Astrološka napoved: Otvorite Urielovih vrat in prihaja "Luč"

Astrološka napoved: Otvorite Urielovih vrat in prihaja “Luč”

22. septembra 2020 vstopamo v obdobje vladavine Tehtnice in jesensko enakonočje

Enakonočje prinaša začetek sezone Tehtnice in je čas, ko imamo enako dolg dan in noč. Iz zemeljske Device se premikamo v zračno znamenje, ki želi vse v ravnovesju. Energija nas bo podpirala, da se bomo osredotočili na druge in na to, kako naša dejanja in celo misli vplivajo na svet okoli nas.

Otvorite Urielovih vrat in prihaja “Luč”

Enakonočje je tudi dan moči, ko je tančica med dimenzijami tanka. Energije enakonočja lahko uporabimo za intuitivno delo in povezovanje z bližnjimi na drugi strani.

Že samo ime pomeni, da je to dan, ko ste dan in noč enako dolga. Po jesenskem enakonočju, se dan krajša, noč pa je vse daljša. V tem obdobju se zamenja tudi vladavina štirih nadangelov.

Na jesensko enakonočje nastopi vladavina nadangela Uriela. Čas zdravljenja, ki je povezan z Rafaelovo vladavino se zaključi in vstopimo tri mesečno fazo, ki je povezana z vpogledom, učenjem in modrostjo.

Vsako leto se ob otvoritvi Urielovih vrat spremeni tudi vreme… no letos, bo njegova vladavina še kako pomembna, zato, boste morda Urielovo poMoč lahko celo preizkusili v praksi, če boste potrebovali intervencijo v »zadnjem hipu«.

Nadangel Uriel je eden od sedmih nadangelov, ki stojijo ob prestolu Boga in eden od štirih glavnih nadangelov, ki služijo človeštvu. Uriel vlada mentalu, vašim mislim in idejam, kreativnosti, vpogledom, mnenjem, čarovniji, alkimiji, astrologiji, kolektivni zavesti, božanskemu namenu, kozmičnemu univerzalnemu toku in Zemljinemu okolju. Pomen njegovega imena je »Bog je svetloba«, zato je na slikah pogosto upodobljen z lučjo ali plamenom v odprti dlani. Je angel severa in vlada elementu zemlje. Njegov simbol je blisk, kar simbolično omogoča prebliske razumevanja in navdiha. Uravnoveša vreme, povezan pa je z gromom, bliskom, požari, orkani,…

… je tisti, ki pomaga, ko je potrebna pomoč pri okrevanju po naravnih katastrofah, saj zdravi naravo in prizadetost ljudi.

Prav jesen je čas ponovnega učenja, zbiranja informacij in iskanja modrosti. Nadangel Uriel je povezava človeštva, to je nas, z duhovnim kraljestvom. On je tista prispodoba, ki nam lahko pokaže kako najdemo notranjo Moč skozi proces, ki nam pomaga dvigniti našo zavest in zavedanje. Prav zavedanje, ki se kaže skozi vibracijo vsakega posameznika, na koncu vpliva na dvig kolektivne zavesti. Vsak, ki dela na sebi in s tem dviguje svoje zavedanje in zavest, je samo majhna lučka v mreži Luči.

Biti Luč pa je tudi cilj. Ko se dvigne na višji nivo kolektivna zavest, se pripelje s tem, do boljšega življenja na Zemlji, tudi celotno človeštvo.

Zdaj, ko počasi že vstopamo skozi Urielova vrata, bodite pozorni na lekcije, saj boste imeli učenje na vsakem koraku.

Mesec, ki je pred vami, bo mnogim prinesel veliko razRešitev. Tako vam v tem času Uriel, kot nadangel »rešitelj«, lahko pokaže kako ozdraviti katerokoli področje v vašem življenju. Mojster je v tem, kako obrniti razočaranje in bolečino v zmago. Pomaga vam najti tudi blagoslov v nesrečah ali težavah ter vam pokaže kako se osvoboditi bolečih bremen in spominov iz preteklosti. On to naredi skozi brezpogojno odpuščanje in zavedanje, kaj vam določena situacija kaže in kaj je tisto, kar morate pri sebi spremeniti, da stopite iz začaranega kroga.

Uriel je tudi angel »zadnjega trenutka«, kar pomeni, da ga lahko pokličete, da posreduje takrat, ko ste v izjemni stiski.

Ker deluje na mentalnem nivoju, čisti vaše mentalno in emocionalno razumevanje ter tako transformira nižje vibracije v razsvetljeno duhovno razumevanje. Čakra, ki ji Uriel vlada, je tretja čakra – solarni pleksus, točka, kjer se zbirajo vsi vaši strahovi in napetosti. V vaša življenja prinaša moč brezpogojnega odpuščanja človeštvu, kot ključ, s katerim vstopate tako lahko v višja kraljestva zavesti, vibracije in energije na vseh področjih v življenju. Ima sposobnost, da v ljudeh prebuja odpuščanje – celo pri tistih, kjer sta se bes in sovraštvo razrasla preko vseh meja.

Umirja plamene sovraštva in vas usmerja nazaj k zavesti božanske ljubezni. Je tisti, ki vam pomaga »od daleč« in spodbuja vsako zdravljenje z močnimi žarki svetlobe, ki sijejo v vaš um in na dano situacijo. Pomaga vam stopiti korak nazaj, znova premisliti in pogledati na situacijo z drugega zornega kota. Ta nov vpogled, pa vam prinese novo moč, odločnost in uvid.

Obrnite se zdaj nanj, predvsem, če bi se znašli na poti, ko boste kaj ali koga obsojali, ker se bi vaša lekcija lahko ponovila… saj veste, odnosi se bodo razRešili.

Ohranjajte visoko vibracijo in uporabljajte Modrost.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem