Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved na materinski dan, 25. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

25. marec… dan, posvečen vsem mamam

Prav na materinski dan bo poravnava Sonca in Venere tako, da se nam obeta še ena čudovita energija ob poravnavi obeh. Blesteli boste.Ne pozabite tudi na iztirjeni Mars, da boste brzdali svoj jezik ali pa kočno kaj izustili svojim najdražjim… morda kaj čutite in kaj vam je pomembno zdaj, kaj si želite od odnosa?
Na fizični ravni je pravi čas za nakup novih oblačil, striženje in načrtovanje lepotnih tretmajev. To je dan, da si privoščite zase »kaj lepega«.
Na globlji ravni lahko ta energija izboljša vašo sposobnost manifestiranja, da pritegnete stvari v vaše življenje. Idealen dan bo tudi za izkazovanje ljubezni in hvaležnosti do tistih, do katerih vam je mar – vključno s samim seboj!Bodite hvaležni, se zahvalite, obdarite koga, pohvalite, objemite, ponudite pomoč ali preprosto le namenite čas.Venera ima rada lepe stvari in ker je to tudi dan, ki je namenjen vsem ženskam tega sveta, ki imajo najplemenitejši in najbolj dragocen naziv na tem planetu: »Mama«… naj kaj »dragocenega« pride tudi do njih. Nagovorite jih v jeziku Ljubezni.Mami… edina, neprecenljiva, edinstvena, brezpogojna ljubezen… tista, ki te je nosila pod svojim srcem, dihala zate, te zalivala in hranila s svojo ljubeznijo, te objemala s svojim srcem in te čuvala… podarila ti je življenje, te negovala, ljubila, spodbujala, vzgajala in ti kazala pot … četudi ni bila po pričakovanjih, je bila popolna, bila je popolna zate. In pot, ki ste jo prehodili je bila natanko takšna, kot ste si jo izbrali. Bodite ponosni, da ste, kjer ste. Ker ste tu zaradi Nje… v dobrem in v slabem…

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem