ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološka napoved Marec 2020: Spremembe na vidiku

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

V mesecu marcu boste doživljali spremembe povezane z domom in družino. Zdaj se boste spraševali kaj v življenju še obdržati in kaj ne, kajti čas bo, da dvignete sidro in zajadrate v val Sprememb. Lahko se dejansko preselite ali pa dobite novega člana v družino…. lahko spremenite svoje domače okolje z obnovo in prenovo prostorov, lahko celo menjate delovno mesto ali poslovne prostore. Na delovnem mestu lahko popolnoma opustite dosedanje projekte, ki niso prinesli rezultatov ali pa prekinete dolgoletna poslovna razmerja.

Zdaj bo pravi trenutek v vašem življenju, da spremenite svoj poklic, posel ali dejavnost. Morda postane lahko hobi, vaša nova služba zato… razmislite.

Vaša »stara« služba, bi lahko nekje do sredine leta počasi izzvenela. V tem obdobju spremembe v poslovnem življenju ne bodo ravno neobičajen pojav. Vse spremembe, ki bi se zgodile v temu obdobju, vodijo v razvoj in razcvet tako na osebnem kot na poslovnem področju. Te bodo v celoti vidne v drugi polovici leta. V decembru se bo lahko dinamika spremembe, ki se bo zdaj začela, končno dokončala. Ne upirajte se, sicer se boste morali soočiti s popolnim kaosom v maju in septembru. Takrat sem vam lahko življenje popolnoma postavi na glavo in boste morali delati vse znova in od začetka.

Zdaj boste jasno videli. Prebudili se boste iz svoje lastne iluzije.

Mesec marec prinaša nekaj pomembnih premikov, ki nas bodo usmerili še globlje, v novi val energije, ki ga prinaša leto 2020. V marcu se z vstopom Sonca v znamenje Ovna začenja astrološko leto. Pa vendar, bo zdaj veliko več vpliva imela sprememba domovanja Saturna, ki se iz zemeljskega Kozoroga, kjer gostuje od leta 2017, preseli v zračnega Vodnarja. Saturn spremeni znamenje vsake 2,5 leta in ko se to zgodi, ustvari močno valovanje in premik v kozmosu, ki ga občutimo prav vsi.

Saturn planet meja, strukture, reda in discipline, je »mUčitelj«, ki vas preverja skozi ponavljajoče se lekcije toliko časa, dokler jih ne osvojite. Znan je kot gospodar karme in sprememba znamenja vodi v zaostritev karmičnega cikla. Šele ko boste zaključili ta karmični cikel in delo opravili, bo Saturn poskrbel, da boste šli na novo in višjo vibracijo.

Takoj na začetku meseca, bo tudi Venera iz ognjenega Ovna stopila v zemeljskega Bika. Res je, da je Bik njen naravni dom, a tam zdaj že nekaj časa gostuje nepredvidljivi in ekscentrični Uran, za piko na i, pa bosta zdaj skupaj tvorila spoj, ki bo v težkem aspektu s Saturnom. Predstavljajte si… Venera vlada vrednotam, lepemu, razkošju in financam, ki bo v spoju z nepredvidljivim, revolucionarnim in inovativnim Uranom, skupaj bosta tvorila aspekt na Saturna, ki je planet reda, discipline, družbe in statusa…

Lahko se boste počutili, kot da nosite težo sveta na svojih ramenih ali pa bi se lahko počutili povsem nepovezani in sami.

V prvem tednu marca bo največji izziv prav status, finance in lahko se bo pokazal začetek kakšnega finančnega poloma ali zlom sistema, ki ne deluje več. Sploh borza in finančni sistem bo v tem letu pod velikim vprašajem ali bo zdržal dinamiko, ki jo nova era narekuje. Če pogledamo malce prognozo, se borzi, vrednostnim papirjem in virtualnim valutam ne obeta najboljše. Vse umazane igre se bodo z marcem počasi začele razkrivati v pravi luči in ob koncu lahko pričakujemo globalno razkritje. Afere, prevare na najvišjem nivoju globalnega delovanja, zlorabe položajev in kraje, bi lahko prinesle velike pretrese na družbeno-socialni ravni in popolno prenovo sistema, ki ga poznamo sedaj.

Na osebni ravni bi se lahko dogajala nesoglasja v partnerskih odnosih, okoli financ, vrednostnega sistema ali resnosti. Čustveni pretresi okoli varnosti in izpadi bi vas znali popolnoma zmesti. Vsekakor se bodo nekatere stvari morale spremeniti in zastaviti si boste morali ponovno smernice v odnosu, v smislu: »Kaj je vajina skupna pot in ali imata sploh skupen cilj?!« Sicer, lahko se vam »čez noč« ponovi zgodba iz preteklosti, zato… še enkrat, prišlo bo do karmične izravnave!

Ste naredili test in osvojili lekcijo?

Tik pred polno Luno, se bo skozi vesolje pretakala kreativna energija. Pred nami bo druga, tako imenovana superluna v tem letu in čeprav bo ta ustvarjalna energija navdihujoča, lahko vzbudi tudi nekaj globljih čustev, ki jih bo treba očistiti in sprostiti.

Vaše sanje bodo zelo »žive«, odprti boste in dojemljivi za energije, vaša čutila pa bodo zelo občutljiva. To bo izjemen čas, za vizualizacijo in namero, kako si želite svoje načrte skreirati v svoji vsakdanji resničnosti.

Polna Luna bo 9. marca in bo v znamenju Device.

Ta superluna bo osvetljevala in tako pomagala razkriti nekatere nove resnice ali spoznanja. Morda boste še posebej pozorni na svoje zdravje in se spoprijeli s kakršnimi simptomi, ki vas pestijo ali pa s ponavljajočimi se vzorci, v katerih se lahko takrat znajdete.

Čeprav lahko ta polna luna razsvetli in prinese stvari na površje, boste morali biti pozorni kako boste delali zaključke odločitev, dogovorov ali predpostavk, preden boste naredili končne korake. Ne delajte jih vse dokler ne boste res prepričani. Zaupati boste morali svoji intuiciji in notranjemu občutku, hkrati pa ne dovoliti, da vaša čustva prevzamejo in obarvajo resničnost situacije.

Ob času polne Lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. To je čas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugače, kot je edino prav. Sonce in Luna si stojita nasproti in drug drugemu kažeta svoj pravi obraz. Zato bodo to dnevi, ko boste lahko močno čustvovali in hitro reagirali na vsak izziv iz okolja.

Poglejmo, kaj je superluna?

Ko Luna kroži okrog Zemlje, se ji včasih bolj približa, včasih pa je od nje bolj oddaljena. V trenutku, ko je Luna najbližje Zemlji pravimo, da je v perigeju – perigej je točka tira nebesnega telesa, ko je to telo najbližje Zemlji; ko pa je najbolj oddaljena, je v apogeju.

V mesecih, ko je Luna v perigejih najbližje našemu planetu, je tako vizualno najsvetlejša in največja, ta pojav imenujemo superluna. Superluna ima tudi nekoliko močnejši vpliv na naravne pojave, vreme in tudi ljudi, povezujejo pa jo tudi z ekstremnimi pojavi v atmosferi, zemljini skorji in oceanih. Predvsem povzroča močnejše plimovanje, lahko ima zasluge za poplave, močne nevihte, vulkanske izbruhe in potresno delovanje.

Kaj nam superluna prinaša?

Glede na to, da se bo Merkur ravno v času superlune obračal nazaj v svoje direktno gibanje in ker bo Luna v Devici, se boste dan prej ali potem, morali »zaposliti z delom«. Neka nuja znotraj vas, vas bo gnala k načrtovanju, planiranju, pospravljanju, lotili bi se lahko temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, doma, v pisarni in v odnosih. Lahko bi rekla celo takole…

“Trdno boste pristali na realnih tleh.”

Kot da ste se zbudili iz sanj in znašli pod hladnim tušem. In prav res, Luna v Devici pogosto prinaša tudi dež. To bo čas, kot sem že omenila, ko bi lahko čutili, da ste se prebudili iz spanca, zato bo to najprimernejše obdobje za zbiranje najrazličnejših podatkov, analiziranje, razvrščanje in učenje. Izkoristite energijo Lune in se ukvarjajte z deli, ki od vas zahtevajo zbranost, natančnost, vestnost in spretnost. V vas bo spodbudila potrebo po samoorganiziranju, vendar pa pazite, kajti prav to se lahko velikokrat izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi.

Težko se boste sprostili, saj bi lahko ves čas imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. Nekako kot da boste »uživali v mučenju samega sebe« z razmišljanjem o vseh mogočih negativnih posledicah tega, kar ste, pa ne bi smeli, ali niste, pa bi morali narediti. Tako da…

Poskrbite zase… za negovanje sebe in za svoje telo.

Naj vas ne preseneti, če bi se v tem času odločili za spremembo v svojem življenju v smislu … kot bi se prebudili… kajti, nekaj bo v vašem življenju manjkalo. VI! Morda začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, preglejte, uredite in pospravite svojo garderobo… skratka pocrkljajte sebe. Bodite živi, začnite živeti in… nehajte životariti, čakati in upati…

Zdaj stari pomeni nimajo za vas več nobene vrednosti.

Februarska faza retrogradnega Merkurja, vam je omogočila, da ste se odločili in razčistili s sabo kaj hočete. Zdaj se vračate iz podzemlja spremenjeni, prenovljeni. Pred vami so bili tedni, ko ste morali sami vase in v svojem življenju ponovno umestiti vse, česar ste se naučili.

Takoj po polni Luni, 10. marca, gre tudi planet, komunikacije in povezovanja, Merkur iz retrogradne faze nazaj v direktno.

Ker bo v zračnem Vodnarju, bo prinesel velik preboj na nivoju pretoka idej, novih vizij in informacij. Na koncu retrogradnosti lahko začnemo jemati tisto, kar smo se naučili iz svojega notranjega sveta in to začnemo uporabljati v našem zunanjem svetu.

Lahko se boste počutili drugačni, celo nesprejeti… zato, da boste razumeli… Prihajate namreč v fazo, ko vaš obstoječi svet ne bo imel več smisla. Spraševali se boste o svojem lastnem namenu in obstoju. Zdaj boste drugače zaznavali sebe in ljudi okoli vas. Pred vami je faza učenja o sebi, o tem kdo sploh ste in kakšno misijo imate tukaj na tem planetu.

Vse kar vam ne daje rezultatov boste opustili, prekinili in spremenili smer.

Skozi trenutne spremembe se boste naučili občutiti nov smisel življenja, naučili se boste videti z novimi očmi ter kako narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje. Vse to se vam, kot sprememba, dogaja zdaj.

Spet bo izziv vaš status, pa vaš dom… »pa bi imeli družino, pa je ne bi… pa kaj mi sploh tega treba… pa joj ta mož, pa joj ta žena… pa zakaj ste samski, pa bi bili raje v odnosu, pa če ste v odnosu, zakaj sem, sej sem itak sam-a sebi dovolj, kaj te rabim… bi raje bili sami, pa nisem poročena, pa hočem se poročiti… jaz pa bi se ločila in začela po svoje, pa ne vem sploh če bi se, pa sej ni tako slabo… pa, če… pa sej bi…« no, takole nekako bo vaš notranji dialog potekal… samo povem… Jeps, do maja bo takole, če se zdaj ne boste vzeli v roke in ukrepali!

Čas spremembe je. Na poti učenja o novem sebi, boste iz tega obdobja prinesli modrost v svoje Novo življenje.

Ta faza zahteva čas, pogum in raziskovanje. Rojeva se vaš novi jaz, ki mu morate dati ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu. Kdaj, če ne zdaj? Bodite drzni in naredite vse tisto, o čemer ste premišljevali in si samo želeli… in kaj lahko izgubite? Vse! Zapravite lahko priložnost, ker si je nikoli niste dali. Zapravite lahko izkušnjo, ki vas bi obogatila. Zapravite lahko odnos, skozi katerega bi se učili o sebi, o Ljubezni… obogatili sebe, svojo dušo in duha. Živeli svoje sanje… in na koncu, zapravite lahko spet svoj čas, tako da ga investirate še naprej v »čakanje« in na »potem, ko«, tako da… Odločitev je na vas. Spremenite tok svojega življenja zdaj!

Turbolence, ki jih boste zdaj občutili v svojem življenju vas bodo opozarjale, kje niste v svojem centru.

Izziv zdaj bo narediti prvi korak… ta bo: ustaviti in soočiti se. Drugi korak pa bo… aktivno delovanje.

Vsi dogodki v vašem življenju se bodo odvijali izredno hitro, saj vstopamo v čas hitrih sprememb in ustvarjanja. Morda bo zgledalo, da se vse dogaja zelo naglo in boste morda želeli vsaj malo upočasniti… pa vendar, vaša cona ugodja bo doživela velik izziv skozi nujo potrebno spremembo.

Zdaj je čas za akcijo, v tem trenutku sta zavlačevanje in oklevanje vaša sovražnika.

Ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, med 22. junijem in 22. julijem, bodo v marcu vaša naravna ogledala. Usmerjali vas bodo k iskanju sebe in spodbujali vašo osebno in poslovno rast. Arhetip Kočije, ki vlada marcu, je simbol, kako združiti Mir in Aktivnost… in slednja bo zdaj vaš izziv. Zdaj boste preverjali svoja dejanja in… če bo preveč miru lahko postane dolgočasno in neznosno, dejavnost brez vidnih rezultatov, pa bo v vas povečevala tesnobo.

Bodite pozorni na to, kaj se bo dogajalo v dneh okoli enakonočja, dan kasneje 21. marca, se Saturn premakne v Vodnarja in vsekakor bo pustil velik namig o tem, kaj lahko v vaše življenje prinese njegov nov cikel.

20. marca imamo enakonočje s soncem, ki vstopa v Ovna. Ta premik Sonca pomeni tudi začetek novega astrološkega leta. Oven velja za prvi znak zodiaka, to je čas, ko se Sonce vrne na to mesto, pomeni začetek novega cikla. Pod to energijo boste morda dobili obnovljen občutek upanja in optimizma. Oven je ognjena energija in s Soncem v tem znamenju se boste lahko počutili okrepljeni, napolnjeni in pripravljeni narediti stvari. Energija v drugi polovici meseca bo aktivna in lahko bi vas kakšna okoliščina vrgla iz »cone udobja«, predvsem bodo v tem mesecu v ospredju finance, spremembe povezane z njimi in vprašanje statusa v smislu »ostanem ali grem«. Vsekakor vam selitev tudi ne uide, realizacija, če ne zdaj, pa lahko pride ali v maju ali ob koncu leta.

Na tej točki se boste v mesecu marcu spraševali kako naprej. Zavedajte se, da boste imeli veliko energije za določanje namenov in za razmišljanje o tem, kako želite preživeti preostanek leta. To ne pomeni, da morate vse to načrtovati, čeprav ne pozabite… samo skozi plan, urnik in delo boste v tem letu dosegli zastavljene cilje.

Spraševali se boste: »Na kaj se želim osredotočiti in katera področja svojega življenja želim izboljšati.«

24. marca imamo novo luno v Ovnu, ki bo okrepila vse nove, sveže energije, ki vas bodo že obkrožale. Kiron, planetoid zdravljenja, bo prav tako zelo aktiven na ta mlaj, zato se boste morda znašli na poti zdravljenja ali pa čutili zaprtost za stvari, s katerimi ste se ukvarjali zadnjih 6 mesecev.

Marec 2020 bo s Saturnom in Marsom zelo aktiven, kar je zanimivo, saj bosta v začetku meseca prav Saturn in Venera zelo aktivna. Saturn bo v temu mesecu zagotovo zvezdniški igralec in bo najverjetneje prinesel nekaj premikov in zaključkov, ki jih bomo čutili prav vsi.

Pred nami se odpira 3 letno obdobje, ko se bo razmahnila tehnologija in v ospredje stopila pravičnost.

Saturn se po 21. marcu preseli iz zemeljskega Kozoroga v zračnega Vodnarja. Čeprav je Vodnar prikazan kot nosilec vode, je to pravzaprav zračno znamenje, kar pomeni, da bo v ospredju miselni nivo. Saturn se tukaj počuti prijetno, zato bo spodbujal razvoj, ki bo povezan z umom, inovacijami in novimi odkritji. Pričakujemo lahko nadaljnja odkrivanja in raziskovanja v zvezi z internetom, izobraževanjem, letalstvom in tehnologijo. Če imate svoj rojstni Saturn v Vodnarju ali Levu, boste vse čutili veliko močneje kot večina drugih.

Saturnov povratek

Če ste Vodnar, boste morda šli čez fazo, ki je znana kot »Saturnov povratek«. To je zelo intenziven čas, ko se boste primorani soočiti z deli svoje podzavesti. Saturn ima približno 29 let obhodni čas, da gre skozi vsa zodiakalna znamenja in se »vrne« na mesto, kjer je v vaši natalni karti v času vašega rojstva. Če ste stari med 27 – 30, 54 – 60 ali 81 – 90 let, boste doživeli svoj 1., 2. ali 3. Saturnov povratek. Da boste vedeli… 2. in 3. Saturnov povratek, sta različici na teme izvirnega 1. Saturnovega povratka.

To bo čas testiranja…

Ta čas testiranja bo trajal približno 2 do 3 leta, zato poskušajte biti mirni. V tem času se vsekakor lahko zgodijo za vas pomembne življenjske spremembe, saj boste iskali svoj najgloblji jaz. Vaši dušni odnosi se lahko prekinejo, možna je selitev ali pa se odpravite na pomembno potovanje v tujino. Nekaj se lahko konča, zato da se lahko začne nekaj novega. Pustite preteklost za sabo… v redu boste. Vedite da, zmorete to!

Čas bo za pregled dolgoročnih ciljev

Teme odgovornosti, varnosti, samodiscipline in pragmatizma bi lahko zavirale videnje Vodnarja, vendar poskušajte biti pozitivni, saj ta čas testiranja ne bo trajal večno. Ne pozabite, da vas krepi in poleg tega je Saturn vaš vladar, zato vam bo naredil nekaj dobrega. Lahko se boste počutili tudi, da ste veliko srečnejši.

Za konec pa še trije izzivi, s katerimi se boste, v marcu, na vsakem koraku soočali in kaj bo vaš ključ, da mesec marec speljete po vaši meri?

Drznost, bodite drzni…

V marcu boste cenili spremembe, dokler vam bodo prinašale otipljive rezultate.

Namig za delo na sebi: V marcu bodite pozorni na načine ustavljanja sprememb, zato bodite še posebej pozorni na svoje »Jalove misli«. Po domače… pazite zdaj, kaj mislite, ne zastrupljajte se z črnogledostjo, primerjanjem in kritiziranjem, kar pomeni hkrati si želeti in verjeti, da tega tako ali tako ne morete dobiti.

Drugi izziv bo zdaj »Razvrat«, kar pomeni pretirano vdajanje slabim navadam ali načinom vedenja, ki pijejo vašo energijo, kot je pretirano garanje, uživanje hrane, opojnih snovi, kajenje… vaš poslednji izziv bo »Poraz«, kar pomeni strah, ki ga boste občutili, bo strah pred propadom. Nanaša se na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije.

Da boste vse spremembe zlahka naredili, pa boste potrebovali »Drznost«, ki je vodilo tega meseca in pot, s katero si lahko pomagate do rasti in sprememb. Če si resnično drznete podpreti tisto, kar cenite in verjamete, si boste to olajšali. Ne bojte se spremembe, vodi vas k Novemu… in ali ni to prav tisto, kar si želite?

Čas je, da se odprete, preučite nove zaMisli in prečkate meje resničnosti. Tako veliko stvari je, ki jih lahko razIščete, Odkrijete in Vidite. Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite v svoje Srce. Slišite? Vidite? Čutite? Kaj si želi? No… Bodite drzni!

  • Članki
Astrološka napoved Marec 2020: Spremembe na vidiku 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij