Astrološka napoved – Mars je vstopil v znamenje Ovna

Astrološka napoved – Mars je vstopil v znamenje Ovna

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Končno smo dočakali

Včeraj, 27. junija 2020 je zamenjal planet Mars znamenje. Iz kaotičnih, neotipljivih in nestvarnih Rib je vstopil v znamenje Ovna. Čez noč bo sprememba.

Končno se boste lahko premaknili, kajti roko na srce, bolj ko ste hoteli kaj narediti, da bi šli v akcijo in naredili korake v življenju, bolj ste “bluzili” ali se raztapljali, ždeli na balonu, v smislu: “ja moram, sej bom, ahamm.., ja ja vem…” in… nikamor ni šlo… niti se premaknilo kam, se spomnite?

Mars zamenja znamenje približno na vsaka dva meseca, vendar je premik v Ovna pomemben, saj bo tam ostal do konca leta. Vstopil bo v svoj dom. To dolgo bivanje Marsa je posledica njegove retrogradnosti, ki se bo zgodila pozneje septembra, pomeni pa tudi, da ima Mars na tem področju zodiaka še veliko dela.

Mars v Ovnu je močan bojevnik, zato bo potrebno vključitev v to energijo, ko se bomo gibali skozi preostali del leta.

Ob izteku junija in mesecu juliju uporabite energijo Marsa za razmišljanje o svojih ciljih in ambicijah. In seveda, zdaj mnogim ne bo več dovolj, da bodo prijazno kolesarili in zvonili, ter tako sporočali svoje mnenje…

Morda se v prihajajočih mesecih zgodi tudi kakšna “sila, udar”, kajti Mars deluje v vsej svoji energijski veličini in mu bo DOVOLJ! Vse več se bo sklicevalo na vsemogočnost “uniformirane sile”, vse več bo ukrepov, katera pomeni posegov vojske, policije, zdravnikov.. če ne bo šlo z lepa, bo šlo pa zgrda?
Bomo videli… samo povem, kaj vse lahko pričakujete.

Morda boste zdaj tudi bolj motivirani za to, da se stvari lotite, prav tako pa lahko čutite hitenje vračanja nove energije v svoje telo.

Akcija, premik in še enkrat akcija… Mars bo dobesedno “udaril”, če ne bo, kot bo zahteval. O ja, pestro bo, še najbolj jeseni, ko se obrne v retro gibanje…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem