Astrološka napoved: Danes, 14.12. popolni Sončev mrk

Astrološka napoved: Danes, 14.12. popolni Sončev mrk

Danes ob 17:15h je popolni Sončev mrk v Strelcu…

In kaj nam prinaša?
Ta popolni sončni mrk prinaša izbruh sveže energije, kar kaže na mogočne nove začetke, kot tudi na velike spremembe.
 
Mrki so v nasprotju s trenutnim stanjem. Če se vas dotakne, vaše življenje ne bo teklo po isti poti, kot je bilo prej. Toda to je lahko dobro, kajti lahko mrčne energije izkoristite v svoj prid.
 
Nekateri na mrke gledajo kot na točke odpuščanja in obnove. Če vaš rojstni dan pade na datum mrka ali je blizu dnevu mrka, se bo vaše življenje v prihodnjih mesecih in letih močno spremenilo.
 
Sončni mrk, ki bo danes, 14. decembra, bo na 23 stopinji Strelca. V svoji rojstni karti poglejte, kako bo vplival na vas. Poglejte, če imate osebne planete ali ascendent na 21 do 25 stopinjah Strelca. Oglejte si tudi svojo rojstno karto hiše, ki se nahajajo od 21 do 25 stopinj. Poglejte tudi katera hiša je v znamenju Strelca, to področje bo pod močno spremembo.
 
Mrk po navadi poudari zadeve, povezane s hišo – področjem, v katero pade, v vaši rojstni karti in s katerimi planeti se poveže ali jim nasprotuje. Področja, kjer vladajo hiše ali planeti, bodo od vas zahtevali več energije in časa, vsaj do naslednjega mrka, ki bosta maja in junija 2021.
 
Čeprav se novi začetki ali spremembe morda ne bodo uresničile takoj vedite, da je odvisno od tega, katera semena boste posadili na ta dan.
 
Prav ta se bodo sčasoma dvignila, da postanejo močna in visoka. Uporabite to energijo, da se odprete novim idejam, sanjam in nameri.
 
Pomembno je da imate na ta dan fokus, kaj kreirate, saj prinaša Sončev mrk energijo prihodnosti v sedanjost.
 
Pa še to… Kot zanimivost pa še to: ta mrk se močno usklajuje z astrološko karto ZDA, zato se lahko v tem obdobju zgodi kaj pomembnega, saj še vedno ni vse jasno glede novo izvoljenega predsednika.
 
Se beremo. Hvala ker ste.
Ohranjajte visoko vibracijo in dobro kreirajte danes…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem