Astrološka napoved: Retrogradni Jupiter in retrogradni Pluton

Astrološka napoved: Retrogradni Jupiter in retrogradni Pluton

29. junija 2020 se Retrogradni Jupiter poravna z retrogradnim Plutonom

Poravnava, spoj Jupitra in Plutona je ključna za leto 2020 in ta se zgodi trikrat. Prva se je zgodila aprila 2020, zdaj pa imamo drugo poravnavo, tretja bo v novembru.

Ta spoj je običajno sinonim za novice o svetovnih finančnih trgih. Na osebni ravni vas lahko potegne pogled v vaše finančno stanje ali pa se boste potopili še globlje v energijo obilja.

Ko se združita je to astrološka zelena luč za obilje, blaginjo in bogastvo. Jupiter je vladar Nebes in je planet obilja in širitve. Pluton pa je vladar podzemlja, planet moči ter smrti in ponovnega rojstva. Je planet regeneracije in transformacije. Prišlo bo do velikih premikov in sprememb.

Osvetlila bosta gospodarstvo, naše finance in naš odnos z obiljem. No, prvi njun spoj v aprilu je vsekakor odtehtal vse zapisane besedne predpostavke, saj je zamajal tla gospodarstvu, prostemu toku denarja in marsikdo izmed vas je doživel popolni preporod. Številni na globalni ravni že čutijo obremenitev gospodarstva in čeprav se ti časi morda ne zdijo zelo uspešni, velja vedeti, da ko se Jupiter in Pluton združita, prineseta prav možnost ponovnega rojstva, in upajmo, na boljši način. Gospodarske spremembe že opažamo, pa vendar bodo nadaljnje spremembe in naslednja poravnava prinesla še nekaj novosti.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem