Astrološka napoved po ščipu...

Astrološka napoved po ščipu…

Po Ščipu sta Sonce in Neptun v konjunkciji v 6. hiši sprožila, kar je bilo pričakovano, zato zelo pozdravljam ukrep, da se zaprejo vse šole in vrtci.

Luna, 12.3. je v škorpijonu ustvarjala opozicijo z Uranom in Venero, to bo stopnjevalo neugodna počutja in nemir. Največji razmah virusa bo v marcu, v aprilu se bo začel umirjati.

Povezujte se z Marsom, ki krepi imunski sistem. Marec je mesec, ko se začnejo rastline prebujati, hodite čim več v naravo, nabirajte si divje rastline, ki so primerne za uživanje. To vam bo krepilo imunski sistem.

Čas, ki ga preživljate sami s seboj, izkoristite za telesno vadbo, meditacijo, urejanje vaših idej in zamisli.

S pomladnim enakonočjem, se bo svetloba začela krepiti, takšna družbena stanja kot so zdaj, so najbolj primerna, da se osredotočimo na bistvo, da začutimo življenje v sebi, srečo in radost.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem