, ki bodo temeljili na strahu bodo na tankem ledu.

Mars ne more ustvariti napetosti iz nič, lahko pa sproži tisto, kar je že prisotno, zato ga lahko »očistimo in sprostimo« za vedno. Vse, kar nastane v tej retrogradni fazi Marsa, so stvari, ki jih bo treba izpostaviti, da bi jih lahko prestavili in spremenili kot kolektiv.

In kaj nam prinaša retrogradni Mars na osebni ravni?

Retrogradni Mars je čas, ko prevrednotimo svojo življenjsko pot in smer. To je čas, ko nas spodbujajo, da razmišljamo o svojih dejanjih, v smislu ali so usklajeni z življenjem in svetom, ki ga želimo ustvariti. V času retrogradnega Marsa je pravi čas, da ponovno napišete scenarij o vaših sanjah in ciljih ter razmislite, kaj je res vredno vašega časa in energije. Pa ne pozabite: Ta retrogradni cikel Marsa je povezan tudi s prejšnjim Marsovim retrogradnim ciklom, ki se je odvijal pred dvemi leti, od junija do avgusta 2018.

Pomislite na ta čas in poglejte, kako daleč ste pripotovali. Vedite, da se lahko kakršne koli težave ali teme, s katerimi ste delali v tem času, končno zaključijo ali razrešijo v okviru trenutnega cikla retrogradnosti Marsa.
Ko Mars potuje skozi podzemlje, se vam zdi, da se počutite nekoliko letargično ali da ne morete z lahkoto naprej. Retrogradni Mars lahko privede do zamud in upočasni stvari, vendar le tako si lahko vzamete toliko potreben čas, da zagotovite, da je tisto, kar si želite, uskladiti z vašim resničnim in najvišjim jazom.

Vesolje nas ponovno podpira in varuje s to harmonično podporo, ki se dogaja isti dan Mars postane retrograden. Sonce v trigonu z Jupitrom je mirna energija, ki vas opominja, da ste močni. V sebi boste čutili pogum, moč in odločnost, te potrebujete za ustvarjanje lepega življenja. Ta energija vas opominja, da je izobilje vedno okoli vas, če le prilagodite svojo miselnost, zato uporabite energijo, da se osredotočite na obilne blagoslove v svojem življenju. Ta aspekt bo pomagal ublažiti vse napetosti ali počasnost, ki jih lahko prinese retrogradni Mars.

Zanimivo je, da se Mars obrne v retrogradno fazo na numerološko izjemno močan dan 9:9. V numerologiji 9. dan 9. meseca predstavlja zaključek ali vrhunec naše lekcije v letu. Prav v 9. mesecu leta zares začnemo razumevati in se bolj zavedati svoje osebne številke leta.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem